119

Анонимен

преди 1 седмица

Прошляцитее се наиграха,време е да бъдат поизпържени!

118

Януари 2022

преди 1 седмица

Само луд би си помислил че путлера ще затрие матушката

117

Анонимен

преди 1 седмица

Нали до 1 септември бяха избили всички!?

116

До 116

преди 1 седмица

Е явно има знания, който не притежаваш за това изглеждаш на психичното болен

115

Анонимен

преди 1 седмица

Преди блатните територии ги владееше златната орда сега ги владее Zлата орда НО идва ВСУ да асвабадят крепостните

114

До Боби

преди 1 седмица

От къде знаеш?

113

До 105

преди 1 седмица

И с кой ,ще го прави тоя референдум с полските мишки ли,на има един град като с.Лозен от, който е изтеглено цивилното население,то и за логистичен център не става

112

Анонимен

преди 1 седмица

Соломонеее, тръгвай към Украйнаа! Стига се кри, Соломонеееее.

111

75

преди 1 седмица

До 82одмбандеровец, нацюга зелен,взимай си дърмите и на канада бягай,в европа ще започне лов на вас,фашаги.

110

Боби

преди 1 седмица

До Анонимен 108 Относно Сармат(Сатана2) изобщо информацията ти е ОСТАРЯЛА. 1. Приета е ракетата на въоръжение ОФИЦИАЛНО 2. Произвежда се серийно. 3. До края на миналата година първия ПОЛК ракети с шахтно базиране са застъпили на бойно дежурство.

109

Анонимен

преди 1 седмица

А укрите превзеха ли вече Крим? Крим превзеха ли го укрите?

108

До 82-Обмр

преди 1 седмица

Е в Одеса има ли Джъмбо

107

Анонимен

преди 1 седмица

до 65 При бай Тошо имахме 300 бойни самолета, но и 2000 танка и 2000 БТР-а. Сега не можем да намерим 20 танка за парада. Имахме два ескадрени миноносеца, сега нито един. Имахме 3 бойни кораба, сега един. 4 подводници, сега една която е за скрап. 6 ракетни катера, 6 торпедни катера, 12 преследвача на подводници. Голяма военна помощ от НАТО, нали, кравари скааапани у форума?

106

Анонимен

преди 1 седмица

До 82Там където пристигне Сармат настава вечна тишина))))Хихи,хи да не е онази която е почти дубликат на,, Сатана" сделана в СССР?,, Сармат" има 2 тестови опита 1 неуспешен и 1 успешен през 2022г. По съветско време за да е в серийно производство са нужни 10 поредни успешни тестови опита. Ако са започнали серийно пройзводство толкова по-зле защото има опасност да самовзривят.

105

Анонимен

преди 1 седмица

До 82 ОМБр 92 То пък щото укрите не ги шият. Като вземете да пишете глупости и се забравяте.

104

Боби

преди 1 седмица

До 82 ОМБр По данни от китайската митница в РФ са внесени компоненти и цели дронове които стигат за 5 милиона изделия... вярно в Украйна са внесени 2 милиона... И вярно е Украинските - разбирай западните са едни гърди напред(става дума за ФПВ дроновете правени на ишлеме както се казва) Тези сериозните скъпи военни дронове като Ланцет определено има паритет. Ланцет стана нарицателно име.

103

аха

преди 1 седмица

Както е тръгнало, Зеленски няма да свари да проведе референдум в Курска област. Нито да назначи временна администрация. А толкова му се искаше на горката жаба, да е като вола... А нашите пишман демократи няма ли вече да тръгват към фронта, за кога чакат? Айде бе, евроатлантици правоверни, нали искахте да мачкате руснаците! Мишоци :)

102

до03 82 омбре

преди 1 седмица

То като гледам май еврог....щината квика на умрело от болка и унижение, че и играчките на джъмбото са и китайски, и да още доста вой я чака. За жалост такива са ФАКТИТЕ.

101

Зевс

преди 1 седмица

Още вчера ги подхванаха яко, ако разчитахме само на нашите медии щяхме да четем не новини, а исторически книги :)

100

Анонимен

преди 1 седмица

тия дето защитават укрите, само да ми кажат - знаят ли какъв е символа на зелените тениски на наркозависимия от Киев и хората му? От къде идват и какво значат ? Скоро питах един познат, защитник на укрите - не можа да ми каже. Рекох му, прочети в Гугъл и после говори, демократе!