289

Фитока

преди 1 месец

Няма да ги откажа(Русия), и поредната медийна глупост от днес,че били насочили ракети освен към НАТО и към Китай,Северна Корея и Иран Китай има нужда от силна военно Русия,за да завладее икономически света и въобще няма нужда от територии,тъй като над 90% от населението и живее край крайбрежието на едва 10% от територията.Споровете от времето на Мао и културната революция са в миналото от над половин век.

288

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците така са стигнали в Париж, заобикаляйки войските на Наполеон!

287

Анонимен

преди 1 месец

До ФитокаНЕ ВЕ АРМИЯТА НА АЛКОХОЛНИТЕ Е ДЕСЕТ МИЛИАРДА. ВЪВ ВЪТРЕШНОСТА Е АРМИЯ ДО АРМИЯ НАРИСУВАНА В БОЛНИЯМОЗЪК НА КЪСИЯ И НА ТАКИВА КАТО ТУК ПИШЕЩИТЕ .АМА НАНАЙСИ АРМИЯ ТЯ Е В ШИЗОФРЕННИТЕ МОЗЪЦИ НА ТАКИВА КАТО ТЕБ.

286

Фитока

преди 1 месец

Никак,това са просто отчаяни действия характерни за по-слаби в с цел цената на победата да е твърде висока за агресора и да го откаже,но разликата в ресурсите е огромна и Русия дори няма да го усети.Поредната шумотевица ден до пладне.Просто ще придвижат войски не от фронта,а от вътрешността,където над милион армия бездейства и ще усилят натиска на фронта в Украйна.Ссмо диктата за мир от страна на Русия ще е по-тежки условия.

285

Анонимен

преди 1 месец

НАЙ МЕ КЕФИ КАК ГИ БОМБЯТ ОТ ВЪЗДУХА. АЛКОХОЛНИТЕ СЕ РАЗБЯГВАТ ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ А ПОРАЗЕНИТЕ СЕ ГЪРЧАТ КАТО ***. АРМИЯ ОТДЖЕНДЪРИ И АЛКАШИ ЗЛЕ ОБУЧЕНА И ЗЛЕ ОБЛЕЧЕНА.

284

До 321

преди 1 месец

Не бива азиатско-съветските унтери да се бъркат с европейските украинци, които не искат да се наричат "славяни".

283

Translator

преди 1 месец

и даже Interpreter. А как се превежда РазПутин, оня дето е бил пазач на Царските лампи. А да изпраскаш един перевод на Куроедова, Курникова или Винокуров, че и ние да научим неизвестни неща за известни хора където К.У.Р няма зловещо звучене, а означава Курска Украинска Република.

282

Генетично а....

преди 1 месец

монголоиднитеПримати обитаващи м0сковията нямат нищо общо с нас, или с украинците.

281

путка означава

преди 1 месец

какъвто е самият той и няколкото русофила тук!!!

280

Анонимен

преди 1 месец

До ПУТКИННе е полов орган, на руски идва от думата "путь" името Путин, което на български означава път!

279

Анонимен

преди 1 месец

Нахлулата войска в Русия, ще бъдат обкръжени и унищожени, Русия е длъжна да победи!

278

Анонимен

преди 1 месец

Браво! И сега вече Путин ще се уплаши и руснаците ще се откажат и изтеглят, нали? Или пък не?

277

Анонимен

преди 1 месец

Град Лгов (на руски Льгов) е изцяло под контрола на украинските войски. Лгов се намира на 50 км от границата и на 15 км от Курската АЕЦ.

276

H2

преди 1 месец

А сега на кой да вярвам вижте новините на msn със заглавие / Голямата победа на Путин в Курск: Стотици киевски войници бягат, за да спасят живота, военните машини са превърнати в пепел/

275

Путлер е дърт педал

преди 1 месец

който беше брутално унизен от тази СВО на Украйна в Курска област...

274

ПУТКИН

преди 1 месец

Истината е, че Путин прецака Русия много лошо. Но и не се очакваше нещо друго от човек с фамилия на женски полов орган...

273

Зеленски

преди 1 месец

Как ще ги стигнеме руснаците!

272

Анонимен

преди 1 месец

Митът за руската велика армия освободителка рухна като картонена кула пред непреодолимия напор на сражаващите се за независимост украински бойци. Тя себе си не може да освободи, камо ли други народи!

271

Анонимен

преди 1 месец

За да не бъда анонимен, казвам се Наполеон. Това за засрамения путин много ме впечатли! Търсих нещо такова в текста, ама не открих! Пyтьтy срама нема, но страда истински! Ай дано получи по голям стимул да са засрами истински!

270

Алекс

преди 1 месец

Хитлер съсипа Германия,но поне имаше доблестта да си тегли куршума.Московското Жуже и на това е неспособно.