36

Анонимен

преди 3 седмици

Браво с господа.Поздравления всеки ден така

35

До бачкатор

преди 3 седмици

Живееш в САЩ и имаш деца, които ходят на училище и го казваш от собствен опит или?

34

Анонимен

преди 3 седмици

Значи шефа им спи обаче ралито продължава.Всяка нощ гонки пияни друсани тия личните карти им виновни

33

Камен

преди 3 седмици

Трябва да се приеме закон, който да забрани изучаването на руски език в детските градини и руската пропаганда.

32

БАЧКАТОР

преди 3 седмици

В САЩ децата нямат право да си купят бира (което е правилно) но имат право да поискат хормонални препарати за подтискане на естественото полово развитие и последващи операции за смяна на пола??? ЗАКОННО! Родителите нямат право да откажат ,или щата им отнема детето . Това ли искаме и тук? Айде мерси от толкоз демокрация и цивилизация! Не и у нас!

31

Анонимен

преди 3 седмици

Тия да не са като полицаите полудяло.За лични карти актове пишат обаче че е Монте Карло в Ловеч никои не го интересува реване стъргане по цяла нощ.Къдее полицията къдее шишииски

30

123

преди 3 седмици

Ще умра от смях. Хора които по цяла нощ пиянстват гледайки пред децата си клипове на Азис , обвиняват учителите, че развращавали децата. Половината живеят с майките си и нямат деца, на другата децата им отдавна са възрастни. И сега не ми обяснявайте как имате по 5 деца, щото ако имахте (както имам аз) щяхте да сте влизали в българско училище. Щом и Евгени Минчев стана великия моралист и даже вече го харесвате , работата е ясна, аман от фалшиви моралисти.

29

до 24

преди 3 седмици

И аз го видях, но не разбрах какво е. Много женствени ръце и лице.

28

Тоя с обратната

преди 3 седмици

Резба цял ден го въртят по различните телевизии! Ще го бият! И още как! Ние не искаме децата ни да се гаврят с тях! Я покажете, колко от тия безполови, които са подписали позорния списък имат деца?

27

Анонимен

преди 3 седмици

Протестират заради закон срещу пропагандата - ама нея я нямало - ами какво протестирате тогава?

26

До 26

преди 3 седмици

А ти срамуваш ли се? Я си напиши името в списък заедно с твоите съратници и го пуснете във фейсбук!

25

Анонимен

преди 3 седмици

Да бе няма пропаганда изобщо.Те от америка за българия ги спонсорират да преподават питагоровата теорема сигурно.Защо си заравяте главите в пясъка?На всички им е пределно ясно нпо-тата за какво плащат.Щом са давали пари ,знае се какво са искали.

24

Анонимен

преди 3 седмици

Разбира се, че няма. Няма и да има. Ако има ще видят звезди посред бял ден. Българинът не е французин. Макрон без пропаганда се влюбил в 24 години по-възрастната си учителка. В България такова животно няма. Може да се пробват, но удариха греда.

23

До 24

преди 3 седмици

О, не, трябват списъци, как иначе ще се ориентираме в тази джунгла от меки китки. Трябва ни навигатор, трябва ни фар, трябва ни Копейкин!

22

Анонимен

преди 3 седмици

Аве, съвсем нагли станахте вече. Имайте малко срама! Щом няма пропаганда защо ревете?!? Списъкът не е черен, а списък на учителите искащи пропагандата, дето уж я няма! Сами, доброволно са го подписали! Срамуват ли се? М?

21

БАЧКАТОР

преди 3 седмици

Докато едно дете не стане на 18 години , важните решения за него ги вземат РОДИТЕЛИТЕ МУ ! Никой друг няма право да решава и определя светогледа на едно дете освен родителите ! Пeдaлитe да си гледат тяхната къща, те с сеца работа нямат!

20

До 16

преди 3 седмици

Сутринта го видях и чух автора на списъка. Родителите още като видят един учител и могат да преценят дали е мека китка. То си личи много явно. Не им трябват списъци.

19

До 20

преди 3 седмици

Абсолютно, да спрем и пропагандата по телевизията, вестниците, киното и интернет. Край! Децата са любопитни и неузрели, как може, горката им психика. Недай си боже някой да спомене за ЛГБТ ще се заразят, ще ги манипулират, ще ги хипнотизират да правят избор, грешен избор!

18

Анонимен

преди 3 седмици

ДАНС да видят какви пари са им превеждани от Америка за България или от други ОПГ и да се сложи точка на тази мъка!

17

Анонимен

преди 3 седмици

Законът не е против ЛГБТ, а само Против пропагандирането им в училище! Чиста реклама и пропаганда си е това! След 18 год да правят каквото искат, но под 16 - деца любопитни, неузрели още в главата, а последиците са основно ЗА ПСИХИКАТА ИМ. ТАКА КАКТО ИМА ПСИХОСОМАТИЧНИ БОЛЕСТИ, ИМА И СОМАТОПСИХИЧНИ, тоест едно телесно преживяване може да доведе до психични изменения. Факт!!!