32

преди 15 години

Червените анализатори ни обясниха че са ни спрели парите заради предизборната борба в EU. Много интересна теза, оставам с впечетлението че те са много навътре в политиката и клюките в европейския парламент. Добре че има хора от БСП да ни "светнат" за похватите на предизборната борба там, че ние нали сме заблудени и знаем само да си продаваме гласовете за кюфтета.

31

spiro

преди 15 години

"Народе, събуди се. Настана време за разплата за всичките тези обиди и лишения които ти бяха нанесени от шепата хора които управляват България. Ние заедно сме по силни от тях!!!"Къде бе, революционер ? Я виж последните социологически проучвания, да разбереш как червените другари дори са по-добре отколкото на последните избори. От този народ не става нищо, разберете го това.

30

Боби

преди 15 години

Много елементарно ..много елементарно.. чак глупаво :)А ти си заставай зад и пред когото щеш - може да спечелиш награда "Мазохист на годината!"

29

lll

преди 15 години

Народе, събуди се. Настана време за разплата за всичките тези обиди и лишения които ти бяха нанесени от шепата хора които управляват България. Ние заедно сме по силни от тях!!!

28

преди 15 години

Защо псувате против тези които сте избрали.Това е българина винаги се саюзява с чужденци против своите.Може и всякакви да са ,но сме ги избрали ние.Следователно трябва да застанем зад тях.Или предателството е характерна черта за българина.Щом е чужденец значи не ти мисли доброто ,разбери го.Всяка държава дърпа към себе си.И тука няма място за политика .Има само силни и слаби.

27

преди 15 години

Кой ще потърси сметка и отговорност за загубените милиони евро от това продажно и нагло правителство???

26

..

преди 15 години

САМО ТЕ! САМО EU ще ни оправят!

25

123

преди 15 години

Аааамаха! Цупльовци! На калпавата ракета - космосът и е крив!Все вината е в някой друг, ама ние сме невинни! Или казано с други думи - партията е права, дори когато съгреши. Това е положението другари. Не сме виновни ние, ами Европейският Съюз е виновен за всичко, и четирите годишни времена - те също са виновни. Ние не можем да сме виновни!

24

до 23

преди 15 години

Абе селендур смачкан.Ти знаеш ли какво мислят за тебе там бе миризливко.Ти за тях си един миризлив ,крадлив *** и нищо повече.Какво си седнал да ми хвалиш тяхната демокрация и цивилизация.Ти знаеш ли те как крадът и то милиарди.Само на фасон са много културни.Я по-добре хващаи влака и отиваи в европа да им чистиш кенефите и ,миризлив селянин

23

Spiro

преди 15 години

"-АМИ ЧЕСТНО КАЗАНО ,И НИЕ ОЧАКВАХМЕ ДОСТА НЕЩА ОТ ЕС АМА ПОЛУЧАВАМЕ СРЕДЕН ПРЪС.Така е като се водят преговори със свалени ***.":))))))))Какви преговори, бе *** окъсан ? Кой ти е казал, че преговаряш за нещо ? Да не са ни карали насила да влизаме в ЕС ? Ние искахме и те взеха, че ни приеха. Сега ще се съобразяваме с правилата на цивилизования свят. В този свят дребните Ганьовски номера не минават. Като ти кажат "скачай" и трябва да скочиш, а не да разтегляш локуми - "Амиии, то ние мислим да се справим с организираната престъпност, ние много неща направихме ама ни трябва още време ..." и т.н. глупости. Ако не сме съгласни с правилата - ОК, прав ни път извън ЕС. Никой не ни задържа.

22

o.z.

преди 15 години

тъй като един от о.з. у нас започна да говори за гейове, то тогава нека каже дали някой от т. нар. генерали не е бил възпроизведен в генерал от някой гей и ако е така, то какви са заслугите за това !

21

преди 15 години

Що се сърдиш ,не виждаш ли ,че това е бъзикчииски саит.

20

БЪЛГАРСКАТА КОРУМПИР

преди 15 години

само предпазна клауза за БЪЛГАРСКИТЕ КОРУМПИРАНИ СЪДИЙ тогава ще се оправиме

19

Maffi@

преди 15 години

Не ви ли е срам така да цензурирате коментарите на хората.Поне съм сигурен вече що за страница сте!

18

pedro

преди 15 години

И какво от това? Гагаузов и компания ще го преместят в другия крачол! Егати нещастното племе дето сме!

17

преди 15 години

Снимка: europa.eu"Не мога да приема, че прилагаме двойни стандарти, били сме строги и с други държави. Ние сме честни с България и ясно казахме, дори написахме какво очакваме". -АМИ ЧЕСТНО КАЗАНО ,И НИЕ ОЧАКВАХМЕ ДОСТА НЕЩА ОТ ЕС АМА ПОЛУЧАВАМЕ СРЕДЕН ПРЪС.Така е като се водят преговори със свалени ***.

16

преди 15 години

Неможе със съдебна система по модел на СССР, да искаме да сме в Европа. Неможе със магистрати- бетонни мозъци от тошово време, да искаме да сме в Европа. И ОНЯ ДИНОЗАВЪР министърката на правосъдието да си размърда малко мозъка (ако има такъв)

15

Джу

преди 15 години

Тия европейци, бе. Що не си го кажат направо: "На комунисти пари не даваме!!!"

14

kosam

преди 15 години

всеки е свикнал на връзки, така са научени хората. обясни на вчерашен пикльо че мислиш доброто на него и на целия му народ.. не той си въобразява че пак нещо ще крадеш от него и се дърпа дърпа.. това е обществото ни. тези които могат и са добри са АУТ. Хората вече карат ферарита майбаси ролсове, те владеят нещата, народът спи и чака големия си бунт.. спи и чака, колкото повече чака толкова по-голям ще е. ЩЕ ИЗРИНА ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ ЕЙ ЛАЙЙНА МАЙКА ВИ ШАЕБА!!!

13

преди 15 години

ехоо, другари от правителството, не правете на ударени, ЕК иска присъди за крадците на парите на европеиските данъкоплатци. Вие се оляхте, другари. Злоупотреби и измами в такива размери не е имало досега, откакто съществува Европеиския съюз и такава мярка ЕК прилага за първи път. Посрамихте България пред целия свят!