563

Баба

преди 1 седмица

"Статията е абсолютно вярна ама на 180 градуса наобратно."Загубени сме, русофилите учат геометрия за втори клас. Толкова са точни и руските ракети. Затва Курск е украински в момента. Да му ударим ли един референдум и да го анексираме? Кефи ме, че Украйна се разраства, повече ЕС за нас, да ходим на ваканция в Курск.

562

дА ДА АМА НЕ

преди 1 седмица

Статията е абсолютно вярна ама на 180 градуса наобратно. За мъка на разни баби, деди и други такива платени или природно т ъ п и.

561

Анонимен

преди 1 седмица

Безплатно погребение ако те намерят цял.

560

777777

преди 1 седмица

ПЪЛНА ЛЪЖА ! РАЗПРОСТНЯВА СЕ В НЯКОЛКО САЙТА.

559

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 1 седмица

11500$ еднократно и 2500$ месечно плюс бонус погребение за сметка на държавата. Как да нямаш мерак да се запишеш?

558

Баба

преди 1 седмица

"Като свърши армията на Русия ще стане като на Коледа."Кфа армия, всички са под земята или пият в Крим, в Курск жив руснак няма. А, забравих, че Курск е в Украйна.

557

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 седмица

Като свърши армията на Русия ще стане като на Коледа. Вече два пъти видяхме, магистралата до Москва е свободна.

556

Баба

преди 1 седмица

"Та въпросът ми към русо. робите къде е това оръжие, защо руснаците не го използват,или и то като безаналоговият танк"Ако се вярва на русофилите в тоя форум, руснаците от милост щадят Украйна, и дори не са почнали да се бият. Просто като Роки стоят и ги бият 10 рунда, за да се активизират в последните два. Курск е "тактически отстъпен", а не "превзет, щот сме некадърни". 3 години се бият с 5 пъти по-малка Украйна "по план", а не "щот не можем нищо да направим".

555

Анонимен

преди 1 седмица

А в окраината мъже и жени с усмивки и песни отиват на фронта.

554

Анонимен

преди 1 седмица

Що са им войници, нали руснаците имат безаналогово лазарно оръжие, където изпарява цели армии. Ако не вервате питайте русофилите, те ще ви кажат как през 60те руснаците изпържиха с лазарно оръжие китайската армия.Та въпросът ми към русо. робите къде е това оръжие, защо руснаците не го използват,или и то като безаналоговият танк,, Армата"? Хи, хи, хи.

553

Баба

преди 1 седмица

А да анексираме ли Курск

552

Римолето

преди 1 седмица

И как получихте тези данни? Питайки руските информационни организации или чрез хвърляне и гледане на боб? :)

551

Баба

преди 1 седмица

А да анексираме ли Курск, че в момента е украински? Путин така прави, що и ние да не правим така?

550

Баб

преди 1 седмица

А да анексираме ли Курск, както Путин се опита да анексира украински земи?

549

Баба

преди 1 седмица

А да анексираме ли Курск? Нямам търпение като Украйна влезне в ЕС, да отида на ваканция в украински Курск.

548

Баба

преди 1 седмица

До Баба Соросе, пиши още от тези вицове. Кефят ме, скъсах се да се смея ясновидецо!Взеха ли си Курск руснаците? В Москва заря беше, не бомбардиране с дрони, нали? Русофилите сте се уплашили, че ви спират финансирането.

547

Целта на

преди 1 седмица

Блатните жужаци е да изтрепят младите крепостни във войната за кефа на Главния Жужак. На жужаците не им трябват обикновените крепостни. Важно е блатните олигарси да си харчат спокойно милиардите и да се кефят на яхтите си в Дубай и Анталия .

546

Анонимен

преди 1 седмица

Държава която се хвали, че има 30милионен военнен човешки ресурс, не може да попълни армията си и прибягва до обещание за огромни заплати. Даа, това не им е комунистическите временна когато няма неискам, всички на фронта, а женурята в заводи и фабрики.

545

Нема да се плашите

преди 1 седмица

Жижето е дало наставление във връзка с огромните загуби на жива сила от путинските войски - рускините да раждат още и още . Те пък се опъват , защото избиват децата им на фронта на една безсмислена завоевателна война.

544

Баба

преди 1 седмица

Русия е на последни изпарения.Загубиха Курск, Москва беше бомбардирана с дрони, и 3 години уж силните руснаци нищо не постигнаха, въпреки че нападнаха като страхливци, без да обявят война.Сега дезертират. Смешници.