30

Па съм я бе

преди 1 месец

Трябваше да кастрирате госпожата,а не котките!

29

Анонимен

преди 1 месец

това го правят заради социалните мрежи за показност, не че им пука за котките

28

Анонимен

преди 1 месец

Не знам, но цялото им семейство дразнят с опитите си да налагат някакви си техни разбирания популярни за Щатите. Ами вървете там и си продавайте свръх революционните продукти, като щам на млечнокисела бактерия веган модерна, жиееща в морков сок. Имаше филм с Антъни Хопкинс "Пътят към Уенвил". където и3перкал професор хранеше вълк с растителна храна и цитираше, че българите живеят най-дълго, защото ядат кисело мляко. А защо не кастрира и дъщерите си и да им дадеш да избират от 30-тина пола?

27

Анонимен

преди 1 месец

До 18: не е жестокост дакастрираш котки. Или кучета. Нещо ти е сбъркан мирогледа.При театър София, Зад канала и Оборище - в района е пълно с котки и постоянно ги кастрират.Никой не пише новини за това, защото е нормално. Пишат за Линда, че се хвали, че кастрира котки, като че ли е превзела Рилския манастир и го е освободила от котешко присъствие. Баси тъпотията. Кастрирала няколко котки - много важно.Какво се хвалиш с няма нищо? Случва се всеки ден и на бездомни кучета/котки, и от собственици

26

До Алекс

преди 1 месец

На Кутрето жена му не я мисли.В Канада има имение за милиони.

25

Ха,ха

преди 1 месец

Нали много се възмущавахте,че мъже -боксьори бият жени на Олимпиадата.Същите сте,нападате с обиди и цинизми една жена.Която при това прави нещо полезно.А не като вас да лежи и да псува.

24

Анонимен

преди 1 месец

А на Бойко жена му с какво е полезна, оп, забравих, той няма семейство.

23

Анонимен

преди 1 месец

Всичко Линда втасала и с котки тръгнала. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Де да можеше и Кирчо да закара, де! Хахахахахаха

22

До сдвх

преди 1 месец

Мъжът и е мъжкар, затова прави много деца. Законни 3, и незаконни още 3. Има хляб в българският Джон Траволта.

21

Алекс

преди 1 месец

Кирето кешира някой лев за прането на ББ и сега жена му може да си позволи да разхожда котки с луксозен джип.

20

Анонимен

преди 1 месец

днес бг котки, утре бг момченца (клъц-клъц)

19

СДВХ

преди 1 месец

Това е прекрасна инициатива, като отглеждач (нарочно не употребявам "собственик":) на котарак, подкрепям с 2 ръце. Но първо да беше кастрирала съпруга си, че бая се размножи със заболяването си!

18

Браво за постъпката

преди 1 месец

Животните обитаващи манастири трябва да спазват същите правила като монасите. Кастрация и без кекс, че иначе опорочават тези иначе свети места.

17

Анонимен

преди 1 месец

Тази канадка с нищо смислено ли не се занимава? Пече козунаци по 50 лева, кастрира котки... Друга работа няма ли си, нещо по-смислено?

16

бл

преди 1 месец

А на какво законово или административно основание е извършено това своеволие? Тук имаме жестокост и нараняване на животни. Къде са гласовитите дружества за защита на животните? Къде е полицията?

15

Анонимен

преди 1 месец

това същество утре ще реши че и българи ще кастрира

14

Анонимен

преди 1 месец

А Киро кога ?! Първо него трябваше !

13

Ббб

преди 1 месец

Само за Динку от Ямбул бях чувал да прави такива своеволия. Решава, отива, кастрира. Никой нищо не й казва. Ами ако утре реша да кастрира ПП-членки, ко ще я спре. Ама късно..

12

ПРОПАГАНДА ПРОДЪЛЖАВ

преди 1 месец

АМА САМО С ПРОПАГАНДА, ДЪРЖАВА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА... ТРЯБВА И РАБОТА, КИРОООО

11

Анонимен

преди 1 месец

Тя защо не се кастрира, а има три деца?