103

Анонимен

преди 4 дни

20 служители на ФБР нахлуха през нощта в дома на сътрудничка на RT във Маями където тя работи съвсем легално и законно в офиса на RT и цяла нощ са я събличали и проверявали навсякъде и обискирали. Все едно в Русия 20 души да нахлуят в дома на журналистка от CNN и да почнат да я събличат и оглеждат от всякъде за обиск.

102

110

преди 4 дни

В България цензурата се изразява на най-представително медийно ниво в липса на мисъл спрямо спуснатите през "посолството" "правилности". Примери от централните новини по БНТ наскоро: вместо ракети с ДАЛЕЧЕН обсег на действие водещата Филипа ... каза с ДЪЛЪГ обсег ????, друго - думи на Путин "не что иное, как" се "превеждат като "нищо по-малко от", а "иное" значи "друго" и изразът има значение "точно такова/това", "нищо друго освен"... Всеки ден угоднярство и невежество, угоднярско невежество!

101

Писнало му от лъжи

преди 4 дни

Ако в Европа имаше свобода на словото, нямаше да забранят руските медии. Хората щяха да могат да гледат РТ и да решават само кое е истина и кое е прав. А този достъп до информация е отрязан. Това не е само липса на свобода на словото, това са фашистки, диктаторски методи за манипулиране на общественото мнение чрез поднасяне само на своите лъъжи. Както и в днес бг впрочем

100

Писнало му от лъжи

преди 4 дни

До Анонимен 100 - много точно. В Русия има много повече свобода на словото, отколкото в Европа и Америка. Дори само ако видиш нашите платени джурналя какво пишат... никой не смее да каже думица напреки на дежурната идеология... в случая русофобска и про-гейска (а "демокрацията" е прах в очите за наивници).

99

до 105

преди 4 дни

А вие знаете ли колко американски журналисти ползват/ знаят руски и колко са ходили някога в Русия за каквото и да било? Въпросът може да се отнесе и за джурналята в ЕС. Защото например допреди миналата година в задължителната матура на Русия се включваше английски език, вкл. устен (в България НЯМА устен на матура, за разлика от паправителен или приравнителен), (отмениха го, защото прецениха, че на голяма част и руският не им е майчин е не са равнопоставени)

98

uha

преди 4 дни

На чист българскии му се вика - гьон-сурат.

97

Анонимен

преди 4 дни

На български има разлика между свобода и слободия. Нищо и никой в света/ във вселената не са сами по себе си, не са без връзки със знайни и незнайни фактори. Чисто и просто, това е аксиома. И е дълбока безпросветност, изцяло липса както на образованост, така и на осъзнаване на конкретния жизнен опит, че няма възможност "всеки сам да си решава". И бебетата врякат, като не им е на кеф, ама нищо не могат сами. Никой от нас, вкл. на най-високи обществени позиции, не решава сам. НИКОЙ.

96

Какъв

преди 4 дни

..."Вова" мъчи.болният мозък? Който и "русофил", ако не се разграничи от военните престъпления на Диктатора, автоматично става съучастник! Не са достойни за уважение!

95

Накратко

преди 4 дни

Тоя е психопат като по учебник.

94

Шегаджия

преди 4 дни

Вовата е бил в добро настроение и е решил да се помайтапи малко със света. Колко жалко, че не е разгърнал скрития си талант на комик, а вместо това се зае много сериозно да съсипе за десетилетия и Украйна, и Русия.

93

помислете

преди 4 дни

Колко руски журналисти от свободата на словото вече не са сред живите.

92

Дуров от Франция

преди 4 дни

А аз защо съм в затвора?

91

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 102 - Абсолютно, само дето политкоректните у нас си плюят по навик по всичко руско.

90

Кремълски цинизъм

преди 4 дни

Те наистина могат да пишат каквото си искат , само че след това могат да ги самоубият от 10-ят етаж! В Империята на Лъжата , за "свобода на словото" смятат , че можеш да си лъжеш безкрай! Всяко едно престъпление и всяка една лъжа в името на Путин , автоматично те освобождава от отговорност!

89

Анонимен

преди 4 дни

Кое му е абсурдното? Свободата на словото бе убита в Европа. В Русия е доста по-добре. Тук през 2020-та официално се сложи край на тази свобода. Сега официалните медии излъчват до откат само едни и същи опорки и гледната точка е само една - спуснатата и одобрена от посолството.

88

Анонимен

преди 4 дни

След като Путин така е казал, обещаваме да не трием повече коментари!

87

Навални

преди 4 дни

Е, говорих свободно но ме убиха в затвора в Сибир.

86

Анонимен

преди 4 дни

Не, не е абсурдно. В Русия свобода на словото - свободен си да кажеш това, което е приемливо за Путин.

85

Русофоб

преди 4 дни

До 95. Айде дай нещо различно бе, петолъчка. Не ви ли втръсна от едни и същи опорки?

84

Империя на злото

преди 4 дни

Хи-хи-хи.