111

Христо Христов

преди 6 дни

Пълни про'с'тотии. Двата милиона неграмотни и некадърни про'с'така дет гласуват ЕС да им дава МРЗ за какво са и на България?!

110

До 106

преди 6 дни

Ами има, защото иначе трябва да купуваме всяка армия си има нужда от запаси

109

Анонимен

преди 6 дни

"Винаги гласувам за Възраждане, но това ми преля чашата! Антибългарин!" - Време е да се опомниш. Виж останалите коментиращи възрожденци какво пишат, че пилотите са си го заслужили, понеже били НАТО-вски пилоти. Това според теб нормални хора ли са?

108

УНИЖАВАМ русофили

преди 6 дни

Ц1ганинът говори само глупости и лъжи, защото електоратът му съставен от общаци и ск1саняци без пукната пара и мозъчна гънка, друго нямат капацитета да чуят.

107

До 102

преди 6 дни

Ами няма, защото на тия дето управляват България имат по-важни неща от България,за тях тя винаги е на последно място,а трябва да е на първо

106

Анонимен

преди 6 дни

102 - ЧЕШКИ СА. НЕ СА СЪВЕТСКИ.

105

Само не мога

преди 6 дни

да разбера защо пък да има чак отчаяна нужда точно от гаубици? Кого точно ще нападаме с нападетелно оръжие за обсадна война като гаубиците.

104

Анонимен

преди 6 дни

Феновете на Възраждане вместо да напишат "Бог да прости българските пилоти", пишат "заслужили са го, защото са НАТО-вски пилоти". Представяте ли си за какви "патриоти" си говорим? Такива хора може да са всичко друго, но не и патриоти. И тези същите се били загрижили за Православието. Ако беше така, нито Комунизма щеше да им липсва, понеже тогава е нямало място за религия в обществото, нито щяха да пишат "заслужили са си го", защото за мъртвите или добро, или нищо. Тотално дъно сте вие.

103

Анонимен

преди 6 дни

Силата на НАТО. ХА ха ха. ИЗТРЕПАХА се сами.

102

Анонимен

преди 6 дни

Проверка на персонала в базата, за връзки с Възраждане!

101

Със съветска

преди 6 дни

техника на по 50 години като няма нова неизбежно има дефект. Няма вечна техника.

100

до 98

преди 6 дни

Натовците никъде няма да отидат, ама такива старци като теб миришещи на пръст ще са скоро компост. Бедните ти роднини ще търсят бързи кредити да ти покрият погребението, че сте бедни мизерници всички русофили.

99

До 94

преди 6 дни

Ами прибери си версиите дето просят и всички е точно

98

Анонимен

преди 6 дни

Винаги гласувам за Възраждане, но това ми преля чашата! Антибългарин!

97

Анонимен

преди 6 дни

82 - А кой ги прати там. Кой ги задължи. ЩОМ СА ТАМ СА НАТОВЦИ. А НАТОВЦИТЕ СА ЗА ТАМ КЪДЕТО ОТИДОХА ТЕЗИ ДВАМАТА.

96

До 95

преди 6 дни

Други просешки лозунги имаш ли, че тия се изтъркаха

95

До 83

преди 6 дни

Ще ни пази от Урколандия и тяхната простотия,ама , както се казва помогни си сам,да ти помогнат и другите

94

Анонимен

преди 6 дни

За Костадинов, Путин е велик, а Хамас са, като Ботев и Левски!

93

Анонимен

преди 6 дни

До До 72 - "Ами това, че сме в НАТО не ни прави врагове с Русия,а твоята Урколадия не е в НАТО и с нищо не сме и длъжни" - И аз не съм длъжен да се занимавам с хора с изпилени мозъци, които от сутрин до вечер сънуват Украйна и укри. Хайде и ти у лево.

92

Анонимен

преди 6 дни

Коцето, тази нежна, слаба ромка от Максуда, която се прави на бияч, а след първият шамар ще бяга към полицията, да не си прави реклама на гърба на двамата загинали военни. Коце, женички, същата писклива слива си като пенсионерите русофили, на да шамара живот сте иначе революции ще правите.