143

Анонимен

преди 1 месец

КАТО ИМА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ ЗАЩО НЕ ПРАВЯТ ПОЛИТИКА А САМО КРАДАТ?

142

Асен Чаталджа Бей

преди 1 месец

За мене кво ще кажете

141

Гласоподавател

преди 1 месец

Борисов и Пеевски не са спирали да управляват. Всички държавни структури ,армия държавни калинки, Прокуратира, съд, силови институции, регулатори, насзори са хора на ГЕРБ-ДПС. И точно за това няма реални реформи, няма осъдени от върхушките на това ОПГ, което разграби България и системно,стабилно унищожава българите.

140

Вън!!!

преди 1 месец

Двама човека спират прогреса на целия български народ - Бойко Борисов и Делян Пеевски! Това е ужасно скъпо за българските данъкоплатци! Време е двамата мутро-мафиота да се оттеглят от политическата сцена!

139

Мутри вън!

преди 1 месец

След като мутра Боко, за пореден път ни вкарва в избори, за които бяха похарчени общо 1 000 000 000 лв., а не може да състави правителство, ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА НАПУСКА ПОЛИТИКАТА! Некадърен, неук, нагъл, некултурен, необразован селски тарикат.

138

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

До Мдааа............. Кирил Петков е само един българин от новото поколение, с него идват много други като него. Всички българи са такива вече. Дъртофелниците си отиват с писъци и вой.

137

Мнение

преди 1 месец

Цялата ГЕРБерска декада е едно голямо крадене.Проклятието на България е Простия Боко Тиквата.

136

Мдааа

преди 1 месец

Кирил Петков пречи на Мафията зад ГЕРБ-ДПС да краде!

135

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

Румен Радев иска да направи същото което направи Борисов с герб. Но вече няма условия за подобен проект. Борисов излъга хората а българите втори път не можеш да ги излъжеш. герб си отиде, а проекта на радев няма да се осъществи. и герб и радев са проруски матрьошки

134

Хладен ум

преди 1 месец

И много, много, опитни мишлета!

133

Анонимен

преди 1 месец

До За се знае! - демек ефекта е същия ако изобщо не си прави труда да ходиш да гласиваш - все тая дали е "не подкрепям никого", или изобщо не гласуваш.

132

Анонимен

преди 1 месец

Докато Киро, Корнелия и льотчика се мотаят по жълтите павета, България няма да се оправи

131

Анонимен

преди 1 месец

120 депутати и 6-8% праг. Не се прави нова партия /от същите или бивши/, Като знаят, че им трябват 8% няма да дрънкат глупости. Ще гледат с кого да направят коалиция преди изборите, а не после да търгуват с "червени линии", "позиции", "приоритети", още повече че България е в пълна зависимост от ЕС, а вече предстои и пълна зависимост от ЕЦБ. Непреодолими различия били имали ... та слушаме глупотевини вече 4 години.

130

Анонимен

преди 1 месец

Кенет Мартен: "Благодарение на сигурността, която дава НАТО, България днес процъфтява".

129

За се знае!

преди 1 месец

Всеки глас, подаден за "Не подкрепям никого" е действителен, но не участва в изчисляването на тежестта на депутатските мандати и съответно - в бариерата за влизане в Народното събрание от 4%. При преброяването от всички действителни гласове се изважда броя на тези с "Не подкрепям никого". Едва тогава се изчислява на колко гласа се равнява бариерата от 4%. Всички партии/коалиции, които имат поне този брой гласове, попадат в парламента. Общият брой гласове на всички, получили над нужното за влизане в Народното събрание се разделя на 240 - колкото са депутатските мандати и така се получава тежест

128

Анонимен

преди 1 месец

Докато Тиквата и Сви нята са на свобода, ПРОМЯНА няма да има !

127

Споко

преди 1 месец

Споко, руският колос на глинени крака скоро ще рухне и всичко ще се оправи.

126

Докато има ГЕРБ

преди 1 месец

Защо не вярвам да има лустрация и конфискация и осъдени политици -- защото когато запада си потърси 300 милиарда от гърците те казаха Ние тези пари не сме ги видели за нас от тях нямаше нищо парите идваха нашите управници чрез схеми ги усвояваха ,а една голяма част от тях се връщаха във личните сметки на ЕС бюрократите и те доволни и нашите доволни ТА нашите БГ не са по-глупави и стане ли въпрос за съд от ,,тяхното семейство,,, веднага почват да идват и да размахват пръсти -- пазят си ги !

125

Мафията вън!

преди 1 месец

Тези, които ви призовават да не гласувате, които ви лъжат, че от вас нищо не зависи, които призовават за бойкот на изборите, които ви лъжат, че няма за кого - това са измамници на шайката ГЕРБ-ДПС! ГЕРБ-ДПС имат интерес от нисък избирателен вот, за да фалшифицират по-лесно изборите с купен и корпоративен вот!

124

а бе

преди 1 месец

А бе, ако 100% гласуват тогава какво - па политиците са си същите бе, вие усещате ли се какви ги приказвате?