192

Емии,

преди 1 седмица

След ббританията и щатите ще си имат камила отгоре.

191

Анонимен

преди 1 седмица

Циркове и постановки за зрелище на тълпите, сър... Нали и Симпсън предсказаха, че ще е Харис...

190

Хаха

преди 1 седмица

Чибурашки не се занимавайте със сложни неща! САЩ и без вашите компетентни анализи, ще си остане държава номер едно в СВЕТА! Вие си гледайте Рашата, че вече месец и половина се веят украйнски знамена в Курск

189

Пютин

преди 1 седмица

Браво, Кемъла! ти си Моята Последна Надежда!!

188

ъ

преди 1 седмица

Подготвя се ала-бала за изборите през ноември. Всякакви социолози, медии, агенции, обясняват как Камила ще отвее Рижата. С машинното гласуване и това по пощите, вероятно ще стане. При Байдън и то не можеше да помогне, но с Камила има шанс. Всъщност, за света е по-добре Ражата да не печели, защото ще се опита да позакрепи САЩ. Камила ще загроби окончателно хегемона и така ще е най-добре за всички. Надявам се да го доживея.

187

Хаха до 192

преди 1 седмица

Абе ти много разбираш от американска политика! Чак с цифри пишеш! Муахахахаха! Ти си по-запознат от американците, язък че си чибурашка! Аз ти пиша за външната политика, будала а не за вътрешната!

186

Урсула

преди 1 седмица

Възхищавам се на тактиката на Путин. Експулсира политзатворниците като Карата, после ще ги дебне с Новичок . Чиста работа :)

185

Анонимен

преди 1 седмица

До Хаха "Абе наивници, който и да спечели изборите,САЩ ще си продължи по същият начин външната си политика!" Външната политика е малкият им проблем. Камала върви с радикални идеи за национализация и соц икономика. Официално от програмата на демократите-45% данък капиталови приходи,25% данък нереализирани капиталови приходи, увеличение на приходен данък(ДОД).Сещаш ли се какво иде?Ще облагат акции, биткойни, къщи и т.н.,че си купил на Х и сега са в пъти Х цените,ще дължиш, продаваш,ама удържат 45%

184

Ястреб Османлията

преди 1 седмица

Трамп е нацистичен мегаломаниак с вторична диагноза като мегаломаниачен нарцист. Интелектуално е на много ниско ниво и затова половината гласодатели в САЩ го обожават. Защото го виждат като един от тях - типично проЗст американец.

183

Урсула

преди 1 седмица

Урсула пък напълни Европа с бивши и бъдещи пандизчии. Разлика от Земята до небето спрямо Путин, дето си поразчисти затворите и ограмоти останалите живи пандизчии.Или как им викаха...каченци ли беше.

182

:)))

преди 1 седмица

Щото Тръмп загуби,за това ли тая напиня като изоглавена за втори дебат,днес-овци!?Да ви имам опорките!:)))

181

БАНко

преди 1 седмица

НАТООВЦЕ , ЕТО ПРОВОКАЦИЯ ЗА КОЯТО ПИШЕТЕ : КАМИЛАТА ХАРИС : АЗ ПОСЕТИХ ИЗТОЧНА ЕВРОПА И СЕ СРЕЩНАХ С ЗЕЛЕНСКИ , УСПЯХ ДА СЪБЕРА 50 ДЪРЖАВИ ЗА ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСИЯ !!! ТРЪМП И ОТГОВОРИ : АКО АЗ БЯХ ПРЕЗИДЕНТ ТАЗИ ВОЙНА НЯМАШЕ ДА Я ИМА И НЯМАШЕ ДА ЗАГИНАТ ЕДИН МИЛИОН УКРАИНЦИ !!! НАТООООООВЦИ ЗАЩО ИСКАТЕ БАЙДЪНЧОВЦИ ДА СПЕЧЕЛЯТ И ДА ВОДИТЕ ВОЙНИ ПО ЦЯЛ СВЯТ ????

180

Урсула ни

преди 1 седмица

Добре, да го кажа по друг начин. Излизаме от ЕС, съюзяваме се с всички, които искат да се съюзят с нас и търгуваме. ЕС ни затварят границите и налагат санкции. Ние се примолваме на Си и си работим за него. Младите ни хора в Китай няма да избягат, но и в ЕС няма да ги пуснат. Тоест, остават да работят тук , подпомагани от политиката на Си. ПП: А какво лошо има да дезинтегрираме на някой фронт многото ни пандизчии и бившите трудоваци, служили в Строителни войски? Русия си разчисти пандизчиите.

179

Анонимен

преди 1 седмица

Загубил само че според някаква медия която не е неутрална. Цирка е просто голям и по пропаганда са номер едно, Осрйна от тях учи. Какво стана с Буча? Къде е измисления призрак на Киев? Фантазии

178

Анонимен

преди 1 седмица

Камалата е антипатична. Трудно ми е да си представя, че това нещо може да стане президент на САЩ. Байдън стана президент с измама. Сега пак ще се опитат да направят същото.

177

УЛМ

преди 1 седмица

До Напълно очакваноТо те руснаците развяват байрака вече 2 години :Д Да припомним опорките на умствено-осакатените центаджии:- февруари 2022 - войната струва на Русия 20млрд. долара на ден и Русия ще фалира до месец- март 2022 - Русия ще остане без ракети до 2 седмици- април 2022 - Руската икономика ще колабира до 2 месеца- май 2022 - В Русия няма внос (ахахахахах) и ще останат елеменрарни стоки от първа необходимост- Русия търпи огромни загуби (ама взе 20% от територията на Украйна

176

Анонимен

преди 1 седмица

Нищо не е загубил. Напротив, държеше се доста уверено и балансирано, предвид това че срещу себе си имаше някакво подобие на човек, което не каза нищо конкретно за своята програма, но го провокираше постоянно.

175

Ой Вей

преди 1 седмица

2ма Ционистки Слуги, 90 минути, дори не Споменаха Господарите си от Тел Авив в ТВ Риалити Шоу за Заблудените Г0й!

174

Урсула

преди 1 седмица

175 dedo, това избраха избирателите на първичните избори. Те избраха и дядо Джо ако си забравил, който Тръмп отвя. В момента наложиха Камила, без да е избирана и без шансове да бъде избрана, ако имаше първични избори. Просто дълбоката държава разбра, че чрез имитация на избори няма да се получи и действа директно. Бам по Тръмп(неуспешно) и бам по Джо*доста успешно.

173

Анонимен

преди 1 седмица

До Урсула Путин ги арестува не защото са корумпирани, а защото показаха пълна некадърност дрещу Украйна. Ако беше заради корупция трябваше да ги арестува много преди войната, още когато почнаха да строят къщи дворци в Русия и на запад.