75

ДПС Доган е минало!

преди 1 седмица

Доган, агент Сава от ДС и не ясно под какво име е в КГБ, изпълни поставената му задача да създаде партия на етнически принцип, за да не може СДС да спечели първите свободни избори в страната! Това беше особено важно за червената партийна и ДС върхушка, които не бяха успели да си разпределят, само за себе си, парите и печелившите производства на България! Затова е дошло времето Доган и кликата около него да си ходят, както и партиите, основани на етнически принцип!

74

Анонимен

преди 1 седмица

Морето само живите обичаз, а мъртвите изхвърля на брега....

73

Анонимен

преди 1 седмица

Абе, Кючюк, не се ли усещате, че с всеки изминал ден ставате все по-смешни, правейки Пеевски да изглежда по-добре на вашия фон. Сега ли разбрахте, че той не е феномен, че не е член, че е корумпиран? Или докато ви спонсорираше беше член, феномен и чист като сълза? Поне не я излагайте на показ пр0ст0тията си.

72

Алекс

преди 1 седмица

Когато Глиганът раздаваше пачки,беше феномен според почетния председател доктор Ахмед Доган.Изведнъж стана фалшив член.Илхане,безплатно е само сиренето в капана.Грух инвестира в ДПС и сега иска да си осреби инвестицията.Просто бизнес.Почетният председател превърна партията в корпорация.

71

Анонимен

преди 1 седмица

Който живее със съзнание за собственото си достойнство няма нужда да доказва нищо на никого!

70

Мислят българите за

преди 1 седмица

Мислят българите за будали! Непрекъснато се правят внушения, че ДПС, за която е статията и ГЕРБ са едно и също нещо, а това категорично не е така! Пример за не толкова досетливите - ако беше така ДПС щяха да оставят един мандат на ГЕРБ в Кърджали, но това не е така, там битката е люта и върхушката на ДПС ненавижда Бойко Борисов, както ненавиждаше Филип Димитров! Двамата се отнасят с уважение към българите, етнически турци, които имат пълното право да бъдат леви, десни, центристи по убеждение!

69

Анонимен

преди 1 седмица

Сълзата ти превръща се е кристал, когато осъзнаеш че си цял. А Цял си-осъзнал Безкрая в Светъл миг приютил ловеца и сърната в своя лик....

68

Анонимен

преди 1 седмица

Демек Кючук вика, че Шиши е дете на Майката Природа. Ам съгласни сме бе, и ся ко?

67

64,68

преди 1 седмица

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

66

Анонимен

преди 1 седмица

Получава се малко като широкоразпространеното разбиране, че според Дарвин сме произлезли от маймyните. А той, горкият, никога никъде не е казвал такова нещо. Казал е само, че човекът и маймyната имат общи прародители.

65

Анонимен

преди 1 седмица

ПЕЕВСКИ Е ДОКАЗАНО КОРУМПИРАН, БОЙКО БОРИСОВ Е ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ И РУСКИ АГЕНТ

64

Анонимен

преди 1 седмица

Борисов и ГЕРБ умират от страх че ще останат извън парламента след престъпленията извършени от Борисов и други лидери на герб.

63

Анонимен

преди 1 седмица

Трябва да благодарим на Доган че разбута ДС мафията в България.

62

Тук някои коментиращ

преди 1 седмица

По-долу някои коментиращи направо са психясали, виждайки как им издърпват килимчето под краката! Навсякъде, независимо от темата на статията пишат обиди към Борисов и ГЕРБ-СДС умирайки от страх, че са вън от парламента!Спрете се за малко и помислете добре! Кой лъже непрекъснато!? Кой приказва празни приказки!? Кой доказа абсолютната си неспособност да се справи с управлението на държавата!? При управлението на кого, на коя партия живеехте спокойно и доходите ви стигаха, изключвам Ковид!?

61

Анонимен

преди 1 седмица

БОЙКО БОРИСОВ Е ИЗВЪРШВАЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ. ТОВА НЯМА ДАВНОСТ.

60

Коментар

преди 1 седмица

Всъщност какъвто и да е резултатът, трябва да благодарим на Пеевски че разбута тази *** на мафията в България.

59

Анонимен

преди 1 седмица

ДА. ДА. И НАЙ- ФАЛШИВОТО НЕЩО Е ВАШИЯТ КРАДЕЦ И ЛИДЕР, ПРОДУКТ НА ДС И КГБ - АГЕНТ БОЙКО!!!! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС, ТОЗИ Е ВАШИЯТ БОГ - АГЕНТ БОЙКО!!!

58

Анонимен

преди 1 седмица

ДЕМОКРАЦИЯТА изкара червените черва на герб

57

Анонимен

преди 1 седмица

Един егоист, един себичен тарикат, един хитър измамник или крадец - него не можеш да го осъзнаваш. Докато го осъзнаваш той ще те окраде, измами и накрая ще реши, че си наивен баламурник.

56

Анонимен

преди 1 седмица

ДА. ДА. И НАЙ- ФАЛШИВОТО НЕЩО Е ВАШИЯТ КРАДЕЦ И ЛИДЕР, ПРОДУКТ НА ДС И КГБ - АГЕНТ САВА!!!! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС, ТОЗИ Е ВАШИЯТ БОГ - АГЕНТ САВА!!!!