535

Анонимен

преди 1 седмица

Българите искаха капитализъм,а сега не го харесват.90% са мързеливи червени мрънкачи.Все някой им виновен,все космоса им пречи....

534

Анонимен

преди 1 седмица

Това са пълни измислици

533

Анонимен

преди 1 седмица

Откровена лъжа.А плебса само чака някой да каже някаква подобна измислица и започва да роптае и мърмори.Само човек който не пътува в чужбина може да твърди такива диво.тии.

532

Ужас

преди 1 седмица

Най-глупавите също така

531

Анонимен

преди 1 седмица

Xaпят ами, ти кво мислиш!

530

Анонимен

преди 1 седмица

Държавата да вземе да се вземе в ръце и да регулира тоя пазар на храните.Много начини има как да се регулират цените, ама никой не му се занимава-всеки иска само да ***. То и за това искаме да вдигаме заплатите-за да може още да поскъпне храната и пак ще се на същото място, но някои хора още по-богати.

529

Анонимен

преди 1 седмица

Не мога да повярвам нали ПП тата оправиха всичко !

528

От 505

преди 1 седмица

Ето затова сме най-зле в ЕС, щом имаме такива "умни" работодатели, които даже не вдяват за какво им се говори и продължават с общите приказки встрани от темата.

527

Анонимен

преди 1 седмица

До гуша ми дойде с достойнство да се перчи лицемерът,богатият от бедни да краде, *** с почтени да се мерят, да е в бардак девическата чест и ученият, унизен, да проси, и ситият под маска на злочест, и много често болен здрав да носи, и доблестният в хорските крака, и правият да си криви душата, и словото с намордник все така, и правдата слугиня на лъжата.

526

Анонимен

преди 1 седмица

е та ние това си го знаем. Политиците ни са долни.... гледат само за себе си. ЗАкакво са пак избори, като положението няма да се промени. копаем яко надолу. Но "важното" е че има промяна. Лоша, ама промяна...

525

Анонимен

преди 1 седмица

За да се повиши покупателната спобност на българина предлагам това което се печели ( краде) от дезинфекции и темподобни от турската граница да се раздава на народа и това е.

524

ИСТИНАТА

преди 1 седмица

Най-бедни, с най-скъпа храна и най-важното: най-отровна и долнокачествена....каквото е за *** като плод и зеленчук на Запад го пробутват тук и то на цена първо / екстра качество....за меса, сирене и колбаси да не говорим...по-добре не купувайте за да не ставате абонати на аптеки и онкологии....пълни с канцерогени, соя, бои, палмови масла, нишестета и какво ли още не. Хората са масово болни, с тумори, с диабет, хипертонии....страшен АД...пъкала.

523

Майната Ви

преди 1 седмица

Поредната безсмислена статия! Вчера писахте, че заплатите скоро ще станат като в Италия до края на годината. Тук е пълно с измислени герои които получават по 30 К въпреки, че не знаят какво точно е това К! Километрични опашки по границите при всеки празник. НЯМА нито един умрял от глад! Във фейса пълно със снимки на софри, със скъпи коли и на скъпи курорти! Каква бедност? Какви 5 лева!

522

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 519, няма такова нещо като "нормална заплата". Проблемът с подобни "размисли" е, че дори не знаете какво точно искате. Какво значи да стига? Една заплата НИКОГА не стига. Моята е 12К на месец. Дали ми стига? Ами не! Защото с всяко увеличение си повишавам изискванията и съответно купува по-скъпи неща. Ако някой работи за минималка... то проблемът си е в него. Никой нищо не ви дължи! Ама наистина никой! Заплатата като не можете да си я изкарате толкова колкото да ви стига..виновни сте

521

Анонимен

преди 1 седмица

България е страна на беззаконие или по-точно на неспазване на законите от държавните институции!

520

Анонимен

преди 1 седмица

До 505, неадекватно е твоето писане. Един служител може да изкарва много. Въпрос на знаене и можене е. Един служител може да се развива и да усвоява нови умения. Работодателят ти има очаквания да свършиш задачата си. Ако го направиш бързи и по-качествено е логично да получиш повишение! Сега дали ти стана адекватно? Истински нямаш представа как се управляват хора и бизнеси. Почвай да мислиш, че сте жалки с липсата на логика в главите ви.

519

Анонимен

преди 1 седмица

Така се полага в колониите.

518

До 513/514

преди 1 седмица

От 505. Коментарът ти е напълно неадекватен за написаното от мен, което се опитваш да критикуваш. Пак повтарям,, работника изкарва толкова, колкото работодателя му осигури условия да изкарва. Какво и как работи работника го определя работодателя, а не работника. Ти да не си някой дебеловрат работодател, който не знае да управлява и очаква работника да решава вместо него, което няма как да стане

517

САС

преди 1 седмица

До ШахКои сте вие! и защо да го заслужавате!... сигурно го заслужавате, защото вярвате, че така трябва да е!?!както дебелопутатите в парламент и тем подобните им еничари, ВЕРВАТ че са бого помазани и могата да съдират по 3 ризи от суверена!?

516

Анонимен

преди 1 седмица

Е и?Който му е цел ефтина храна, прав му път! Който е беден, да произвежда храна и да забогатява.На останалите нищоправци да се радвват, че и толкоз храна могат да си позволят. Все още гладен работещ няма, но и това не е гарантирано занапред.