46

Анонимен

преди 3 седмици

Зеленски нищо не дава само взема.

45

Анонимен

преди 3 седмици

Единственият план който може да спаси сега Украйна да остане нещо от нея е Зеленски да иска среща в Кремъл, и да даде празен лист с подпис отдолу, и да каже - ето, напишете тук условията за мир.

44

Анонимен

преди 3 седмици

Пре дава план получава зелено кеш и бело натюр морт.

43

Анонимен

преди 3 седмици

До 38, и какво е обещавал Тръмп бе копейка? Щото аз тука няколко пъти предлагах да черпя със скъпо уйски някоя копейка, която успее да ми даде доказателство че Тръмп някъде, някога, е казал че ще спре да доставя оръжия на Украйна! Не се намери такава копейка, и уискито все още си е в нас! Струва три-цифрена сума, каквато проскубана копейка никога не може да си позволи да даде за уиски

42

Исо Хазара

преди 3 седмици

Е, ко ся?- Таз паршива брадица джуджето 2 години и половина ли я пуска?...

41

Анонимен

преди 3 седмици

"Планът" сигурно пак ще е някаква компилация от мокрите сънища на Зельо.

40

Анонимен

преди 3 седмици

До Винаги съм се чудил - Хич не ме интересува Зеленски с болните му амбиции, ама нали и той ни яде парите, вместо да отидат за болни дечица и пострадали хора. А и все пак и ние сме в тоя свят, няма как да се правим, че сме като врабче в шепа. Щем, не щем, засягат ни разни събития от световната политика, та, покрай нашите проблеми, бистрим и чуждите.

39

Анонимен

преди 3 седмици

Мирния план включва агресията на украинските сили в Курск.

38

Ефрейтор от УБО

преди 3 седмици

Тези планове трябваше да ги предлага на г-н Путин. Така са нещата с нещастните евреи. Особено тези в Украйна, Израел и Германия. Все са преебани. Честит Август на 2024 на г-н Владимир Владимировим. Стратегическите са за тези отвъд Атлантическия. Може и за някои от НАТО-то им да са. Те са просто една транспортна организация. Шофьорите са ми големи приятели. Просто защото, и аз съм един от тях.

37

Малък Праз

преди 3 седмици

Голям Праз!

36

зелен наркомански

преди 3 седмици

сигурно очаква надуваемите Ф16 да плаши с тях гаргите, зеленски джафка кервана си върви.

35

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя, като победител ли дава плана или си мисли, че Тръмп и Харис са по-прости от него и изобщо план не могат да съставят, ако изобщо Путин ще изпълнява нечии планове. Ако Тръмп победи и си изпълни обещанието, ще види зелника звезди посред бял ден.

34

Буда нудиста

преди 3 седмици

Зеленият хазартен брадатко има секретен план! Търси се само спонсор!

33

Анонимен

преди 3 седмици

Това личният новинарски сайт на Зеленски ли е?

32

Анонимен

преди 3 седмици

"През май украинският лидер каза, че Киев се нуждае от поне 120, за да постигне паритет с Русия.".....................Просяците на Европа.

31

според плана

преди 3 седмици

точка 1 - След пълна и безусловна капитулация на Украйна и натОвците....

30

Винаги съм се чудил

преди 3 седмици

Цялата държава се тресе в проблеми но вместо на протести хората бистрят световната политика по форумите и се виживяват повече за другите държави на личностна основа вместо да си гледат Българията.

29

Милиардер

преди 3 седмици

Този пак се е надрусал здраво. Вече си мисли, че Украйната му е във война със САЩ. Принципно, трябва да се предлага план за мир, с държавата в която си във война. Предполагам, че г-н Путин е наясно с нещата за мира и войната. Просто защото е един абсолятно нормален русна. Сигурно е чел дори и "Война и мир" На Толстой. За разлика от наш Бойак, който само за един винету е чел. Честита 2024 на тези от БНБ.

28

Баста

преди 3 седмици

Късно е, чадо. Когато Русия ти предлагаше вариант, ти искаше война. Сега пък Русия иска и печели победа. Но ти още можеш да помогпеш-гръмни се.

27

Анонимен

преди 3 седмици

Колко странно Хитлер е бил против евреите славяните и ***/ромите , a сега евреите и ромите са против славяните. Не обичам ги те са убийци.