159

До 175

преди 1 месец

Ами няма чак такава полза ,но както и Путин ,кaза за нас Байдън е по+добрия избор за президент на САЩ,а я ти ходи на психиатър или на психолог,че нещо знанията ти куцат ,там психолога да ти обясни за ефекта Дънинг -Крюгер

158

Анонимен

преди 1 месец

Украйна няма как да загуби от Русия.

157

Анонимен

преди 1 месец

Кой ще ги връща Тея милярди, ако Киев загуби войната с Русия.

156

Анонимен

преди 1 месец

"Русия няма никаква полза от войната. Но ще изпълни докрай целита на специалната военна операция. " --- Още един за психолог - нямала полза, ама щяла да си изпълни целта! Това mалоумие даже няма да го коментирам !

155

Анонимен

преди 1 месец

Вън пааразитите от България! В 80% от територията на Украйна няма никакви военни действия - хрантутниците нда отидат там. Ама те искат безплатни луксозни хотели на морето наглеците!

154

Анонимен

преди 1 месец

Планът беше ( поне според това което видяхме последните 3 дни) да концентрират последните резерви и сили в голямо количество на тясна линия и да направят пробив до Курск и до атомната централа, и така да получат изгодни позиции за преговори, размяна на територии, или както си го представят. Но всичко свърши, всичко се провали. Сега всички ще бъдат убити.

153

Анонимен

преди 1 месец

"Имат, защото колкото повече ЕС дава толкова повече обеднява" --- Руснаците имат полза от войната 1.само ако я спечелят, без да загубят огромно количество от населението и армията си и 2. ползата им няма или почти няма нищо общо с това, което си изцвъкал. Ползата им, това заради което започнаха войната е да нямат в съседство 40 милионна държава в която да бъдат разположени ядрени оръжия срещу тях. Ама с действията си са на път да постигнат точно обратното.

152

Анонимен

преди 1 месец

Не можаха дори и на 20 километра да влязат, а там има само руски граничен гарнизон. Няколко бригади, 10 хиляди от най-елитните резерви, и с танкове, ПВО, бронирана техника. И вече никога няма да излязат от там.

151

До.167

преди 1 месец

И като се събуди, какво стана

150

Анонимен

преди 1 месец

Русия няма никаква полза от войната. Но ще изпълни докрай целита на специалната военна операция. Освен това след последните изцепки на нацксткия режим в Киев с Курск, Украйна ще загуби още територии. А след края САЩ ще загубят окончателно ролята си на хегемон и ще се превърнат в обикновена регионална сила, но пак ща бъдат силна и богата страна. А ЕС ще се разпадне, икономиката на Европа ще затъва и населението ще продължи да обеднява.

149

До 163

преди 1 месец

Явно ти не си ходил, защото не гори Русия,а Украйна,а Русия даже и икономика и нараства,а тая на ЕС се свива за това и се опитаха и лихвите от руските активи да ползват обаче греда Швейцария не е съгласна и понеже не е в ЕС Урсула не може да каже.Аз така казвам Точка

148

Анонимен

преди 1 месец

Украйна навлиза все по навътре в Русия. Путин е матиран.

147

Курск за 3 дни

преди 1 месец

Как сте ваксинирани с файзер укросополи? Печели ли Украйната? Печели мадypи печели, свърши за 3 дни настъплението, укропитеците сега ще наторвяват руската земя, каво стана с пи ар акцийката на която така скачахте, какво стана с предишните партенки, на които вярвахте?

146

Анонимен

преди 1 месец

До кога ще хрантутим пара,зитите?

145

До.162

преди 1 месец

Да и украинците ще правят като вятъра

144

Анонимен

преди 1 месец

"Имат, защото колкото повече ЕС дава толкова повече обеднява" ---- Не ми слагай минуси, Ами ми отговори сигурен ли си, че си добре ментално щом ми даваш това като отговор каква полза има Русия от войната?!?! На Вуте лафа "Ще си запалим къщата, за да изгори на Нане плевнята!" ? Скоро да си ходил на психоаналитик? Ако не си - спешно тичай!

143

Споко

преди 1 месец

Споко, Германия минава на зелени енергии от вятърни турбини и слънчеви панели.

142

До156

преди 1 месец

Явно на Зеленски щом само в Киев падат ракети защо ми е на Путин да стои в бункер

141

До 157

преди 1 месец

Е явно ти не си добре щом си мислиш,че в Германия всичко е наред без руски газ

140

Анонимен

преди 1 месец

Путин се оплеска тотално в Украйна