176

Явно

преди 2 седмици

Облажили са се доста покрай тоя *** !

175

Анонимен

преди 2 седмици

до 185, а защо не изнесоха информация за имотната декларация на Пеевски, писаха че президентът Радев имал четвърт милион, 250 хиляди, той е 8 години президент само от заплати би трябвало да има повече, а пеевски има 1млн. в брой, той е мистър кеш, но мълчат което буди съмнения къде отиват тези пари на пеевски, а заплатата на президента е такава защото е определена при управлението на борисов, доколкото знам прави дарения, но е забранил всякаква конкретна информация

174

Анонимен

преди 2 седмици

Доган даде на Пеевски да дерибейства в държавата. Доган сега му би шута. Много добре го каза агент Сава..."това самозабравило се момче"

173

Анонимен

преди 2 седмици

Дано всички гласували някога за депесе да се събудят и да видят за какво става дума, само и единствено за едни пари, а гласувалите кучета ги яли, видяли ли сте ги как живеят тия по селата?

172

Анонимен

преди 2 седмици

Не е важно всички хора да имат Вода . Важното е кой ще лапне сараите . Доган или Пеевски.

171

Анонимен

преди 2 седмици

До Пешоооооо, Не знам до колко Афера и Пик са сериозни медии, но първи изнасят факти, често заедно с документи, за нещата, които се случват в България. Неща, които умишлено се крият от българите в официозните медии и телевизии, защото са неудобни за партии, политици и олигарси. Затова, четящите Пик и Афера са много по-информирани от онези, които гледат БТВ, НОВА, БНТ и четат само "достоверни" официози.

170

Анонимен

преди 2 седмици

Хайде да вярваме, че Русия ще бъде победена!

169

Ние затова ли

преди 2 седмици

плащаме данъци и издържаме МВР? За да охраняват полицаите Ахмед Доган? Той си има пари, да си наеме частна охрана!

168

Анонимен

преди 2 седмици

Да развеят турското знаме нали са турци. Или ги е страх че я са го развели я Шиши им е пратил жандармерията да ни понатупа и да ги вкарат в ареста.

167

Българин

преди 2 седмици

Защо светът е направен така криво, а не ни дойде един свят с оговорини и честни политици да ни осигурят нормален живот, да си имаме дом, работа, достойно заплащане, достъпно и качествено здравеопазване, сигурност и безопастност, функциониращи държавни институции, социален пакет - мед-обслужване, пенсии и грижа за възрастните и децата, ей така искам аз, да си живеем леко и приятно, нали. Ние имаме право на щастлив живот, това ни се полага, нали?

166

До 175

преди 2 седмици

Прав си Пеевски е НИКОЙ в България, нито съд,нито прокуратура са чували за него, той само е НЯКОЙ за списъкът Магнитски и САЩ и Великобритания са взели сериозни мерки срещу него, кои сме ние, че да знаем истините за него ? Този цирк го предизвика Пеевски точно за да отклони вниманието от себе си и да го насочи в друга посока !

165

Анонимен

преди 2 седмици

Защо журналистите не се загрижиха така и за хилядите българи останали без дом заради имотната мафия и корупцията в съдебната система, а сега плачат за Доган? Доган, който десетки години е живял в чужд имот без договор на наем? Друг интересен въпрос е: В качеството на какъв Доган е живял в тези имоти-собственост на фирма с руско участие? Дали имотите са собственост на руски олигарх, назначен от КГБ? Дали се потвърждава мълвата, че Доган/агент Сава от ДС/ е работел и за КГБ във вреда на България?

164

Анонимен

преди 2 седмици

След мазните турски кафета следват и мазни турски борби! Пехливан Доган срещу пехливан Глиган!

163

Анонимен

преди 2 седмици

Ей *** мръсни. Като ви гледат мюсюлманските българи как не ги е яд да гласуват за вас всеки път. Спряха ви отглеждането на тютюн,Дпс и Пеевски продаде Булгартабак,живеете в мизерия и продължавате да гласувате за тези. Даже парламентарните избори не са и толкова важни. Но за кметове ако не ги изринете ще затънете.

162

Анонимен

преди 2 седмици

И ко ся ? Доган ш.и става ли бездомник ? Да отива във Варна . Там е града на бездомниците . Масово е застроен а хората живеят на улицата :) Имало криза на партиите от евростатуквото . В Германия май ще ги гонят и ще напускат четвъртия брюкселски райх . А ние кога ? Кораба е потънал още преди 5 - 6 години и затова в България има политическа криза . Заради членството в запада . Ако сме независими ще правим бизнес и на запад и на изток и няма да има толкова много фалити и задлъжняване .

161

Анонимен

преди 2 седмици

до 174, той иска да го дава под съд, непрекъснато говори за пари в кеш, а се оказа че той има само пари в брой, свърши ли ги, край

160

Анонимен

преди 2 седмици

ДЕЛАН ПЕЕВСКИ Е НИКОЙ, КАТО БОЙКО БОРИСОВ

159

ЛОШО

преди 2 седмици

България разчита единствено на Президента Радев . Надявам се че Президента има солидна Охрана , защото Пеевски се закани че ще се разправи и с него .

158

Анонимен

преди 2 седмици

До Я / Това е граждански, имотен спор. Няма нужда да се политизира. Ще има политици, които ще си направят реклама от това, но разумните политици нямат място в този частен спор. ИНТЕРЕСНО е: Защо Доган години е живял в имот собственост на фирма с руско участие? Дали е живял в тези имот с цел да крие пари, откраднати последните 35 години от българите и България??? ИНТЕРЕСНО е, че "защитниците" на Доган не са турските българи, а са платени протестъри от маалите...и платени джурналя.

157

Анонимен

преди 2 седмици

протестите са с български знамена!