21

Анонимен

преди 1 седмица

А Шиши кога?

20

До 22

преди 1 седмица

Байдън няма да помилва сина си, защото ще се отрази на изборните резултати на партията му. Хахахахаха.Коя партия бе?Същата партия която го изхвърли и не му даде да се кандидатира за втори мандат ?За тая партия ли говориш ?

19

До 7

преди 1 седмица

Байдън няма да помилва сина си, защото ще се отрази на изборните резултати на партията му. В америка на всеки 2 години има избори така че никой няма да рискува. Богат е, има пари за адвокати и ще му намалят присъдата особено след като си е признал, но до там.

18

Анонимен

преди 1 седмица

Ами наш Боко кога?

17

До 18

преди 1 седмица

Сещам се за Бърнард Мадоф, но той се призна за виновен и беше завлякал много хора с много пари.Бърни Мадоф открадна повече пари от целия бвп на България .

16

Анонимен

преди 1 седмица

Единствения богат влязал в затвора в САЩ в Крис Браун като преби Риана,защото и двамата са световни известни и всичко отиде по медиите.Но никой друг!

15

До 8

преди 1 седмица

Сещам се за Бърнард Мадоф, но той се призна за виновен и беше завлякал много хора с много пари.

14

В Путлеристан

преди 1 седмица

ткъв, щяха да го направя съветник на кремълския фюрер.

13

бг

преди 1 седмица

наркоман и разсипач на пари в украйна и тровят европа с вируси от украйна

12

Скоро

преди 1 седмица

Кукловодите на татко ще го спасят.

11

Black Metal

преди 1 седмица

Българинът, много обича да е русофоб,да плюе комунистите които са му виновни за всичко, играе го потомствен демократ и европеец, обаче, никак не обича да спазва закони и да живее в ред. Ако у нас се приемат и приложат законите на САЩ, ще влязат в затвора 2/3 от населението, а смъртните присъди ще се изпълняват всеки ден до 2100 година! Браво на правосъдието в САЩ! Като стане и у нас така, ще се оправим. После,не се чудете,че САЩ не ни махат визите.

10

Там

преди 1 седмица

Не ми се вярва да го вкарат в затвора.

9

,,правова''

преди 1 седмица

,, Петдесет и четири годишният Хънтър Байдън каза, че е искал даизползва така наречения "прецедент на Алфорд", според койтообвиняемият се опитва да постигне сделка със съда,признавайки, че има достатъчно доказателства, за да бъдеосъден, като едновременно поддържа тезата, че е невинен, нокогато прокуратурата отказала, се е признал за виновен.''

8

Анонимен

преди 1 седмица

Бря приятеля на Зеленски който беше му подарил нефтени и газови находища в украйна ,но не си е плащял данъците от спечелените милиони а и с зелето са си пудрили носовете ))

7

Анонимен

преди 1 седмица

Кой богат в САЩ е осъден ефективно на затвор и да си излежал присъдата ?Да точно така никой !!!

6

Анонимен

преди 1 седмица

За наивниците пишещи тук,признава се за виновен да ускори делото че да може да бъде помилван от Байдън преди да му свърши мандата.И за другите наивници пишещи за работеща съседна система и прочие .Замислете се дали се сещаше за някой богат в САЩ да е влязал в затвора и ще разбереш че никой богат не влиза в затвора освен някой изключения но случващи се на няколко десителетия и то защото някой е хвърлен под прожекторите.Както стана с Р.кели

5

Анонимен

преди 1 седмица

В американската система признаваш още преди да е почнал процеса и спестяваш време и пари на съда. При нас - никога не се признава, променят се показанията по 100 пъти, разтяга се делото по 10 години и ако все пак признаеш те награждават с по-ниско наказание от което се приспадат годините съд.

4

до2

преди 1 седмица

До Анонимен: Хаха, кога го осъдят и кога ги излежи тия 17г. До 17г. казват, то и 1 ден е до 17г.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Баща и Син ПРЕСТЪПНИЦИ!!!

2

Анонимен

преди 1 седмица

Не съм фен на американците, но това се казва работеща съдебна система.До осъдиш сина на действащия президент.