184

Анонимен

преди 2 седмици

Ввликата руска армия стана смешна. 1 месец не могат да изгонят 5 хилядна украйнаска армия. Ама то не лесно като не можеш да хвърляш бомби по блокове и къщи докато ги сринеш,че нали трябва да си пазят собственото имущество

183

Анонимен

преди 2 седмици

Путин грачи грозно,зловещо. Чечени и буряти вият в полето

182

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

183, така е. Тая война ще приключи на територията на САЩ, която почна война срещу СССР :) То това е ясно, че първа цел на Сарматите са точно Вашингтон и Ню Йорк.

181

Анонимен

преди 2 седмици

Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!

180

zdr

преди 2 седмици

Лелееее, да ти нахендря моя мазен салам в джуджешката, пенделска хралупа-Путене, после Алина да го облизва!!!

179

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Всички инструктори, каквото и да означава това, ги чака едно в Украйна-Искадер. А хората нанМъртън тук, ги чака друго Хй на два ката в задниците им

178

Историческо правило

преди 2 седмици

Всички големи войни приключват на територията на агресора!

177

Анонимен

преди 2 седмици

До Два рова. А на мястото на Руския Черноморски флот няма нищо.

176

999

преди 2 седмици

Стига сте проучвали общественото мнение с подобни статии.Форумите не го отразяват.

175

Анонимен

преди 2 седмици

До Два рова И с тях унищожените от фантазиите на руските наколенки Пейтиръти станаха към 50. Слава кокаине?

174

Анонимен

преди 2 седмици

До 176, убийците дето ги имаш за "братушки" да измрът до крак, и теб също скоро да те заровят!

173

Два рова

преди 2 седмици

Имаше до Киев две системи Патриот. Два патриота. Стояха гордо до летището и пазеха НАТОвското тнебе. Сега ня техно място има ДВА РОВА!

172

Анонимен

преди 2 седмици

До 174, не, не, ти си тръгнал за гроба копейке! А сега ще разбереш моите клетви как хващат!

171

Анонимен

преди 2 седмици

Разни наемници и инспектори и други са разпределени да живеят по училища и жилищни блокове. Братушките като цапнат един такъв блок с искандерче, и като погребат 60-70 Натовски войника, колко цивилни точно са убити се пита в задачата?

170

Сът

преди 2 седмици

Тук в ден пореден 900 и някой,копейките стрелят с Посейдони,Сърмати и лазерни оръжия. За ден пореден заличават Украйна,Сащ и ЕС. За ден пореден долара умира,рублата се обезпечава със злато и хиляди други мокри сънища. За ден пореден. и утре така и вдруги ден и след още 900 дена.. А копейката си остава все така беден и крив на света,за жалкия си животец.

169

До 170

преди 2 седмици

Вие сте се запътил натам накъдето отпращате другите. :)

168

Анонимен

преди 2 седмици

До 163, ей тези "броени дни" ги слушам от март месец, а те все не идва и не идват! ХАХАХАХА

167

Прогноза

преди 2 седмици

До Анонимен 163 Руските па лячовци след "броени дни" ще плачкат, че пак горят рафинерии и ще "прогнозират" че до "два три месеца" ще си върнат Курска област.

166

Грозната истина

преди 2 седмици

Тоя Путин е много не информиран. Българските копейки отдавна изгониха ВСУ от Курск. Още преди 20 дена бяха избили ВСУ. Сега , като зачетох коментарите на копейките вече избиват НАТО, меткат Кинжали, Сармати, Армати и всякакви дурги оружия, а до два най много три дена ще са избили и извънземните.

165

Циркончето удари

преди 2 седмици

Циркончето като удари близо до Харков бункера, после на Запад изведнъж заваляха некролози на висши военни. Причина за смъртта казват били Ковид, това онова. Случва се! Ама тия в Украйна за цивилни ли ги пишат или не ги калкулират въобще? Щото вече станаха хиляди такива.