252

Анонимен

преди 1 седмица

Преди броени дни в едно "интелектуално" предаване за пари с дарителска кауза участва мног известен водещ на политическо предаване Светослав .... Имаха въпрос за Москва. водещичт го попита дали е ходил в Москва. Той каза, че не е. Човек, когото са инсталирали да води политическо диалози с първи хора в България, който със сигурност получава доста пари за това, даже не е проявил желание да отиде в столицата на държава, заемаща 43% от територията на Европа (преди февруари 2022). Компетентност ли?

251

Катя

преди 1 седмица

Лено, по нищо не се различавате от Копейкин и Копейковци.Еднакво лъжете,еднакво сте жадни за власт.Разликата е,че те са фашисти ,а вие сте разпасани Разкарайте се и вие и копейкин

250

Анонимен

преди 1 седмица

Жените са по смели от мъжете.

249

Анонимен

преди 1 седмица

тя е чужд агент и не трябва да заема държавна длъжност. за това е достатъчно, че като депутат е гласувала в парламента подаръци за американската война в украйна -- печат в паспорта и довиждане.

248

Анонимен

преди 1 седмица

264 Да уточним, най-добрият рапър сред депутатите Ицо Хазарта, който показа среден пръст в парламента, и който е евродепутат, не знае добре английски, и няма висше образование. Шаш!

247

Анонимен

преди 1 седмица

В момента цензурата в ЕС не само е официална- забраниха куп официални държавни медии на неудобна за тях държава - ами е и тъпунгерска, защото се опитва да вкарва в мозъците на хората вредни за тях модели. Специално на Лена Б. е наложително да и се каже, че НИКОЙ от младото поколение НЕ знае какво е копейка, за да има смисъл от "остропумието " и. Между другото, аз пазя вкъщи кутийка кибрит, на руски спички, на които пише ц. 1к. (цена одна копейка) Колко струва кутийка кибрит сега в България?

246

Анонимен

преди 1 седмица

ПП научиха младите българи, слава Богу, не всички, че като представиш диплома, ставаш министър, най-малкото. И че като си се дрогирал в късния си пубертет, ставаш евподепутат в Брюксел, като си запазваш правото, да пееш на халтура, където платят повече. Като Ицо средния пръст в парламента.

245

Анонимен

преди 1 седмица

Лена ще бъде запомнена с това че, със секс може да се получи висок пост, че като фалшифицираш подписи на хора от цяло НПО, без те да знаят и представиш в официален документ пред държавна институция няма да има никакви последствия, и че като искаш кеш пред избори от олигарси, надлежните органи ще се направят че нито са чули, нито видяли. Браво!

244

Анонимен

преди 1 седмица

274 ПП са лява секта брокери, които помечтаха да се издигнат върху трупа на ГЕРБ и Борисов, но удариха на камък. Заради неможачите от ПП,ДБ България похарчи 700 млн за "избори докато унищожим ГЕРБ и Борисов". Българите които гласуват за тях са мазохисти.

243

Анонимен

преди 1 седмица

Кой плати с Киро секса , май ние а , в левчета , дето сега искате да ги премахнете , ама беше густо нали ?

242

Анонимен

преди 1 седмица

Не е лесно и да си Елинпелинска посредствена тетка. Ама вирнала носа...коя съм аз!

241

Анонимен

преди 1 седмица

Ленчееее мариииии, не се занимавай с копейките, те са вече изпята песен, втора употреба сеирджии. Наблюдавай онлайн тролеите, повечето сменят маските и от русофили стават шишифили новодепесари, че там се плаща по-добре от руските тролферми. Бъди в час със случващото се, не се занимавай с политически трупове.

240

Анонимен

преди 1 седмица

И този интернет тpoл е бил депутат?

239

Анонимен

преди 1 седмица

Лена ***: "Шефче, дай малко кеш"?! И тази, заедно с любовника й Киро просто е още в политиката? България, страната на чудесата.

238

Анонимен

преди 1 седмица

Ленче, остави Възраждане, всички знаят кои са те и не откривай топлата вода, за да си правиш ПиАр. ПП напълниха касата на Газпром с няколко милиарда за наша сметка, сега ми се правят на евпоатлантици... По-добре кажи, защо фалшифицира толкова много подписи в официален документ и защо го предсгавихте с инфантилния Никола Минчев пред държавна институция?

237

консултанска услуга

преди 1 седмица

Магистрали , парапети , на всякъде е платено , но искаме да знаем с чии пари е плащането , така един плаща , друг консумира не става .

236

Анонимен

преди 1 седмица

Копейката обясни ли за руските си пари? И как е изплатил предсрочно заема за къщата си от руската ДСК, която щеше да изплаща 30 години?

235

Анонимен

преди 1 седмица

ГЕРБ трябва да сезират Европейската прокуратура и ЕК, за това, че Николай Минчев е заварил като юрист, документ изготвен от Лена Бориславова, в който документ, тя е фалшифицирала подписите на членове на НПО "Корал", с които те уж, са гласували за освобождаване на Кирил Петков от членство във въпросното НПО, за да може той, да получи висок пост в държавата. ГЕРБ са твърде толерантни към измамниците от ПП?!

234

Анонимен

преди 1 седмица

Лена направо разби копейката.

233

Анонимен

преди 1 седмица

Кой гласува за тия копейки бе?