211

Анонимен

преди 4 дни

До ХАХХАХАХА - Казвам, че колата е грозна. Не знам коя е Мая Калифа.

210

Руските коли са топа

преди 4 дни

Аз преди карах Бугати Вейрон, но ме издразни колко много ми гори и си взех новия Москвич алEKO, който почти няма изгорели газове, когато го бутам.

209

Факт

преди 4 дни

Китай е светлинни години по-напред от Европа.

208

Анонимен

преди 4 дни

До 130:/китай вече правят летящи коли безпилотни еханг и хпенг за градско тия още ми мислят за наземен транспорт./, дано не почнат да се палят и падат върху къщи и хора, така както се палят електрокарите им в луксозни черупки и гасене няма.

207

Анонимен

преди 4 дни

Е те кво очакват, че като са продавали 2019 милиони коли и ще е същото 2024 ли? Туй да не салам, та да ми трябва всеки ден? Взех нова кола преди 5 години, харесва си ми ще си я задържа още малко. Тая смяна на телефони е също ужасна. всяка година нов телефон. Еми не ща, когато си харесам нещо държа да си го ползвам по-дълго.

206

Анонимен

преди 4 дни

До Макс - Тея коли не са за каране, а за показване.

205

Анонимен

преди 4 дни

Китай вече е в 22-ри век, Европа срещу тях да тича, нямат стигане.

204

Анонимен

преди 4 дни

Най-добрите балони са китайски!

203

Анонимен

преди 4 дни

Та отново. Защо да си взема ново електирческо рено, дето вече им искат по 90-100 000 лева? Едно БМВ на година е толкова. Разлиакта е, че след 4 години, Реното няма да има и 20 бона, а БМВ-то ще е още 70 000 лева, живот и здраве. И ще е В ПЪТИ по-добра кола. Колко нафта ще ми изгори отгоре? За 1500 лева. ОКЕЙЙЙЙЙ! Ще ги преживея.

202

немеца ги пръсна

преди 4 дни

Докато китайците ликуват, че правят незначителни пробиви на европейските пазари, AUDI, Mercedes-Benz и BMW произвеждат космически кораби на колела.

201

Макс

преди 4 дни

Аз преди карах Ламборгини. Сега карам Кьонигсег Йеско. Това е колата.

200

Анонимен

преди 4 дни

Най-зле са купувачите на спортни коли от сорта на ферари, ламборгини и пр. - при очертаващият се срив и апокалипсис, едва ли ще впечатлите някого с подобни скъпи и непрактични играчки.

199

Анонимен

преди 4 дни

До Бенца ги убива - Не, че нещо, но и EQS ми идва много ... махленски, че другата дума е цензурирана. В смисъл светлинки отвсякъде, екранчета, RGB-та, не знам си какво. Все едно някой е направил кола за селфита, за 18 годишни богаташчета.

198

Анонимен

преди 4 дни

Малко санкции и икономически проблеми създадохме за русия, и сега купуваме ефтина газ и петрол през щатите.

197

Анонимен

преди 4 дни

Като произвеждат *** еднодневки, тъпкани със сложна електроника, която дори и в немски фирмен сервиз понякога не може да я ремонтират, да не се чудят, че никой не купува новите модели европейски брички:)

196

Анонимен

преди 4 дни

Имам 100 минути за разговори в ЕС! Вчера звъня на баджо и чувам жонг йонг цин мин.... Той от Германия се изнесъл в Китай!

195

Анонимен

преди 4 дни

До Ивелин Михайлов - Безполотния им проект е като този, който исках да разработват преди 40 години. Да се следват едни линии до бордюра и до там. Хубаво, но бувкално целия транспорт отва "на релси" и ще работи добре, само ако никой няма "неавтономна кола". На този етап, направо да се збаранят колите и моторите да се притежават и да се мине на градски.

194

Бенца ги убива

преди 4 дни

До Анонимен - Немците са бащите на автомобилостроенето. Първият автомобил на планетата земя е създаден от германеца Карл Бенз.. Хенри Форд е измислил единствено поточната линия. Пазара на немците си е бил и винаги ще си бъде жив и здрав. Ако си спомняш преди няколко години имаше дебати как електрическата кола на Илон ще погребе тези бизнеси. Както виждаш, днес имаме по-добри електрически предложения от самите тях. Можеш ли да сравниш пластмасовата TESLA с един EQS например?

193

до189

преди 4 дни

Няма кво да чакаме, дочакахме го.Ти пак си живей живота.

192

Анонимен

преди 4 дни

Една от любимите бири на германците, която се продава в цял свят и съществува от 334 години, отива в историята.Пивоварната Schlössle-Bier в Бавария, една от най-старите в света, ще бъде затворена поради загуби. Това съобщава вестник Nordbayern..