201

Анонимен

преди 4 дни

русия е велика държава, доказано в украйна, 3 години, русия са като тоалетна в макдоналц

200

Анонимен

преди 4 дни

След разпада на ЕС България ще се върне към историческите си корени, където беше 500 години и където и е мястото.

199

Анонимен

преди 4 дни

Преди време по руската телевизия казаха, че Русия е сгрешила като е воювала с Турция за освобождаването на България и Гърция. За Русия днес би било много по изгодно България и Гърция да бъдат част от Турция.

198

Анонимен

преди 4 дни

руснак трезвен няма, за тях три (3) дни, станаха 3 години, руската водка е силна

197

Споко

преди 4 дни

Американските и британски ракети са добри и убиват хуманно! Няма как Русия да те разбере това??

196

Анонимен

преди 4 дни

До Споко 199 Хвърлянето от 10тия етаж е руско занимание. Не са им добри парапетите.

195

9ти септември

преди 4 дни

А какво стана с Фашистка България, съюзничката на Хитлер, на 9ти септември 1944г когато червената армия влезе във Фашистка България. Фашистките съюзниците на Фашистка България помогнаха ли и да я спасят от руската окупация?

194

Урсула

преди 4 дни

Споко! Санкциите действат! Руската икономика умря!

193

Споко

преди 4 дни

Споко, Украйна е на страната на доброто, а Русия е страната на злото, а както вече и бебетата в родилния дом знаят, доброто винаги побеждава. Иначе светът би бил несправедлив и жесток, и тогава по-добре да се фърлиме от 10тия етаж, нали!

192

Анонимен

преди 4 дни

русия освободила ли е бг? че ми казаха, че бг е платила 7 пъти по висока цена, истина ли е? само питам да знам?! казаха, че и договор има който е в музей, освободила ли ни е, или сме си платили като попове?

191

Анонимен

преди 4 дни

Как върви стратегическото поражение на Русия? Някакъв успех?

190

Анонимен

преди 4 дни

А защо по свободните западни медии не показват снимки и видеоклипове от руските гробища? Иначе Интернет гъмжи от снимки и видео на украински гробища, нали се води информационна война, защо западните медии крият руските гробища? Имат платени агенти навсякъде в Русия, всеки може да снима руските гробища, а свободните западни медии нищо не показват?

189

Споко

преди 4 дни

Споко, скоро идват стормките и Украйна започва удари по територията на Русия, и руснаците ще изпаднат в паника и ще свалят Путин и Русия ще се разпадне на малки демократични държави които ще живеят по нашите западни цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци в нашата западна цивилизация.

188

Споко натовци

преди 4 дни

И Хитлер е мислил че за 3 месеца ще завладее ДССР и ще си използва нефтените залежища и други ресурси! Няма как да го знаете това обаче споко освен Германия де, те го знаят! И казаха Не!

187

Анонимен

преди 4 дни

русия вече е минало, въпрос на време да го разберат, ще се случи, шантаж, шантаж, всичко е до време

186

Анонимен

преди 4 дни

ЕС се разпада пред очите ни.

185

няма план Б

преди 4 дни

Икономиката на Европа в момента се разрушава и без разграбването на Русия не може да се възстанови. Такъв е бизнес модела на Европа, основава се на постоянно разтящо производство с евтини енергии и ресурси. След като ЕС победи Русия територията и ще бъде превърната в концлагер който ще работи за ЕС и ще снабдява Европа с евтини енергии, ресурси и работна ръка. А укронацистите и бандеровците ще играят ролята на надзиратели в концлагера. Така си представят бъдещето, и няма друг възможен план Б.

184

Анонимен

преди 4 дни

Слатинската копейка се е развихрил. Искаш ли пак брат ти да те ч уka както си е по стара ваша традиция?

183

До Нато

преди 4 дни

Сак върви стратегическото поражение на Русия? Някакъв успех?

182

Споко

преди 4 дни

Споко, Тейлор Суифт ще подкрепи Зеленски и Украйна, и руските и фенове ще свалят Путин и Русия ще се разпадне на малки демократични държави които ще живеят по нашите западни цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци в нашата западна цивилизация.