164

До 182

преди 1 седмица

Извади друг просешки лозунг тоя не върви тук не е Урколандията

163

До 178

преди 1 седмица

Така ли бе просяк,а що никой не ги е виждал и се редят в община във Варна и служителите казват,че по-нагли същества от тях не са виждали,а?

162

от Варна

преди 1 седмица

Почти всичките им моряци са във Варна. Доста добри заплати взима един моряк и си харчат парите във Варна. Добре са дошли. Изливат милиони в икономиката на Варна всеки месец. Касиерката на локалния ми супермаркет също е украинка. На никого не пречат. Дошли от война и се интегрират. Българина седи и реве че няма да бачка за 1300лв заплата, а тия бачкат и се развиват.

161

До 179

преди 1 седмица

Ела да те опукам бе урканчо като си толкова отворен,хем проси, хем нагло

160

До 176

преди 1 седмица

Ми така са копейки и като са нагли в чужда държава реват олеле що не ни харесват

159

до 177

преди 1 седмица

Към днешен момент околко 20-30 000 топ платци на данъци украинци има у нас. Кажи-речи 1/3 от нашия ИТ сектор. Носят на икономиката колкото 150-200к бачкатори.

158

До 175

преди 1 седмица

Кой плаща данъци бе колко такива специалисти има в България,че да са топ данъкоплатци

157

Ле ле,

преди 1 седмица

...каква омраза насаждат Копейките из форума ! Тази мутация на човешката природа само това може ,...да плюе и да се *ре !

156

Анонимен

преди 1 седмица

Дорбе са дошли! Особено топ платците на данъци в ИТ сектора, които си плащат данъците тук. не една или две компании изнесоха офисите си насам. За за Фрийланс хората- да не говорим. 1 читав украинец плаща на месец данъци, колкото 100 бачкотещи бачкери функционално неграмотни българя. Да, дори украинецът без покрив над главата си е 1001 пъти по-читав от 80% от неграмотните българя.

155

До 172

преди 1 седмица

Ела да те отрежа не паметник на украинската простотия

154

До 170

преди 1 седмица

Е ти сега ли разбра,че не са българи украиските копейки,ама се правят на българи и софиянци,а като ги питаш къде е било Синьото кафе и мънкат

153

преди 1 седмица

още резачи на паметници

152

До 167

преди 1 седмица

Не се обяснявай бе просяк тук не ти е Урколадия то да му писне на човек от просещи украински копейки

151

Анонимен

преди 1 седмица

"Ами прибирай си ги просяците като толкова ти харесват ние не искаме да ги храним за наша сметка" - вие па кои сте бе? Копейките знам че не са българи ама да питам пак

150

Политкоретен

преди 1 седмица

Истината е, че читавите украинци вече се интегрираха в българското общество и са почти неразличими от българите. Намериха си работа, научиха езика. Разбираш само по акцента, че са чужденци. А онези другите, дето са по хотелите, още хленчат и чакат на помощи с великите претенции.

149

До 165

преди 1 седмица

Работливи са като млади роми,дай бате за Украйна жината болен дицата и той,айде всички обратно и кой от къде е

148

До 163

преди 1 седмица

Ами прибирай си ги просяците като толкова ти харесват ние не искаме да ги храним за наша сметка

147

Българин

преди 1 седмица

Добре са дошли ! И са интелигентни, и са цивилизовани, и са работливи ...! От пияните крепостни трудно ще видиш някакво полза ! А и от авганистанци, също никаква полза !

146

До 161

преди 1 седмица

Ще стане като изгоним тролеите, които не разбраха,че да не харесаш нагли просяци от Украйна няма нищо общо с русофилството,а да не искаш да ги храниш и държавата да ги храни за сметка на обикновените българи се нарича интерес

145

Анонимен

преди 1 седмица

Какво ви пречат украинците бе га.ньовци? Г..аня чул че от някъде се взимали пари и веднага скача. Кои са по-близки до нас? Амyджите от Афганистан ли? Или от Непал? Нали изчезваме като нация, па хванете си по една украинка, тя може да се окаже и етнически по-българка от вас.