92

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е руснаците да ги подкарат със снаряди6с обеднен уран. След като ,,най демократичната държава '' ги използваше в Сърбия не виждам проблем и Русия да ги използва.

91

Алекс

преди 1 месец

До Анонимен103 F-16 вече свали руски Су-34.Ще има още.

90

Анонимен

преди 1 месец

Защо толкова спешно, бе Володя? Може би, защото малко много ви поизбиха на руска територия и който от "героите" ти не се изтегли назад, ще се изтегли към по-добрия свят.

89

Сатанаил

преди 1 месец

Дайте им атомни бомби. И биологично оръжие . Да се изкефят. Стратегически ракети да им дадем ако зеленски обещае че няма да ги хаби. Може да стреля по цялото земно кълбо. Аз даеам.

88

Анонимен

преди 1 месец

Само тази медия не цитира твъдението на УНИАН че са взели интервю от руски войник който се самовзривил с граната за да не бъде пленен. Що така? Муахахахахаааааа

87

Анонимен

преди 1 месец

Ако ви дадат, Русия ще се наложи да ви тресне със тактическо ядрено оръжие и по ефекта на доминото, светът ще свърши.

86

Анонимен

преди 1 месец

Списание Forbes,написа че Украйна в отличие от Русия, губи много жива сила и техника в Курска област а пътя за снабдяване е под огневи контрол на Русия....

85

Анонимен

преди 1 месец

Нали им дадоха ф 16. Нещо не се чува да ги използват на фронта. Муахахахахаааааа

84

Анонимен

преди 1 месец

Този наркос наистина иска 3та св.война

83

До Факт

преди 1 месец

Те вече СА обкръжени. Самото влизане беше грешща. Вижте на картата - т.нар. вход още в началото предоставя възможност да бъдат притиснати от три страни. Тактиката е като на малко дете, което просто гърми.

82

Анонимен

преди 1 месец

Ама Германия намалява помоща за зеления,казва гърнето е празно. Буахааааа

81

Анонимен

преди 1 месец

ГГермания заяви официално, че повече по изгубината кауза в Украйна няма да се харчи. САЩ отново излъгаха употребената поредна държава и също абдикираха. Призивът на Зеленски означава едно - нещата не вървят добре, ново отстъпление е сигурно, а т.нар. пробив бе живо самоубийство. Като получите оръжия с далеч обсег какво ще направите? Руснаците вече ги имат и са си техни. Късно е, чадо, но нали няма да живееш в Украйна, не те бърка, че унищожи държавата и народа си.

80

Факт

преди 1 месец

Много са го закъсали всу в Курска област,много скоро ще попаднат в обкражение и унищожение.

79

aa1820

преди 1 месец

"Дайте ни"......никой не ви е длъжен да ви дава нищо. Като не можахте по-мирен път да се разберете с руснаците, сега се оправяйте сами.

78

dddd

преди 1 месец

Тоя само иска..

77

До 93

преди 1 месец

И защо да ги оставят бе Пройчо , това е солидарност , а и ти сам казваш че цял свят им помага , само ти и такива целуващи розата на Путин наобратно , голям мерак да се наличните със званието нацисти , дори не се замисляте , че това ще рече изтреблението на един народ , дори фашагите не можаха да изчистят една цяла нация като евреите, по какво се различавате от тях?!

76

Анонимен

преди 1 месец

След като хунтата в Киев си върна Донбас и Крим, пи кафе в Ялта още миналата пролет и излезе на границите от 1991г., реши, че може да яде сладолед в Москва, в ГУМ. За почуда, още си вярват. А са вече с порутена страна, без пари, без хора, с розово бъдеще в ЕС и НАТО.

75

кога ще пишете за БG

преди 1 месец

не знам какву съюзници с като са Украйна, но ние като такива имаме купени планове за самолети и предостъпени земи за американци безплатно!

74

Алекс

преди 1 месец

Държавата-агресор Русия разполага с далекобойни оръжия,с които разрушава жилища и инфраструктура в Украйна.Съвсем логично е и Украйна да получи такива оръжия и да разбомби територията на нашественика.НАТО какво чака?

73

Анонимен

преди 1 месец

Трета световна ли искаш, наркоман?