37

афи

преди 5 дни

Мигрират в основата си безделници,търтеи,които не желаят да работят в своите страни.Миграцията е най-големият бич за човечеството!!!И заради тази миграция тук-скоро белите хора на Европа,ще ги вписват в Червената книга,като изчезващ вид!!!!

36

Анонимен

преди 5 дни

Постепенно западноевропейските фашисти започват да разкриват истинската си расистка и античовешка същност.

35

1-3

преди 5 дни

Пуснаха мюсюлмани в Европа в такова количество,че самата тя-с нейните ценности-се оказва под заплаха.Където се появят мигранти от мюсюлманските страни,там се установяват-грозни,злобни,лъжовни,опасни,бедни,и депресивни отношения!!!Всеки е длъжен да живее там,където се е родил,а ако отиде в чужда страна,да живее по нейните си правила!!!

34

Анонимен

преди 5 дни

Късно е . ЕС ту вече фалира . Шистовия газ в холандия свърши . Изпомпиха го за 20 години а сега и Русия не иска да дава за без пари . ,,Европа,, приключи идва времето на Азия а след нея и Африка . Който е в ЕС да му мисли . Швейцария не е в ЕС и няма дългове . Тва са фактите за ЕС . Всичко друго са илюзии и пропаганда . Само Швейцария има някакви шансове .

33

:)))

преди 5 дни

Тъкмо дойде време и за нас да се порадваме на Шингена, и той вече е на път да се разпадне......

32

Христо Христов

преди 5 дни

Източният блок трябва да се обедини и изтъргува в ЕС тези промени които Холандия иска. Унгария да иска да и върнат 200-те милиона наказание и допълнително да иска 20 милиардз, за да не наложи вето. Все пак холандецът Рюте искаше да "поставя Унгария на колене". Факти

31

аноним

преди 5 дни

Емигрантите бягат на Запад-към цивилизацията,за по-добър живот уж,а в същото време правят така,че разрушават тези страни,и се мъчат по всякакъв начин да установят своите средновековни порядки!И затова-властите не трябва да допускат безконтролна емиграция!!!!

30

До емко

преди 5 дни

Оставила те е да се развиваш друг път. Колко години след асвобождението е имало губернатор? Защо са били толкова против съединението ни? Най-българският акт постиган? Толкова сте промити с руската пропаганда, която в България е застъпена от началния курс още, че сте готови да станете республика без бой. Той свинаряят от Правец дори сам се предлагал. Руснаците, каквито познавам повече от вас, пет пари не дават за вас. За тях сте в най-добрия случай безразлични. Какви славяни, кви 5 лева. Глупости

29

Христо Христов

преди 5 дни

Още 1974 година в Ница западна Европа поема задължение да подпомага разпространението на арабската култура в Европа. Нали искате да сте част от нея, какво ревете?

28

1-3

преди 5 дни

,,Скъпи емигранти"-живейте си в своите страни,борете се със своите чиновници-корумпирани до ушите,за да ви предоставят достоен живот във вашата страна.Не бъдете жертва на безпорядките на чуждите страни.Бъдете стопани в своите страни,и не скитайте по чужди краища!!!!

27

Анонимен

преди 5 дни

Какво мисли по въпроса Урсул Първи Ваксинатор?

26

Чакай малко синко!!!

преди 5 дни

Някой знае ли от вас какво е ,,симитизъм", ,,антисимитизъм" и кои са ,,семитите" ???? Аааа че се сетиш батееее.... Има закон против ,,антисимитизма" приет в ЕС,а симитите са всички от арабски произход включително и малобройните юдеи.На арабелите в ЕС не можете да им кажете и ,,гък".Защото така казва законя.

25

Анонимен

преди 5 дни

Късно се сетиха,ислямизираха Европа и я напълниха със всякакви невежи и войствени индивиди

24

емо

преди 5 дни

до 18. България е в Европа и мястото й е в ЕС, но не такъв, какъвто е сега - неотчитащ интересите на страни като нашата и готов да ни вкара във война с Русия. и като стана въпрос за Русия - тя не е империя на злото, а велика славянска страна, освободила ни от турско робство, създала институциите на третата българска държава и ни оставила свободно да се развиваме. докъде сме я докарали е друг въпрос.

23

Атлантоеврак

преди 5 дни

Ето . И холандия зверски ще въведе антимиграционните си мерки . Ний кога ?

22

аноним

преди 5 дни

Те-емигрантите-идват тук с проблемите си,носейки войната със себе си.И искат да вършат това,което сами са вършели в своите страни!!!

21

Фронтекс

преди 5 дни

Тия евро граничари писали рапорт , че нашите връщали през оградата нарушителите. И после пък - да ги върнат вкъщи, че се страхували от отмъщението на нашите граничари за дето ги натопили...... Е, хвала на таквиз съюзници в борбата с миграцията:-)))

20

Христо Христов

преди 5 дни

До 18 "Ако ЕС, не дай си Боже се разпадне, съдбата на бг е поредна национална катастрофа. Остава сама между две империи на злото - руската и турската. " - баща ти, същият неграмотен и некадърен продажен интернационалист кат теб, така се държеше за Русия, нали?

19

Анонимен

преди 5 дни

До О, божке Живеем в България защото близките ни са тук и защото си я обичаме и смятаме да живеем в нея и след разпадането на ЕС. Ако щеш вярвай имаше живот в България и преди ЕС, ще има и след него.

18

Христо Христов

преди 5 дни

До 18 "Не знам като толкова не харесвате ЕС защо живеете в него? " - махай се в ЕС като ти харесва толкова. Останалите ще изкараме България от ЕС, про'с'така неграмотен!