41

РИМ

преди 1 седмица

Разделяй и Владей!

40

Анонимен

преди 1 седмица

Поредната полезна дейност от Мартин Димитров!

39

До 38

преди 1 седмица

Друга опорка имаш ли ,тук никой нищо не бомбардира,а като гледам колко оръжие се налива в Украйна и как бандеровците стрелят, където им падне май ти издиша опорката

38

Финансист

преди 1 седмица

Ми изгонете и Лидл и Кауфланд и всички други. Като сте почнали. Давайте наред.

37

И във

преди 1 седмица

Почти всеки наш град има дрогерия Лили и dm

36

Анонимен

преди 1 седмица

Лидл и Кауфланд не бомбардират цивилни граждани, не изнасилват и обезглавяват жени и деца

35

Нане

преди 1 седмица

Глеам ена куха лейка от лондонистаня, наричаща се журналист.... И току, що каза по повод някво отвличане, че станало около стадиона на тоМън.... ===))) аве намесете се ве логопеди.... Цари вопиюща неграмотност в краварските слуги журналисти....

34

Анонимен

преди 1 седмица

Закривай!

33

До Иво

преди 1 седмица

Аз пък знам ,че в почти всеки град има Лидъл, Кауфланд и Била и даже данъци не плашат тук

32

До 37

преди 1 седмица

Други просешки лозунги имаш ли, че тия се изтъркаха

31

Иво

преди 1 седмица

Знам със сигурност, че лифтовете в Банско, ски пистите и цялата земя там принадлежи на руснаци. Цялата печалба отива в Русия. Колко дълго се криеше този факт от българите.. Сигурно и много други печеливши фирми и компании са в ръцетена руски бизнесмрни.

30

Дядо от село

преди 1 седмица

Затова България е на последно място в ЕС.Щото още е под руския миризлив ботуш...

29

Козяк спийкин'г

преди 1 седмица

"народния представител Мартин Димитров"...ГрантаджитУ МаЛтинчо,прислужника на Посолството,добре отгледано и охранено от НПО-то Кравария за БългЕрия се интересувал0 от участието на руски граждани в България?!?Алоооу,ми$$ирки,ама вие сериозно ли изпльоскахте статия за това половонеопределен0 тлъсто с8инче с камбанка от малката умнокреслива жълтокафява трансджендърлибера3тка СойФийска секта на хранилката в Козяк 16... Тотал щета сте,донос.бг,по-зле сте от и ФаТки.Бг-израстъците на Гнойче Жмеле!

28

Урсула

преди 1 седмица

26, щеш или нещеш, България е приела много руснаци след 1917 година по причина, че са бягали от червените. Те вече имат 4 поколения и съм сигурен, че ти или твоите деца или внуци, ще имате руска жилка в кръвта си :) Както и арменска, че и доста арменци сме приели. Макар че арменците са с по-малко смесени бракове. Руснаците не са, защото те са православни, говорят почти като нашия език и не ги бърка да се омешат с местното българско население :)

27

Анонимен

преди 1 седмица

Окупирали са ни черноморския бряг !!! А тази цифра е истинско безобразие, и всички знаят от кого се толерира тихата съветизация на цяла България.

26

чичо Гошо

преди 1 седмица

Урсулче, в ХИДАК ли работиш?! Те от години източват БЕХ (Аец и Нек) чрез десеторно завишени цени през фирмите на прокопкехая

25

Веднага

преди 1 седмица

Да се национализират, продадат на дружествени американски и британски фирми и жълтите стинки да се подарят на хохландия.

24

Нане

преди 1 седмица

сектата на малтинчо иска си заработи грантовете от мърмоните.... ===)))

23

Урсула

преди 1 седмица

В България по*опасни са фирми с австрийски връзки. Изнасят се пари и не се връщат в България. Фирми се източват с години. Нашата фирма е точно такава. Постоянно се източват пари, заминават в Австрия и някои други банки, повече в България не се появяват.

22

До 26

преди 1 седмица

И кой си ти бе украински Вилидж Пийпъл,а?