115

Само питам...

преди 2 седмици

Тия да не са от ония които Австрия и Германия ни върнаха след като многократно са нарушавали закона ама щото за първи път влезли през България и затова били наша отговорност. Впрочем, някой знае ли ЗАЩО спряха да съобщават когато пристигат автобусите с върнати мигранти от Западна Европа? Да не се опасяват че ако народа узнае истинската бройка на връщани мигранти ще има протести. А сега пък полицаите недоволствали че снимат мигрантите. Що ли?

114

КуКлус

преди 2 седмици

Никой дори няма да ги попита защо имат ножове в себе си ......отговора е защото нямат други оръжия все още !

113

Анонимен

преди 2 седмици

Класификация на религиите по чисто конфеционален признак. По него хората, принадлежащи към дадено вероизповедание, се различават от всички останали. Така възникват бинарните разделения и противопоставяния като: християни и езичници (паганисти т. е привърженици на "народната вяра") в християнството, юдeй и гoй "дoбитъци" в юдaизма, мюзюлмани (правоверни) и кафири(неверници в исляма, иранци (арийци) и туранци (не-арийзи) в зороастризма... Зент - Бурджан колобър....

112

Бай Х

преди 2 седмици

На недоволните полицаи да им докопат жените да видим тогава от доволство

111

<><>

преди 2 седмици

А на бас че тия запукат ли ченгефайците ....ченгетата освен да се пазят друго не могат да сторят иначе следват уволнявки !

110

ХХХ

преди 2 седмици

Клетите , мили и любезни , благодарни , смирени и горки мигранти ....на баба Меркел творението с мощната подкрепа на ЕС ! По чия ли заповед напълнихме земите си с тези родени за бой войници на Аллаха ? В Германия дори ги посрещнаха с женска плът макар и жените да не искаха но трябваше да си замълчат !

109

BG

преди 2 седмици

Полицаите да ги вземат в тях като са недоволни да спят при жените им.

108

Анонимен

преди 2 седмици

Нормално евроатлантическо ежедневие.

107

Анонимен

преди 2 седмици

Коя религия е най-истинска? А кои климатични условия са най-добри? И двата въпроса са еднакво безмислени. Китаецът - хрисиянин и негърътБудист са като лъв в Антарктида и пингвин в Африка. Коя религия е най-полезна? А кое лекарство е най-ефикасно? Как ще предложиш билката, без да знаеш болката? "Всекиму своето" и нека никой не натрапва собствената си вяра на другите....

106

Възраждане! Време е!

преди 2 седмици

Да си върнем България!!!!

105

КуКлус

преди 2 седмици

Какво сте ревнали не ми е ясно ? Нищо не е станало ...още . Чакайте да започнат да вършеят както те си знаят след време ....а тогава ги спрете тия бойци !

104

До

преди 2 седмици

Хомосексуалиста защитаващи тези с ножовете че щети трябват

103

SS

преди 2 седмици

Въоръжавайте се кой с каквото може!!

102

Анонимен

преди 2 седмици

В наши стари книги, в които се описва, че по "пътя на коприната" керваните стигали до Дарданелите, цяла Европа се наричала страната на българите.... Мохамед Ахмед Амин - посланик на Ирак в София, 1995 г.

101

Депортиране

преди 2 седмици

Тва е решението

100

Анонимен

преди 2 седмици

Баща ти Масауд Шах, завоюва целият свят. Време е да завоюваш и ти земята от Суменат (място в Индия) до пределите на България. Буханифа - поет XI век, Индия....

99

Анонимен

преди 2 седмици

Пуснала коса, Масума върви към Мазар, на шията - с красива огърлица ръкавите й са окрасени с капчици и нозете й - с обувки български.... Из персийска народна песен...

98

Анонимен

преди 2 седмици

На оня свят, в рая, красотата на жените надминава дори красотата на българска. Адалолоддин Мохаммад Балхи - поет, XII век, Персия.

97

Анонимен

преди 2 седмици

Колко евроатлантическо

96

До 98

преди 2 седмици

"В крайна сметка задържаните от полицията бяха освободени."--------------Защо не са на борда на самолета за дома?" ------------- А защо на борда на самолета? Ти ли ще им платиш билетите? Те са минали нелегално границата пеша, а ние ще ги возим на самолет?! Само конвой до границата и да тичат с белезници пред полицейските автомобили, а после да си поемат пътя към дома с лодки, с плуване или с каквото друго са дошли.