698

до 707

преди 1 месец

До Анонимен 707 май ти се е пукнал мозъчен аневризъм? Свършва ви времето.

697

Анонимен

преди 1 месец

Каква сетовна война бе? Русия едва се справя с тази си война, пък какво остава да се хвърли на война с НАТО? Кимчо го сърбят ръчичките да писне ядрена ракета над Южна Корея ама ив севера знаят, че няма да издържат и 1 година на война с южните си братя.

696

До ТСВ

преди 1 месец

И това е лошо така ли ? Ще ни припомниш руснаците дали по тази логика са лошите когато са ни освобождавали от турско?

695

(^_^)

преди 1 месец

Нахлуването за почна от "специалната военна операция" на пуtинсka раша на територията на суверенна Украйна , така, че ако има война ще е благодарение на нея ... !!!

694

ТСВ

преди 1 месец

Войната е световна от самото начало през 2013 г., когато САЩ нападна Сирия и проведе операцията на ЦРУ "Майдан" в Украйна. Сега войната се води в 10 държави на 3 континента и ще се разширява, ако обикновените хора останат все така пасивни и лишени от инстинкт за самосъхранение и не изискат от правителствата в западния блок да не воюват срещу целия останал свят

693

Ммм да

преди 1 месец

До световна гражданска война. Защото натовските държави , ще трябва да се изправят срещу своите граждани , които не подкрепят тази политика и начин на действие.

692

Каскетя

преди 1 месец

Ха,ха ... допкъде я докара късокракия бАгатир, да чака Кимчиту да му спечели войната! Великая Расия!

691

Хронология

преди 1 месец

2022 година. Взимаме Киев за три дня!2024 година. Курск и без това не ни трябва.

690

1

преди 1 месец

Тази война е почти едно към едно с алжирската война на Франция от 50 те.Както в Украйна имаше руснаци, така и в Алжир имаше почти 3 милиона французи.Но алжирците бяха готови да умират за свободата на родината си и след няколко години война в която се проляха реки от кръв,франсетата подвиха опашка и напуснаха Алжир. Колкото и да се опъва путин,времето на империалистическия колониализъм отдавна отмина,русия е последната колониална държава,безднадеждно демоде,няма как да спре колелото на историята

689

Учете история

преди 1 месец

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

688

УМЕН

преди 1 месец

С камикадзета не става. Япония ги имаше в изобилие през ВСВ и не постигна нищо. Така че 1000-те украински башибозука ще бъдат заловени или изтребени до крак и файда за зеленото *** - йок!

687

Анонимен

преди 1 месец

А използването на ирански, турски и севернокорейски дронове и ракети от руснаците отдалечава третата световна, така ли? Странна представа имат тия товарищи за войната - едната страна да казва на другата с какво и къде да я напада и колко и къде да се отбранява.

686

Qwerty

преди 1 месец

Най ме радва опорката,че руснаците галили Украйна и ако искали за три дни да са я превзели и приключили. Сега като укрите им влезнаха в територията,пак ли ще я галим? И още колко години ще я галим? Копейки дано да проумеете,че толкова си може русията! Ако са можели отдавна да са приключили! Няма главнокомандващ или президент,който ако може да приключи война за един месец,ще я влачи с години. Така ви мият праzните kpamyни,че няма накъде.

685

КРАТКО И ЯСНО

преди 1 месец

СИТУАЦИЯТА Е СЛЕДНАТА: РУСИЯ СИ ПОВЯРВА ЧЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ ЛЕСНО, УКРАЙНА СИ ПОВЯРВА ЧЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ.

684

натОвците

преди 1 месец

определено са самоубийци!

683

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 684 Сериозно? Може ли всеки вкл наборник да си вдигне партакешите и да се изнесе от РФ - ДА Зачитат ли се правата на над 190 националности - ДА(ако погледнете състава на руската дума голяма част от народните представители не са със славянска външност) Днешния модерен свят е свят на международни КОРПОРАЦИИ и да в този свят Руснаците не искат да се впишат От съветското МИНАЛО е взет социалния модел - някой оплаква ли се от социалните програми(естествено само от обема на изхарчените пар

682

Анонимен

преди 1 месец

Идеята за "руский мир" е толкова несъстоятелна колкото и идеята за "хилядолетния райх".

681

Анонимен

преди 1 месец

Всичко, което се случва е резултат от това, че Русия не може да се впише успешно в днешния модерен свят. Тя е последната колониална империя, тюрма на народите, вгледана в съветското си минало и с мания за световно величие. Като всяка империя и тя ще се разпадне с кръв и страдания за народите, които са имали нещастие да бъдат част от нея.

680

Русията

преди 1 месец

Пълен провал се оказа тази СВО. Путин не беше си напранил сметките и Запада за пореден път го прецака.

679

Анонимен

преди 1 месец

И всичко това благодарение на великият главнокомандващ, стратег,геополитик, ловец, писател,плувец,рибар, кагебист,таксист,баскетболист, строител четвърти разряд и патриот,шахматист,хокеист и грижовен мечкадар Владимир Владимирович Путин!