139

sev do nike

преди 3 седмици

Грамотните хора от големите градове им вярват, разгледай резултатите от изборните секции. В моята секция на Интерпред ППДБ имат 60 % близо. А е ясно че по мизерните кални дупки и по махалите няма гласоподаватели на ППДБ. ППДБ печелят в 23 и 24 МИР София.

138

Анонимен

преди 3 седмици

Пеевски и Борисов са си назначили калинки по всички етажи *** МВР. Където и пипнеш смрад. За да станеш нещо повече от редови полицай, трябва да си получил благословията на Бойко или на Пеевски.

137

Нике

преди 3 седмици

До sev Аре, бе пепейски, стига лъжи. Никой вече не вярва на ПП/ДБ, вече сме 2024 г., а не 2020 г. Лъжите, кражбите, измамите, контрабандата, заемите, неизгодните договори, инфлацията, подкрепата за ЛГБТ и т.н. простотии сътворени от ПП/ДБ и ментора им, радев отвориха очите на българите. Не знам дали ПП/ДБ ще влезе в Н.С., може би отново с измама да го направи, но знам, че скоро всички видни умнокрасивитети ще ходят с охрана, за да се пазят от народната любоов.....

136

Анонимен

преди 3 седмици

141 Както върви коремът на Асен Вакилев Кокорчо т.н. ще пръсне ризата, а вратът му вече не личи, скоро ще надмине всички, дори Зафиров от ВСП. След това, ще обвини някого, че е надали от стрес заради него. Ха,ха,ха, стрес, ли? Любимото му свинско със зеле и депутатските кюфтета, си ги взема за пред ястие.

135

Анонимен

преди 3 седмици

кой каквото прави, на себе си го прави

134

Анонимен

преди 3 седмици

Тия са точно като зеления, който не мисли какво прави, накрая това му остава - да рИве!

133

Анонимен

преди 3 седмици

Двамата дебелаци Бойки и Шиши ще разкешват здраво пак. Доста братя роми ще хапнат и пийнат за тяхно здраве.

132

анонимен келеш

преди 3 седмици

Шарлатанчетата си искат комуниста Бойко Рашков и това си е:):):)Алабалаалабала:):):)

131

Анонимен

преди 3 седмици

не стана с "нашето МВР", мъка

130

Анонимен

преди 3 седмици

Г-н Кирчо, а не може ли госпожица Лена нещо там да подпише през ноща в 2 ч, да смени министри примерно с ваши хора? Като видна юристка да направи пълномощно уж от Радев, че да тропоса ваш министър на МВР? То хубаво го бяхте съчинили с Домовата книга, та да сложите Гнома за шеф на НС и да го направите служебен министър, че да стане ОСМИЯ пенсионер в България в 4237 лв.пенсия, като междудругото сложи Живко Коцев за шеф на МВР,но сметките ви излезнаха без кръчмар.Лена не може ли да ги фалшифицира?

129

Христо Христов

преди 3 седмици

Мухахаха... Излъганите от самите себе си камилчета, пак рИват. Кеф!

128

sev

преди 3 седмици

ГЕРБ и ДПС пак ще имат свободата да купуват махалите. ППДБ са сами срещу цялата мафиотска ***.

127

Анонимен

преди 3 седмици

Киро Брейка и Киро Простото, Ивелин Сектата имат много общо. Закалени лъжци с много труд по измами, лъжи и далавери. Еднакво проповядват измами.

126

Анонимен

преди 3 седмици

А Киро просто чупитъпомера ежедневно.

125

Анонимен

преди 3 седмици

А Киро просто чупи *** ежедневно.

124

И двамата с ръка

преди 3 седмици

в джоба, дънки и зализани фрически, се едно отиват да запиват някъде.....ебти плявата, тея ПП-та хептен зас.раха държавата. Особено тоя дето пелтечи като първолак дето тепърва се учи да чете.

123

Анонимен

преди 3 седмици

пеевски нали се беше променил и беше станал добър, американците го съдят за корупция, не може да ползва услугите на банка, държи си парите в буркан, за петков е изпран, сега вече не го харесват, нали василев каза, че президентът вече не можел да управлява и това било добро, сега искат да управлява, ами те главчев и борисов се държат по-адекватно, въпреки че следват личния си интерес, говориха и обсъждаха с президента, с кого да го правят, с петков ли, не той подписва указа

122

Анонимен

преди 3 седмици

125 ПП,ДБ могат всичко да кажат, ако им дадат пари, независимо какви. Парите не миришат, за Киро просто и Кокорчо.

121

тоти

преди 3 седмици

Само ревете ..ами и вие крадете ,но никой не реве.....сега ли разбрахте,какво е корупция и ИМА ЛИ ТЯ ПОЧВА У НАС !!!

120

Анонимен

преди 3 седмици

Асен Василев, който прежда най-редово счупи няколко рекорда, като най-важните са: международна измама в големи размери и с тази биография стана финансов министър; за много кратък срок изтегли 11 млд държавен дълг, но непокрит, без инвестиции, с надута инфлация и ударно преяждане, което го наду като балон за кратко време. Последният " рекорд" е всъщност абсурд, да обвини политически опонент/ Делян Добрев/, че след атаките му бил наддал, надебелял, на тегло?! Да се смее ли, човек, да плаче, ли?