92

misira

преди 1 месец

Де бел продажник - да хванеш рак дано! Няма ли кой да те гръмне вече

91

Хи хи

преди 1 месец

А ние българите не искаме шиши да ни управлява !

90

Анонимен

преди 1 месец

Скъпа българска държаво, както и да погледна, каквото и да премислям, оказва се че Ти си най-големият крадец, зъл и подъл стопанин, лъжлив и измамен съветник, жесток и садистичен палач. Държаво, огледай се и виж, че вече никой не ти вярва, никой не те обича и никой не милее за теб. Причини на собственият си народ неща, които друга държава не е причинявала. Скъпа българска държаво!?!

89

Ze nigmar

преди 1 месец

Печенега или последния скитски лорд?...:)))

88

че не е китка

преди 1 месец

за мирисане Пеевски е ясно и на децата,но същото важи и за президента! Само припомням на "българофилите" милеещи за СССР ,че Радев беше номиниран за кандидатпрезидент на среща организирана от В.Стефанов между К.Нинова и ген.Решетников! Как се коментира този факт!?

87

Анонимен

преди 1 месец

Колко невежи има

86

Анонимен

преди 1 месец

Време е, спешно да се намесят психиатрите!

85

мдаа

преди 1 месец

Зад инициалите ДП в документите по делото "КТБ" стои Делян Пеевски, който до средата на 2013 година беше директно и индиректно финансиран от банката с около 500 млн. лева.Това заяви бившия собственик на обявената в несъстоятелност на 22 април 2015 г. Корпоративна търговска банка (КТБ) Цветан Василев пред временната парламентарна комисия за влиянието на Петьо Петров-Пепи Еврото и Мартин Божанов - Нотариуса.

84

Анонимен

преди 1 месец

АКО ВСИЧКИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ СТЕ КАТО ТАЗИ *** ПО ДОБРЕ СЕ ГРЪМНЕТЕ

83

Василев

преди 1 месец

Докъде я докарахме Пеевски да е стожер на демокрацията у нас! В България явно дъното не е достатъчно и се копае още.Има ли за крадене ,за ликвидиране на банки,отрасли,заграбване на чужди бизнеси,ясен КОЙ е разбойника.Но такива са престъпниците.Без грам свян,достойнство и чест.Те са едни страхливци.Ако им се свали охраната.....ще се изпонасерат.

82

Анонимен

преди 1 месец

Видяхме как ни командорят евроалтлантиците !

81

Анонимен

преди 1 месец

Брей и това изкопи с евтин лозунг, след изказването вчера на Цветан Василев, явно е имал , какво да каже щом и други депутати от ДПС нададоха вой да не бъде изслушван

80

Анонимен

преди 1 месец

А Истанбул ли? ((

79

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски не го знам виждам какво сътвори Радев с неговият юмрук с платените божкови протести с шайката шарлатанис мадуровските машини с ала балата 4 ГОДИНИ БЕЗВРЕМИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ НО ЗА ШЕПА НЕВЕРОЯТНИ БОГАТСТВА ДЪРЖАВА НЯМА

78

Уф,

преди 1 месец

Пеевски се оказа много тъпо парче,щом още не е разбрал,че е пълен аутсайдер.На всичко отгоре ,в опита си да удари Доган,извади на показ корупцията по времето на ГЕРБ и лично на Борисов.Зашото Стоян Мавродиев беше икономическото " гуру" на ГЕРБ,той им пишеше икономическите програми и Борисов много се гордееше с него .Нищо че сега не го познава .

77

Анонимен

преди 1 месец

Радев се е уредил чудя се на акълът на неговите бедни невежи гласоподаватели ВИЕ му мислете Радев има луксозен живот благодарение на такивакато теб но това няма как да го разберете

76

Анонимен

преди 1 месец

Крадеца вика дръжте крадеца..

75

До73

преди 1 месец

Прокуратурата, съветската прокуратура по сталинистки модел, е на Пеевски. Кой ще разследва господаря си?!

74

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски не е председател на ДПС, грешна е информацията

73

Анонимен

преди 1 месец

Прокуратурата разследва само кредита на Вълка от ББР,но не и кредитите на Пеевски от същата банка на стойност 500 милиона към четири негови фирми?500 млн.по- малко ли са от 150 млн.? --- Това е защото сме правова евроатлантическа държава и законът е над всички и се спазва стриктно.