332

Анонимен

преди 1 месец

Целят легитимиране на педофилията и захранване на мрежата за сексуална търговия с деца

331

лидер

преди 1 месец

сега,ще видим дали имаме президент на място

330

Да се ЛГБТействат

преди 1 месец

Дреме ми на дедовия. Ние не можем да свикаме референдум с 500 000 гласа, ако тия със 7000 гласа успеят автоматично всички политици да се застрелят!

329

Хетеросексуален

преди 1 месец

6000 *** искат децата ни да станат , като тях .Това са болни хора и трябва да ги лекуват ,а не да им разрешават пропаганда в училищата!

328

Анонимен

преди 1 месец

Много обратни са се народили? Кога успяха да се обърнат? Бой по манерките !!!

327

Анонимен

преди 1 месец

Зад фасадата на демокрацията в България е създаден един диктаторски режим със система от закони и съдилища, задушаващи осеммилионния народ.

326

Анонимен

преди 1 месец

Радев е мъж на място!Никой не може да го задължи да наложи вето!

325

Анонимен

преди 1 месец

До Малко за политикаТочно така! Това е диктатура на малцинството над мнозинството и най-отвратителното е, неистовото желание да представят природната аномалия като нещо нормално! Ако да си гей беше нормално, тогава НЯМАШЕ ДА ИМА НИЩО ЖИВО НА СВЕТА и ние нямаше сега да си пишем коментарите. Дано България поне веднъж да покаже характер.

324

До 335

преди 1 месец

Радев е един обикновен атеист с типично поведение на военен и нагаждач. Но все пак в него има и малко морал и отговорност. Въпросът е кои точно организации ще му дръпнат конците е момента.

323

Христо

преди 1 месец

В прекрасна България нещата са изпуснати отдавна. Ако през социализма на коледните-Рождественските празници в празничните програми се представяха дядо Мраз и Снежанка, то сега на "коледните концерти" директно се мачкат педера..сти и лест... бийки. Вероучението е смешна и старомодна измислица според МОН.

322

Британски учЕн

преди 1 месец

Сега ще се разбере Радев президент ли е или лукова глава

321

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен-330........ A в НС , не са ли повечко ?

320

Анонимен

преди 1 месец

То ЕС да оправят техните гейски закони ,еднополови бракове ,геьове ,джендари и тогава да.мислят за България гадове

319

Списаревски

преди 1 месец

Нещата опряха до брадвата - една песен на Ахат, ако си спомняте. Джен-дъри много внимавайте, защото започвам да я точа! Ако децата ми заприличат на вас - ще се хвана и за Калашника...

318

ами

преди 1 месец

Само аз ли не мога да разбера,че забраната за пропаганда, популяризиране или подстрекаване НЯМА връзка с дискриминацията и враждебната реторика?!? Един пълнолетен гражданин има цялото право на света да прави с органите си каквото си поиска-да ги маха,да си слага,да спи с когото му харесва и ако тогава тези срещу тези хора има издевателства и тормоз,тогава може да говорим за дискриминация и враждебна реторика,всичко друго е пропаганда срещу НЕразличните хора...

317

Анонимен

преди 1 месец

В столичния общински съвет е пълно с дж-ен-дъ-ри.

316

Анонимен

преди 1 месец

В столична общински съвет е пълно с ***.

315

Анонимен

преди 1 месец

Това е диктатура на малцинството над мнозинството. Дайте списък на тези 7000 човека да ги видим кои са? Аз пък казвам, че има списък на 700 000 човека, които искат този закон.

314

Ицо

преди 1 месец

Джендърството иска реклама в училищата

313

Де факто

преди 1 месец

6000 подписа на ***, извратени смешници. Ами над 400 000 те подписа срещу еврото ? И как толкова много извратени се добраха до шефски позиции в МОК ,във съвета на Европа...всички избирани на принципа: по-слаба Европа , по-силни милиардери и управляващи в Европа.