52

Азърбайджан

преди 3 седмици

Не е за всеки. Дуров поне е жив. Засега. За разлика от иранеца.

51

Ще доведе

преди 3 седмици

До маймунска треска. До маски. До КПП-та. До разходка с кучето 15 минути. До Давос. До поредното омаймуняване. Само и единствено който ходи на прайд, ще го пускат да си развява голия г.ъ. з.

50

Анонимен

преди 3 седмици

Детската порнография,оръжейните продажби на черно,терористичните договорки,убийствата и екзекуции на живо са истинското лице на СВОБОДАТА в Телеграм! Това е като онази упорито налагана реклама на джендъризма в училище ! Хем е Свобода ,хем е противно нагла и назидателна!

49

r3v0lv3r

преди 3 седмици

Дуров е бил в Азербайджан и изведнъж решава да отиде във Франция, където знае, че ще бъде арестуван.Накрая ще се окаже, че е трябвало да се самоубие от някой прозорец.

48

Йдфнфк

преди 3 седмици

Това е пореден показ за ограничаване на словото!! Идеалът на запада !

47

Мен

преди 3 седмици

Арестуваха го защото там има комуникация на всякакви хора и са защитени не те следят! Те това искат да им даде достъп до всичко не като фейсбук,вайбър ,и други такива които те дебнат от всякъде и една грешка и са те опандизили...Всички виждаме ,че качваш снимка на която караш с 160 и си по новините....няма свобода на словото !

46

Анонимен

преди 3 седмици

Европа не е в спор с технологичните гиганти , а със свободата на словото

45

Въпрос

преди 3 седмици

***, сама ли го измисли това или chat gpt ти помогна

44

Анонимен

преди 3 седмици

Ще направят нова платформа. Кой ще ги спре? Дyров е продал акциите си вКонтактЕ и прави Телеграм. Сега може да продаде ТелеграМ и да направят с брат му нов проект. Човекът не си знае парите. Щом е избягал от Русия, може да е разработил платформата, за да я изтъргува в подходящ момент и подходящо време.

43

Анонимен

преди 3 седмици

Без Телеграм Русия ще стане още по-затворен концлагер! Досега това беше тяхна гордост и представителен прозорец към света,след като санкциите ги удариха. Но този ответен удар се очакваше,след като от Роскомнадзор започнаха да глобяват и забавят Фейсбук,Ютюб и други комуникации! Колкото и голяма държава да е Русия,срещу Гугъл и Мета не може да си позволиш това,което си правил с Афганистан,Чечения,Армения и Грузия !

42

Анонимен

преди 3 седмици

богатите също плачат

41

Анонимен

преди 3 седмици

персона нон грата е не за Кремъл, а за Франция и с какъв акъл е тръгнал за там, надявал се е че парите ще го спасят, с тези криптовалути загазиха бая народ

40

Абе, глупости....

преди 3 седмици

РУСКИТЕ ЛА"""НА ТРЯБВА ДА СЕ ЧИСТЯТ....ХАХАХА....

39

По-кротко

преди 3 седмици

Първо, този арест не е безпрецедентно събитие. Просто не е изтекла информацията за другите. Или ако е изтекла, не сте я прочели.

38

Анонимен

преди 3 седмици

Когато Москва се канеше да блокира Telegram, десетки международни правозащитни организации застанаха на задните си крака и се втурнаха да защитават свободата на словото. Сега всички са напълно мълчаливи.Дейвид Сакс намекна, че американците стоят зад ареста на Дуров, използвайки французите, за да решат проблемите си, без да нарушават свещените принципи на свободата на словото.

37

Анонимен

преди 3 седмици

до 4, забравяш за жената която го е придружавала, тя се обажда на родителите си че отива в Париж на вечеря само за ден, тя е разпитана и освободена и прилича на нашите чалга среди, изобщо като всеки богаташ си пада по моделки, а е женен с деца и неразведен

36

До 45

преди 3 седмици

О, кратуно свещена!

35

Анонимен

преди 3 седмици

Надежда Дойчева, фронта в Донбас продължава уверено да се движи на запад.

34

и какво

преди 3 седмици

Телеграм представя платформа за свободно и нецензурирано комуникиране и това е лошо ли. Свобода на словото липса май из цял свят вече.

33

Парадокс

преди 3 седмици

Защо не арестуват всички собственици на винарни, цигарени фабрики и сие. Та нали под влияние на алкохол се извършват хиляди убийства, изнасилвания, а цигарите причиняват милиони смъртни случай