28

Анонимен

преди 2 седмици

Нашият беден неграмотен бачкатор зачерква цял живот големите, а себе си не може да се види. Жалък неграмотен бедняк, подпечатан аутсайдер до живот седнал да се обяснява успелите как щели да свършат. Мале, мале... Направо чета и се заливам от смях. Ама то, ако имахте акъл, нямаше да бачкате за 4к в склада.

27

Христо Христов

преди 2 седмици

Зачерквай германия! Дюнер барака, пълна с изрусени мaнaфи.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Само да обясним на неграмотния бъгарин едно- бачкаторите не изхранват никого. Само слугуват за жълти стотинки.

25

Тexaсо до Епа...

преди 2 седмици

Целият зор беше (и е!) да бъде отслабена и маргинализарана Европа. Начело на тази инициатива са "партньорите" отвъд океана и онази на острова. Въвличането финансово в украинcкия конфликт също не е случайно. Днес онази подставена вещица се изцепила, че "Eвропа трябва да произвежда още оръжия".. Без евтини и достъпни ресурси от Русия, икономиката на стария континент е неконкурентоспособна и обречена!

24

Анка

преди 2 седмици

В Германия много хубав социал.детето знае немски.Благодаря и на шорош

23

Анонимен

преди 2 седмици

Аз едно не разбирам. Как като това е рая на земята и са толкова богати и успели не се раждат деца та са им нужни тарамбуки да им работят.

22

шоко боко

преди 2 седмици

А защо тогава внасят мързеливи тарамбуки

21

КуКлус

преди 2 седмици

Не за друго.....за това им трябвахме ....е и да си продават нещата които са за сметището! Но България сама няма как да се грижи за Германия и да я тика напред !

20

Анонимен

преди 2 седмици

Германия е една много гадна страна която ке пукне щото Русия ще и спре кранчето . Въпрос на време е . През следващите години конкуренцията ще се засили а Германия не си пада по конкуренцията а по субсидиите и живота на заем . Ко стана с Дойчебанк ? Доста народи трябва да изчезнат и германците също са в списъка .

19

Анонимен

преди 2 седмици

Нормално, на Германия й трябва слугинаж. Неграмотните българи не са достатъчни, трябва още.

18

Тexaсо до Deutchland

преди 2 седмици

Не бъди наивен! Германия е окупирана страна от много отдавна. Поинтересувай се колко американски военни бази има на тяхна територия. Освен това "лидерите" им се подслушват и държат на къса каишка. Няма накъде да мърдат. Германия е бита карта!

17

Айше

преди 2 седмици

Бау

16

Епа....

преди 2 седмици

...поне да бяха попитали нас, Българите -> щяхме подробно да им обясним как работят етническите... за кво беше целият този зор, не вдявам....

15

Deutschland

преди 2 седмици

Всички знаем какво става когато немеца е изправен пред криза. Само че този път няма да бъде смачкана само Русия, ами се знае и кой е другият враг - САЩ. Третата световна ще бъде бърза, мълниеносна и няма и да разберат какво ще стане. А щеше да има кой да работи - руснаците. Сега колаборират заедно Русия и САЩ но тя Германия беше слаба и през 1935. После знаем какво се случи.

14

Работяги

преди 2 седмици

А, те мнооого работят! Бях студент в Западна Европа и бях под наем в стая в апартамент с двама други студенти и една "местна" арабка. Тя спеше до обяд или следобяд. Всеки си търсеше работа и беше на социала около 2000 евро. Като се събуди слушаше музика постоянно и си живуркаше доста добре, даже по купони ходеше. Тези не работят! И в университета нямаше нито един арабин или местен турчин. Всичките турци в университета бяха скоро дошли от Турция, а турците родени там не учат в универси.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Но може да се откаже от ножовете. Хахахахахаха

12

JOBCENTER

преди 2 седмици

Всеки който е на джобцентъра е на ясно, че животът е сладък и без напрежонка!

11

Галя от EmbassyTO

преди 2 седмици

Как няма - ще работят германците, за да издържат неграмотните д ж и хадисти на меркелица ;)

10

Мухаха

преди 2 седмици

Германия има нужда от бачкатори - баалъцци , които да работят за изхранването на милионите дебелогъ**зи и мърззеливи немци и милионите прииждащи като скакалци африкански и арабски Енженери без трудови навици и без образование които баба Меркел покани.

9

Анонимен

преди 2 седмици

То ако нема кой да работи у немско, какво остава за територията, дори непалците бегат с викове :)))