9

Анонимен

преди 1 седмица

В мирно време да източваш бюджета на страната само защото така са ти заповядали от едно посолство...

8

Русофил

преди 1 седмица

Увеличете ми социала!

7

Докога

преди 1 седмица

За какво постоянно увеличавате заплатите на тези т юфлеци, лежащи по поделенията да играят карти? За какво са подготвени, с кого да се бият? Цяло лято пожари не можахте да ги изкарате поне с лопатите да свършат нещо полезно. Как може тази държава да плаща на толкова хрантутници в бна и мвр и още да не е фалирала. Богата държава сме явно.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Русофилите ревяха, че нямаме армия, сега ревът, че харчим за армия

5

БХ

преди 1 седмица

Аз пък предлагам да вдигнем парите за обучение, здравеопазване и култура. Щото скоро ще имате техника която няма кой да пази. Няма сестри, няма учители, населението пpосто на талпа. И да има пари за военните все тая ние сме малка държава, ако някои реши е влезнал. Плюс това има толкоз продажници и прoмити мoзъци, че биха се радвали руснаците пак да влезнат тука.

4

SS

преди 1 седмица

Още Буров е казал Вземе ли държавата да купува оръжие,значи иде глад.

3

бай Гоце

преди 1 седмица

да де, ама защо тоа не казва колко процента е в държави като Германия и Италия, коуто отдавна са уредили живота на гражданите си? Дали и те ще вдигнат на 2.5%? - Още не! Пак най-големите дупедавци искат да са първи. А това, че България е първа по смъртност в ЕС усложливо се забравя. А при ковида бяхме също първи, в света, нали така? - Оттам да видите колко сме напред, и само въоръжение ни трябва...

2

SS

преди 1 седмица

Затягайте коланите защото ще вдигат данъците май!?

1

Плашимир

преди 1 седмица

Снощи гледах филма Войните в Пентагона. Сега съм твърдо убеден ,че ни измамиха да закупим безполезни *** на високи цени.