117

Анонимен

преди 2 седмици

Ето така изглежда продаен на Путин варненски ром!

116

Анонимен

преди 2 седмици

В ППДБ поради медийната империя, която лъже и ги лансира е пълно с всякакви заблудени хора - неофашисти, ЛГБТ общност, пребоядисани комунисти, нагаждачи, криптокомунисти, хора на държавна сигурност... И както каза Кирето на записа - за горкия си електорат, милите проста са се объркали че гласуват за тях, ако се представят правилно политически ППДБ пада на пет процента. Следователбно по аргумент на словата на Кире Неолиберало в ППДБ са най-най-най-проститеее избиратели в БГ

115

Анонимен

преди 2 седмици

Който има левове в дюшеци, буркани и от корупция се бори бясно против еврото.

114

Анонимен

преди 2 седмици

Браво на депутатите.

113

Радослав

преди 2 седмици

До 117: същите образи които сравняват цените днес с цените през цоца, сравняват и заплатите в Германия с тези в България, но винаги пропускат втората част от уравнението, а именно през цоца заплатите бяха по 60-80 лева, а в Германия цените, данъците и работата която се полага за дадена заплата са по големи от тези в България. Но те са по малко опасните, по страшните са индивидите които за 50 лева са способни да се продадат без да мислят за утре, възрожденците и герберите от маалата.

112

Анонимен

преди 2 седмици

А от американския режим разкритите в уикилийкс шпиончета като Мартин Димитров, според посолството отличен защитник на цитирам американските енергийни интериси в България ,няма ли опасност за националната сигурност или тези фъфляци са национално българско богатство? А какво прави златния ни резерв в Лондон в заложническа драма ли е това кой го е пратил и защо?!?!? Сигурно Путин ни е взел златния резерв...

111

Анонимен

преди 2 седмици

варненски ром се е продал на Путин!

110

Анонимен

преди 2 седмици

Путин е фашист и в Русия има фашистки политически режим!

109

Анонимен

преди 2 седмици

Путин е фашист!

108

Анонимен

преди 2 седмици

Когато падне Путин и олигархията му света ще бъде свободен! България за първи път ще има свобода и независимост!

107

Анонимен

преди 2 седмици

В България има ли свободни избори, щото всички казват че изборите не са свободни, и не са свободни откакто западния навляк Симен се довлече тука и си вкара изборен закон с единствената бюлетина позволяваща индийски нишки и контролиран вот.

106

Анонимен

преди 2 седмици

Дано падне Руския режим и народа и бъде освободен ит олигархичната стеуктура на Путин! Тогава няма да има Костадинив, Доган, Боко и Пеевски

105

Анонимен

преди 2 седмици

До Радослав Абсолютно правилно.Референдум се прави с висообразовани и интелигентни хора.В България останаха много малко такива.Ще правиш референдум с хора които милеят за времето на соца,защото бозата била 6ст.Нищо,че по същото това време на едно място хранеха прасета с хора които имат мнение различно от това на партията.

104

Тосун паша

преди 2 седмици

От как сам ви оставил има няма 140 лета на caмoтeк ша са избийте ба!Един кypкoй не става от вас пpoпaдняци такива!

103

Анонимен

преди 2 седмици

А в Украйна от 20 май изборите са отменени и хунтата си остава на власт това е парекселанс ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ. тУКА СЕ ОТМЕНЯТ РЕФЕРЕНДУМИТЕ ЗАСЕГА А ТАМ И ИЗБОРИТЕ СА НЕЗОКОННИ ВЪВ ВЕЛИКАТА УКРАЙНА.

102

Факти!

преди 2 седмици

Всички влоове и спестявания на депутати от *** и ИТН са в Евро!!!!С ваксините беше същото,всички бяха ваксинирани и пропагандираха хората да не се ваксинират.

101

Мавродийката

преди 2 седмици

И аз съм ЗА референдум! Обещавам да отпусна още 3 милиона евро на Вълка за нова яхта!

100

Анонимен

преди 2 седмици

Ако Руския народ се освободи от Путин, света ще стане много по-добър, а Русия мечтана държава за живеене! България ще бъде свободна държава най-накрая също така!

99

Анонимен

преди 2 седмици

До *** НагълА ТИ КАТО ИЗБИРАТЕЛ НА ФАШИСТКОТО ПРЕОБРАЗУВАЩО СЕ НЕЩО ПЪЛЕН С МОЗЪК ЛИ СИ ПЕПЕЙЕЦ ТАКЪВ. НЕОЛИБЕРАЛИ - ПАРТИИ НА НАЙ-ЕДРИЯ СВЕТОВЕН КАПИТАЛ - СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА СТОКИ НА ОЛИГАРХИЯТА, НАЕМНА РАБОТНА РЪКА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ ЕВТИНКО ЗА ОЛИГАРХИЯТА ... ТИ ЛИ СИ ПЪЛЕН С АКЪЛ И РАЗСЪЖДЕНИЯ? Че си против собствените ти интереси и тези на народа и страната ти.

98

Анонимен

преди 2 седмици

В Русия няма свободни избори! Там от години изборите са фалшифицират! Същото е като в Северна Корея!