110

Анонимен

преди 2 седмици

Военни и полицаи - нищо не свършили през целия си трудов стаж!

109

Търново

преди 2 седмици

За 397 места са заети 140 от три приема.....Ами да 5 години за дувара на военното училище , договор за 10 години по разпределение и скромна заплата не е оферта. И от първия ден имаш оръжие и техника за милиони , а носиш отговорност за десет/ двайсет човека. Ще посъветвате ли децата си да кандидатстват? Що?

108

Анонимен

преди 2 седмици

Те сами са се сложили в списъците и са ги обявли публично, че подкрепят изпедерастяването не децата в училище, Възраждане само показах списъка.

107

Долна Въздушното

преди 2 седмици

Има незаети места за пилоти. Що не пратихте синовете си да кандидатстват?

106

Варна Морското

преди 2 седмици

Пускат за трети път прием за курсанти медици. На пръв поглед - баси офертата!!!! Безплатно медицинско образование в прекрасния град Варна. Пълна държавна издръжка и стипендия. Гарантирана работа като военен лекар след завършване и възможности за кариера във ВМА. И пак желаещи няма?!?! Сигурно щото е много хубаво да си под пагон, а?!!

105

Анонимен

преди 2 седмици

Споко, ЕС минава на норвежка газ, Норвегия доставя предостатъчно газ за ЕС. Путин да си я гори газта на северния полюс.

104

Да не умреш от страх

преди 2 седмици

До умрях от смях: тази информация за СПИСЪЦИ дето я разпространяваш....звучи малко като СЛУХ...другарю от възраждане. Навремето се хванахте с ваксините да съберете електорат...а се оказахте ВАКСИНИРАНИ! Така че, по леко го карай...не се знае какви ще се окажете този път!!!

103

днъкоплатец

преди 2 седмици

В България е пълно с политиески експерти, анализатори и професори. Едните Болшевики, другите Евроатлантици? Всички използват едни и сщи епитети, анализи и предложения? Къде ги обучават? Производителността на работника зависи от мениджмънта и заплащането, а не се разчита на съвестта на едни, за да даваме на роднини и любимци. Не че няма работници. Няма закони за престъпността. Докато има давност на далавери и престъпност така ще е. Трябва съвест и добър пример - Пеевски Плевнелиев. Прокопиев ха х

102

Анонимен

преди 2 седмици

Асен Василев нали раздаде 20 млрд лв взети от заеми на мързеливите пенсионери, сега пишете статии, че нямало кой да работи. Хванете Кирил и Асен да ви решат проблемите?

101

Анонимен

преди 2 седмици

Проблема е, за съжаление вече 35 години русофилите и крадците на Тодор Живков не искат да си ходят, и за огромно съжаление пречат на САЩ и на ЕС да влязат в България, комунизма вече 35 години пуска САЩ и ЕС в България само на хартия, но иначе не ги пускат, за огромно съжаление.

100

HFIJWK

преди 2 седмици

Криминализиране на укриването на данъци от българските капиталисти и пари ...ще има !

99

УМРЯХ ОТ СМЯХ

преди 2 седмици

Този Доцент е смешка - в България се пенсионират на 45-50 години само Балерини и Водолази , те са по 1 човек на Година . Как не го е срам да плещи глупости на търкалета . Само да спомена един ФАКТ - този *доцент* фигурира с подпис за Отмяна на Закона за Забрана на ГЕЙ Пропагандата в Детски Градини и Училища .

98

Да попитам

преди 2 седмици

Какъв процент от ромското "малцинство" в България работи, плаща данъци, ток, вода и т.н?

97

ДО Ехооо

преди 2 седмици

франция има над 50 работещи реактора, най-първо да се подчертае! А ние духаме супата... можеш да видиш в euenergy . live

96

Анонимен

преди 2 седмици

Кенет Мартен: "Благодарение на сигурността, която дава НАТО, България днес процъфтява". Днес в ЕС и НАТО ние българите живеем най-добре. В Германия и Люксембург имотите паднаха с 10% а в България скочиха с 16%, българина забогатява, купува имоти, разпива на Халкидики в баровете, върти западна кола и прави тапи по магистралите, заведенията са пълни, стотици хиляди Българи ходят да почиват в Гърция.

95

Анонимен

преди 2 седмици

Произвеждаме също и много излишни док. и доц...

94

47736

преди 2 седмици

И като премахнеш привилегиите на военни и полицаи кой ще отиде да работи в тези системи, ти ли ? То и с привилегиите и заплатите, които вземат днес все търсят кадри и тук таме някой се излъже, а като ги премахнат забрави, че някой ще отиде само заради ранното пенсиониране и заплатата, която всяка касиерка от Кауфланд взема. От къде ви намират такива умници незнам. Явно тези глави ги носите само за да пазите равновесие иначе щяхте да пълзите.

93

Реалист

преди 2 седмици

каква фалшива система

92

Въпросчета

преди 2 седмици

Тези експерти запознати ли са, че в България е по лесно да си неработещ и незаконен, отколкото работещ и да спазваш законите? Ако имаш незаконна къща живееш в нея и никои не те закача, защото ти била единствена. Тя е построена преди 10 години, а си на 50 но тя ти е родна? Не плащаш нищо и нищо не могат да ти направят, защото се водиш социално слаб гласуваш. Ти си работиш в сивата икономкиа и държавата ти поема тока, отоплението и ти дава по мако храна. Ти купуваш тонколони и по цяла нощ купон.

91

Анонимен

преди 2 седмици

Още по-лошо : вече над 50 години произвеждаме болшевишки кърлежи, пиещи кръвта на майка България и наричащи себе си "политическа класа" !