151

Еша

преди 3 седмици

До 123Точно в десятката, така са се омотали, че ще боли десетилетия и нямат да могат да си стъпят на краката, а помощ няма да дойде от никъде.

150

123

преди 3 седмици

Путин е просто един изплашен, застаряващ таксиджия, който започва да осъзнава мащаба на провала си. Лошото е, че като пукне, руснациге още десетилетия ще плащат за глупостта му.

149

Анонимен

преди 3 седмици

Браво президент Путин! Всички българи са с вас! И под всички българи имам предвид известна част на средна възраст 47, с лека форма на алкохолизъм, сърдечни проблеми, преддиабетно състояние, осигурявани на минимална заплата, с деца в чужбина (на запад), които неотлъчно всяка вечер гледат руска телевизия и вашите прорози като господин Боян Чуков, Валентин Вацев, Иво Христов, доцент Сарийски, който предвиди 8 от последните 0 кризи и с гордо вдигнати 3 брадички гласуваме за Възраждане!

148

Varg

преди 3 седмици

Една ядрена ракета към Киев и войната приключва.

147

Анонимен

преди 3 седмици

Да вярваш на Путин те прави ******нар. Да вярваш на хората, които вярват на Путин и се вживяват в негови пророци като Валентин Вацев, Боян Чуков, Сивилов и там нататък рубладжии те прави хипер голям ******нар.

146

Анонимен

преди 3 седмици

Оня чеченец, поредния им тикток боец, не спря да прави репортажи на всеки 2 часа как украинците били тотално приключени и тотално изтласкани от Курска област с жертви в размер на 100-200 хиляди, 500 свалени Ф-16ки, 800 горящи западни танка и т.н. Как така тая ситуация на всеки 2 часа бива овладявана? Какво е това овладяване?

145

Анонимен

преди 3 седмици

Африканецо ***, българското злато се изнася от кандската фирма "Дънди Прешъс" собственост на руснаци, бивчи офицери и добри приятели с Путин... Ако беше истинска фирма от САЩ наистина щяхме да взимаме 15-20%. На руснаците подарихме 3 Млрд. за транзитна тръба без разклонения за България. И понеже много обичаме братушките им плащаме най - скъпата газ в Европа,. Руснаците ни скубят, стрижат и т.н. в мащаби непознати за африканския континент.

144

Грозната истина

преди 3 седмици

Мужиците ще са доволни. Плаща им да си траят. Те за бяла Лада на фронта отиват, та няма да преживеят окупация. 10 000 рубли са си около 100 долара, за Русия са си пари

143

Анонимен

преди 3 седмици

Абе, вие се бъзикате, ама Путин до сега е нареждал само СВО за денацификация и демилитаризация на Украйна, а за Курска област, нищо. Сега вече като е наредил деукранизация и дебандеризация на Курщината работата е опечена, за,, 3 дня", разбира се.

142

Баста

преди 3 седмици

Така се действа, планирано и финансирано.А не на ура като клоунчето на пияна глава в Курск. Точно тогава Запада го отсвири окончателно.Браво, президент Путин!

141

Ако Тая Нощ

преди 3 седмици

е като Предишната - от Украйна - малко ще Остане! Доволен съм, че Путин най-сетне пусна ИзСтребителите и Бомбардировачите, което означава, че с Времето на Милост - е Свършено!!

140

Анонимен

преди 3 седмици

Каква ситуация? Нали сам оня шушлек Герасимов му докладва, че ситуацията е овладяна и украинците избити още преди 2 седмици? И то по телевизията! Муахахахаа

139

ПУТИН

преди 3 седмици

Да се осигурят нови кeндзeфи с порцеланови чинии в Курск за новите заселници! Нема се излагаме!

138

ХА ХА ХА

преди 3 седмици

Дано инструкциите да са по-смисленни от тези за тридневната военна операция, че иначе поне до 2027г. Курск ще е украински

137

Анонимен

преди 3 седмици

Лелееей колко празни приказки. Звучи като описание на дейността на държавна комисия.

136

Абе

преди 3 седмици

Нашата копейка да не отиде у руша да помага на лилипута!?!? А дано там да си остане!

135

Анонимен

преди 3 седмици

Руснаци, яжте много Чесън срещу Путиновата болест и всички лабораторни военни вируси. Чесъна не ги лекува, но държи всички... и Путин и лекари и военни на прилично разстояние от Вас!!!

134

Анонимен

преди 3 седмици

До 169 Костите си оставиха руснаците, а за железо, да не говорим!Отбраната при Курск издържа само защото Хитлер реши да отегли войски за отбраната на фронта в изтч. Украйна и за спирането на американското нахлуване в Сицилия.

133

Чудя се

преди 3 седмици

До "тиква" копейки необразована и нискоинтелектуална, ти пак ли избяга от Карлуково!?!! Марш обратно и да ти вържат ризата по-здраво!

132

Истината е, че

преди 3 седмици

Украйна завзема Куркс, защото нямало инструкции от Путин, сега когато вече има - гледай какво става: нова 3 дневна операция и Куркс отново е руски