33

Гарабед

преди 1 месец

Този път очаквайте около 20%.Ще гласуват роднини,подчинени и зависими икономически от кандидатите.

32

Анонимен

преди 1 месец

Мижави партии - мижав вот. Русофили, секти и крадци, никой няма да гласува пак. Аз съм на почивка.

31

Анонимен

преди 1 месец

Турците трябва да са си загубили ума да изберат крадеца Доган.Та той е тотално изобличен и паднал в очите на електората.Турците, особено младите са зад Делян.Доган е компрометирана личност от прехода.Хората поумняха, не може вечно да ги лъжеш с етническия мир.

30

Анонимен

преди 1 месец

До До 26 - Герб, като не видят власт, никой няма да види. Както досега, с малки изключения, но се надявам да са си научили урока за сглобките.

29

Анонимен

преди 1 месец

Докато двата глигана Гуци и Буци са в политиката избирателната активност непрекъснато ще спада. С ядене, оригване и грухтене не става, трябва акъл!

28

Анонимен

преди 1 месец

Нищо изненадващо. Около мен все хора дето се надяват ГЕРБ да загуби. Е, как, как ще стане при положение, че дори нямат мнозинство в момента и пак другите партии не могат да намерят една причина да се обединят. *** били гласували за ГЕРБ, да бе, ние на седми избори ще ходим, кой е тоя дето ще ходи да раздава торбата с парите ама все ми се струва, че е по-лесно да отиде при "опозицията" и да и даде рушветчето на нея.

27

Анонимен

преди 1 месец

Глупости! ГЕРБ се стопиха и вече отидоха в кауш.

26

До 26

преди 1 месец

И ГЕРБ пак с неизпълнен мандат .Власт повече няма да видят.Не го ли разбра?

25

Анонимен

преди 1 месец

И твърдите им ядра явно ги зарязват. Води Герб, ама с мижавите проценти....за останалите по-добре да не се пише.

24

Varg

преди 1 месец

Само Възраждане

23

А,щом

преди 1 месец

Борислав Цеков придоби "Галъп" ,се учудвам как ГЕРБ нямат 89%,а Пеевски останалите 11%На Буци даже няма да му се налага да плаща,тоя е болен гербаджия..

22

Браво,ГЕРБ води!

преди 1 месец

Ако някой с европейско мислене се е излъгал да гласува за ГЕРБ преди построяването на Кремълския поток от дс-агент Буда, за да заобиколят руснаците Украйна и да започнат войната срещу нея, то след това, когато всички разбраха, че Бойко Борисов и през трите си мандата е работил в полза на Кремъл, то такъв избирател, който пак гласува за Бойко е... ще кажа само всичко друго, но не и европеец... Срам!

21

Анонимен

преди 1 месец

Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахаха И какво стана? Протести, палатки, свински уши, яйца, въстания, ковчези и бесилки, лютив спрей, запалени полицаи със слама, за да бутнат ГЕРБ. Не успяха. ГЕРБ си завършиха 3 мандат. Фалшификации, ала-бала, компромати, черни чували за трупове... арести... Накрая след 4 г. отново ГЕРБ първи с 10% преднина. Машините на Мадуро не работят ли вече? Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахаха Цъфнахте, та вързахте, че ГЕРБ не управляват.

20

Анонимен

преди 1 месец

Е нали членството ш.и на опрай . За кво да гласуваме . Те от Брюксел и Вашингтон ш.и опраят сичко ние само трябва да се навидем .

19

Анонимен

преди 1 месец

България трябва да върви според мен към президентска република само избори избори и правителства за по няколко месеца не е добре за държавата.На изборите октомври пак ще бъде същия резултат може би ще има две цесеката дпс 1990 числото и дпс тирето и а дано се сбъдне ,киро лъжеца, господин за един ден величие, бесепето с петте процента и лудата копейка костадинов която влага само в евро и долари и дивана на 7/8 където стои лидера във фейса по анцуг

18

Дойче Швайне

преди 1 месец

Ние истинските джендери, пеераси, скопени 4икибойци, бесовци и сатаняги от олимпийските игри питаме "какво по дяволите става с укронациското контранастъпление"? Превзеха ли вече Курск? А Крим? А Москва кога?

17

Анонимен

преди 1 месец

Taка нар. украинец няма родина и той много добре знае това. украинеца е руснак, но нацист и той не се бие за родината си, той се бие за чужди ценности. Той не се нуждае от свобода, а просто иска да убива руснаци. Истинските руснаци се бият за родината си, за народа си и за правдата. Всеки вдигнал ръка срещу руския народ ще си понесе накаZаниетO. Сила V правде, а V правде и ПОБЕДА! Враг будет разбит! Победа будет за нами!

16

Анонимен

преди 1 месец

Кой ще плаща? ЕС ще плаща. Нали внасяме там сума ти членски внос, който и без това не можем да си върнем.

15

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо не гласувайте за този Кукубенд парламент. Това не е нормална държава, да ви управляват разни шоумени, мутри, клоуни, рапъри и чалгари. Защо просто не ги махнете всичките тезиПростаци? Махнете им нацистките сини украински знамена от столичната община и парламента и оставете само българското знаме.

14

Анонимен

преди 1 месец

Пернишки извереги убиват масово хора във Виена по особено жесток начин сега, полицията се крие, страх ги е!