268

хубавец боец

преди 1 седмица

Ако аз бях украински боец на фронта, първо бих застрелял всичките си командири, преки началници и т.н. и просто бих избягал. Даже бих приобщил още бойци да ги унищожим тея наркомани висшестоящи ***.Требва да си мн. *** *** да ходиш да умираш безвъзмездно за някакви идеали или каквото и да е .

267

хубавец боец

преди 1 седмица

Ако аз бях украински боец на фронта, първо бих застрелял всичките си командири, преки началници идеолози и т.н. и просто бих избягал. Даже бих приобщил още бойци да ги унищожим тея наркомани висшестоящи ***.Требва да си мн. *** *** да ходиш да умираш безвъзмездно за някакви идеали или каквото и да е .

266

Българин

преди 1 седмица

Щом и нашите продажни медии, които са последна дупка на западната пропагандна машина взеха да го пишат това ... значи нещата вече са отишли в киреча за Украйна.

265

Тръмп спира войната

преди 1 седмица

Тръмп обеща 24 неща ако бъде избран: 9. Спира войната в Украйна. При 100 долара за барел петрол Русия воюва. При 40 долара за барел Русия не може. САЩ имат петрол и ще задължат ОПЕК чрез контрола си върху МеждуБанковия Разплащателен SWIFT код, както блокираха банковата търговия на Русия. 14. САЩ не участва във войни. 18. Ще разследва училища втълпяващи на деца расови, транссексуални и политически теории. Тръмп разследва администрацията на Джо Байдън за подтикване на Русия да нападне Украйна.

264

344

преди 1 седмица

Украйна е велика! Зеленски е истинският лидер на на 21 век. Украинците имат свободата да казват каквото мислят - за разлика от диктаторския режим на Джуджето. Украйна ще я бъде - и като член на ЕС, и като член на НАТО! Дивашкият режим на *** е обречен!

263

хъ хъ хъъъ

преди 1 седмица

"на независимата президентска бригада на Украйна." Гоуема титла! Сигурно всички до един са шмъркалници като зельоният си шеф и за това се именуват "президентска", а в същност са си най обикновени дрогаджии.

262

Анонимен

преди 1 седмица

Никой не ще да мре за хунтата на зеления наркоман!...

261

Полковник Иванов

преди 1 седмица

Ама кви загуби????Нали хохлите печелеха

260

r3v0lv3r

преди 1 седмица

Да, не забравяме как подлият убиец Тръмп, нареди на протежето си Майк Джонсън да блокира помощта за 8 месеца. Това беше направено, не с демократично гласуване, а чрез админстративни хватки. Подлоста на тръмпистите е пословична, Тръмп обещава на американците, че европейците ще плащат. Ако дойде набързо ще се окаже, че трябва да си купим оръжие за 100-200 милиарда, гръцкият сценарий ще е песен, с това което ни очаква.

259

Тошо

преди 1 седмица

До 257 ... почва да им пари под дупетата ... Шолц онзи ден започна да изучава панталона ...

258

Къна съседката

преди 1 седмица

След края на операцията трябва Байдън и Урсула на площада в Лвов ..... там че ги опраят

257

Бачо

преди 1 седмица

Давай Вова, изрина сганта

256

Верно,

преди 1 седмица

...много са я закъсали ! Нямало къде едно кафе да изпият ? И воювали 2 срещу 18 , но руснаците били търсили слабите места ? Интересно четиво ?

255

ВВП

преди 1 седмица

Ако не беше тоя Бахмут, сега щяхме да сме на Ламанша...

254

Анонимен

преди 1 седмица

Според украински военен влогър дезертьорите на ВСУ са над 200 000, защото само делата заведени срещу дезертьори в Украйна са над 80 000.

253

Анонимен

преди 1 седмица

Зеленски е за разкарване стига сте се избивали.Преговаряйте за капитулация.

252

Анонимен

преди 1 седмица

Чудооооо, нашите медии говорят за слабостите на Украйна. Или сега са прогледнали за това или предстои нещо голямо и са им спуснали задачата да подготвят публиката.

251

Анонимен

преди 1 седмица

До 251 ... Може ли да ни осветлиш :Колко лаборатории има САЩ в България ,... не питам за какво са , то се знае !

250

Анонимен

преди 1 седмица

От 254 !Много се променят цифрите на постовете , така че сега коментарът /репликата/ , не е за 252 , а за 251!

249

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен---252 Защо украинците изгориха българското знаме , в центъра на Киев и още един град , преди няколко години ?Какъв е коментарът ти ?