22

До 19

преди 1 седмица

Е тук има само украински безработни, дето по цял ден просят

21

Г

преди 1 седмица

До Анонимен. Никакви карти ме държи Кремъл! Кръмъл върна Русия много назад. Като започнем с унищожената армия и стигнем до там,че Украйна няма как да я вземат цялата,а и да го направят как се удържат толкова хора? Руснаците са на 50% боеспособни,а едвам откраднаха 20% от Украйна. Че даже укрите им вършеят из Русия за капак. А ако Путин реши да отстъпи от Украйна е труп буквално. Толкова заторени солдати за нищо. Всичко там е така оплетено вече,че едва ли някой знае края на тая война.

20

Анонимен

преди 1 седмица

Лайковете не работят и тук. Да но аз не съм тррол и така не ми е интересно. Бай.

19

????????????????????

преди 1 седмица

Примирие....опа това значи ли че Руските *** във форума ще са безработни?

18

Анонимен

преди 1 седмица

Не мисля че Шолц има предвид примирие. Това са хитрини които няма как да минат. Агресията на украйна в Курск е грешка. Ще бъде премахнат зеленски и ще има нормални преговори. Русия е победител.

17

Гаха

преди 1 седмица

Докато руснаците не се изнесат от украйнската територия,мир няма да има. Ще има някакво временно примирие,а междувременно ще има яко партизанска война и бомби тук-там из Русия. Укрите не са дупедавци и няма да оставят така нещата. Путин няма полезен ход вече.

16

Анонимен

преди 1 седмица

Кремъл държи далеч по-добрите карти. За какво точно да преговаря. Плюс човешката математика е силно в негова полза. Само изпращане на големи континенти от ЕС може да обърне тази математика. САЩ по дефиниция няма да участват. Няма как през океана да се пренасят стотици хиляди военни. Все пак войната не е световна, а и САЩ нямат жизнени интереси в Украйна. ЕС обаче има.

15

Зелено и бело

преди 1 седмица

Тука докато си говорите и обсъждате, фронтовата линия приближава насам. И без това бг няма редовно правителство и на никого в НАТО и ЕС не му пука за позицията на бг в конфликта, стига доставките на снаряди и друго оборудване за зеления гоблин да си вървят през територията.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Колко евроатлантици загинаха в освободителна война 1878 за нашата свобода, а вярно те тогава захранваха Турция с оръжие и евратлантически инструктури помагаха на турците , вярно

13

Анонимен

преди 1 седмица

Да те руснаците са балъци и за вори път ше се вържат на примирие да може да се въоражат пак украинците няколко години

12

Анонимен

преди 1 седмица

ЕС и САЩ могат да отстъпят и да приемат исканията на Руската федерация за неприемане на Украйна и Грузия в редиците на НАТО, както и демилитаризация на Източна Европа. Но нито САЩ, особено ЕС са готови за подобен компромис, така че войната ще продължи още няколко зими, докато някоя от страните не успее да наложи волята си. Руската федерация е изправена до стената, напълно обкръжена и няма накъде да отстъпи. Украйна пък е на път да загуби окончателно своята държавност и също е притисната до стена

11

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя, с какво се е нашмъркал?

10

Анонимен

преди 1 седмица

Агресора украйна трябва да напусне Курск. Безусловно. После преговори.

9

От другата година

преди 1 седмица

Увеличават заплатите на БеГе наемниците които таримат армия а на фатмакошапкарите с 20 и нещо процента щото и сега взимат много Д1ртите комунисти Е бана Д1ржава!А иначе политиката и е да го ду х ат бедните.

8

до 6

преди 1 седмица

Я прочети статията, преди да се изказваш и да говориш наизуст.

7

до 5

преди 1 седмица

Що бе, какво му е на експертизата. По-добра ли имаш, или ей така - да се впишеш?

6

Анонимен

преди 1 седмица

Този, след като не е никак в час - що му дават да се изказва по БНР ? Или е поредното еврогейско шикалкавене - не, не за мир говорим, а за примирие?! Бе, висши фактори от Русия, Британия и САЩ се изказва за невъзможността сега (тия дни) военния конфликт да спре из един път, ама нашийо вика - примирие се търси, малееей, неграмотност или издевателство е това?!

5

Анонимен

преди 1 седмица

Поредния "експерт"... Като такива "експерти" България е на такова дередже!

4

Никой не сключва

преди 1 седмица

примирие с лъжец, подлец и убиец. Джуджето се нуждае от примирие, за да мобилизира още 1 млн войска, танкове, оръдия, ракети и дронове и да нахлуе мощно, този път не само в Украйна, а и в Прибалтика и Молдова, а защо не и в Полша. Така че, ако *** заговори за мир, Западът трябва да увеличи оръжейните доставки и да се включи с опитни летци и оператори на ракетни системи, за да изритат рашистите обратно на тяхна територия, а Русия да бъде разклатена икономически и политически.

3

Япония и Русия:-)

преди 1 седмица

Кажи Турция и Кипър , че да те разберем де.......срамежливко:-)