22

българите са дебили

преди 1 седмица

Умиращ народ, умираща държава. Самият факт, че има партия наречена Възраждане говори ясно, че тоя народ е на умиране, и никакви партии няма да го спасят ако ще и всеки месец избори да прави. Ако народа е читав, появява се и лидер, Путин дори Елцин го назначи, нещата така се нареждат, че се появява лидер. А на българите така се подреждат, че все повече затъват в блатото, а те крякат, врякат, и си правят избори някой да ги възроди, или да ги направи да живеят като канадци. Дори и Симеон I Велики да се прероди и да стане президент и премиер, с такъв народ нищо няма да стане. Възраждане и ПП щели

21

Анонимен

преди 1 седмица

Само при мен ли на главната страница излиза реклама на Ибанк въпреки множеството адблокери?

20

Анонимен

преди 1 седмица

Капитализмът е антипод на демокрацията!! Аман от безсмислени определения!

19

Анонимен

преди 1 седмица

Електоратът не е заспивал, политическата ни класа не струва. Набутали се едни там само за облагите, работа не искат да вършат за хората. И събуден, няма за кого да гласувам. Освен с не подкрепям никого.

18

Директорът

преди 2 седмици

Така. Сега, 12 ти си смени никнейма. Гледам 10 добре се справяш с емоциите, но намали малко р-тата, така е психологически по-правилно. 8 и 9 малко по-интензивно. Другите добре. Продължавайте така, момчета!

17

Демократ

преди 2 седмици

Капитализъм с демокрация е най-добрата система, но народеца в България е roвно, българите не стават, капитализма с прави от хора.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Ама то наистина няма за кого. И няма и да има. Вие какво си мислите, че като ходите всички да гласувате,. от някъде в деня на изборите ще се появят кадърни и отговорни политици - ми няма да се появят, щом и преди това ги е нямало.

15

Бай Илийчо

преди 2 седмици

Амиии ?!! Тоаа прозз народ.

14

Анонимен

преди 2 седмици

ВСИЧКИТЕ ми познати са най-малко на 15К и с НАД средния стандарт за Европа. УМНИТЕ И КАДЪРИТЕ, тези, които ИСКАХА, защото имат ЖЕЛАНИЕ И ВЪЗМОЖНОСТИ да се РАЗВИВАТ, ВСЪЩНОСТ СИ ПОСТРОИХА сами за тях си добрия живот! Само пpocтитe и некадърни КОПЕЙКИ и РУСКИТЕ петоколонници мизерстват не им стигат парите да си плащат сметките и ОЩЕ не могат да сменят дограмата на панелката от времето на бай Тошо.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Мантрата на неграмотния бедняк "няма да гласувам, защото няма за кого". Робско поведение на бедна снишена главица.

12

Очуден

преди 2 седмици

Мене много ме очудва това нещо защо на такъв свесен народ като нас ни идват такива корумпирании крадливи политици, мене много ме очудва това нещо, по цял ден седя на една таборетка и се очудвам.

11

До 4 и 5

преди 2 седмици

По-правилно и адекватно няма как да се каже. Нация от неграмотни бачкатори си заслужава съдбата на беден слугинаж в ЕС.

10

Atmaca Osmanoglu

преди 2 седмици

Само ДПС-Пеевски! Искаме ново начало! Не щем турски деспотизъм! Не щем левът да се срине като турската лира под 10 стотинки за лира. Не щем да ядем само лучена супа, а децата ни да продават кърпички и да просят на улицата като в Турция! Не щем дъщерите ни да проституират в Холандия!

9

Българин

преди 2 седмици

За всичко е виновен тезгяха, защото не ни предлага читави политици да избираме. На нас бългаите требе да ни дойде един тезгях на който са изложени за избор отговорни и кадърни политици които да ни осигурят нормален живот, да си имаме дом, работа, достойно заплащане, достъпно и качествено здравеопазване, сигурност и безопастност, функциониращи държавни институции, социален пакет - мед-обслужване, пенсии и грижа за възрастните и децата, ей така искам аз, да си живеем леко и приятно, нали. Ние имаме право на щастлив живот, това ни се полага, но тезгяха не ни предлага читави политици.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Ще доведе.. ама по-скоро ще ги доведе със сопите пред парламента , а не пред урните

7

Анонимен

преди 2 седмици

Електоратът винаги е в криза!

6

баба мара

преди 2 седмици

че ние не сме заспали просто не гласуваме защото няма за кого на никои не вярвамедни и същи 35 години хванали кокала и не пускат и защо да гласувам да им пълняблиндираните стаи с пари и злато а те да си правят каквото искат и никаквонаказание за нищо сега пак няма да гласувам отиваме на избори напролет

5

Анонимен

преди 2 седмици

Няма, защото масовката е тотал щета бедняк неграмотен до бедняк неграмотен.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Не. Нация от бачкатори тотално негрвмотни, слугуващи сшзс 3-4к на месец в някой склад, не може собственото си жслко съществуване да оправи, камо ли да помисли за държавата, в която живее. Това са бачкери. Интересува ги САМО софрата и жалката заплата.

3

Директорът

преди 2 седмици

Така. Сега, първите петима коментатори да пуснат някакви пpocтотии. Веднага след тях, петима коментатори да оценят тази която ги е говорила тия неща. После почвате малко встрани - нещо за ДПС, после за ПП, към 20-тия коментар малко и за Украйна. Спазвайте ред. Ами това е момчета, действайте.