235

Анонимен

преди 1 месец

Русия не е агресор. Освободител е тя на поробените от фашисткият бандеровски ботуш народи.

234

Анонимен

преди 1 месец

Само за днес киевския режим е изразходил десетки милиона евро, посредством използване на противовъздушни ракети, оръжие, различни мониции и техника. Всичко това се спонсорира от евросъюза, нато и твоите данъци. Не бъди m-а-л-о-у-м-е-н, не давай копейките си за оръжие. Поддържането на укронацисткия режим, нато и ЕС, те прави съучастник в убиването на хора.

233

Анонимен

преди 1 месец

Русия не е направила инвазия на чужда територия. Тя спасява руското население от геноцида на бандеро фашистките орди по крайните си южни европейски територии.

232

Анонимен

преди 1 месец

На Русия и трябват пет минути за да неутрализира целият така наречен Запад и още пет минути за да го изпари във вечността. Русия ще победи във всякаква война, най - вече ядрена!

231

За Родину

преди 1 месец

Вече втора година половин свят се бие срещу Русия, а Русия даже е взела инициативата и мачка нацягите и западните наемници. Превзема нови и нови територии. Каквато и техника да пратят в покрайна няма да помогне. Всичко ще стане на пепел. И така ще бъде, защото руснаците се бият Za Родината и Za Правдата. Силата е V правдата, а V правдата е и пOбедата. Vрагът ще бъде раZбит, пОбедата ще бъде Zа Русия!!!

230

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименВ МОМЕНТА РУСИЯ ПРОИЗВЕЖДА ЧОВЕШКА ТОР ЗА НАТОРЯВАНЕ НА ЖИТНИЦАТА НА СВЕТА - УКРАЙНА И ОРЪЖИЕ - Т.Е. СМЪРТ. И ШИНЕЛИ ЗА ВОЙНИЧЕТАТА.ТОВА Е ПРОИЗВОДСТВОТО НА НАЙ БОГАТАТА СТРАНА НА СВЕТА С КОЕТО ТЯ И ТУК ПИШЕЩИЯ СПЕЦИАЛИСТ СЕ ГОРДЕЯТ. НОРМАЛНО ЛИ Е.!?

229

Анонимен

преди 1 месец

До Истинските Новини Истинските новини са че Русия яде пердах и на собствена територия. Всичко друго за Г7 Япония, САЩ и Израел са русофилски локуми.

228

Анонимен

преди 1 месец

Акад. Денко Zеленков каза: Истината е, че запада иска да докопа ресурсите на Русия и да пороби руското население, което да използва като работна сила. Нас така ни поробиха и вхеха ресурсите ни. Работната сила избяга на запад, че и тука останалата маса бачка за западняците. Нашите и европейските управници и медии са изцяло под контрола на америка и западните богати корпорации.

227

анонимен

преди 1 месец

Несменяем може, но не и безсмъртен! Ве някога ще пук-не!

226

Анонимен

преди 1 месец

ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА УКРАИНСКА ПРОПАГАНДА Е НУЖНО СПИРАНЕ НА МЕДИЯТА . ДОСТАТЪЧНО СИВА НЕАДЕКВАТНА МАСА ( ЛИПИ ПО КОМЕНТАРИТЕ ), Е ПРОИЗВЕДЕНА,БЛАГОДАРЕНИЕ И НА ЕВРОП.ЦЕНЗУРА (В НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИОННИТЕ НИ ПРАВА). ГЛУПАЦИТЕ НА КОИТО ФАШИСТКИТЕ ЕЛЕМЕНТИ СЕ ВЪЗХИЩАВАТ СА СЪС ЗАТВОРЕН ПЪТ НА ИЗТЕГЛЯНЕ И 80% ИЗБИТИ КЪМ 14Ч. ДНЕС.РУСИЯ ЩЕ ЗАВЪРШИ ВОЕННАТА ОПЕРАЦИЯ СЪОБРАЗНО ПРАВОТО И СПОРЕД ЧЛ.106,107 ОТ УСТАВА НА ООН ПО ЛИКВИДИРАНЕ НА ПОВТОРНО ЗАРОДИЛИЯ СЕ ЗАПАДЕН МАРИОНЕТЕН ФАШИЗЪМ-ДО ОСНОВИ

225

Анонимен

преди 1 месец

В Русия няма инфлация, семействата имат по 3 + деца, има християнски ценности и няма джeндepи

224

Анонимен

преди 1 месец

В кравария на всеки 3 минути умира 1 наркоман.По улиците се въргалят хиляди друсалки. Улиците са превърнати в нарко к0птори и сборища. По данни на американските СМИ за последните 2 години127 краварски военни са умрели от предозировка с фентанил. Това са нашите приятели и съюзници. Ние сме за краварските ценности.

223

Руски братя

преди 1 месец

Като слушам руски език всичко разбирам все едно слушам български. Като слушам английски, френски, испански, немски и т.н. ама нищо не разбирам. Руснаците са нашите братя и са най-близките до нас. Ние сме една кръв, един език и една вера. Ако ти не харесваш Русия, просто напусни БГ, цръвул!!!

222

Баба Ванга

преди 1 месец

Къс маж, със срамотно име ке биде последниот президент на русия.След това ке биде московията..

221

USA мирижлив ботуш

преди 1 месец

Къде стъпи американския мирижлив ботуш трева не никте. Стъпи в украйна и вече е с минус 20% територия и минус 50% население. БГ е вече 35 г. под краварско р0бство и от 9 млн вече сме има няма 6 млн. 1/3 от населението ни станаха р0би назапад, а останалите 1/3 са р0би на западни фирми у нас.

220

Анонимен

преди 1 месец

А кой управлява САЩ? Надали някой се самозалъгва, че това е Байдън.

219

Истинските Новини

преди 1 месец

а Случайно да ви Информираха, че Страните от Г7 Бойкотираха Церемонията по Честването на Годишнината и Жертвите от Атомната Бомба в Нагазаки, а да Ви казаха - Защо?! Разбира се, че - НЕ! Японците - Отказаха да Поканян ВоенноПрестъпниците Ционисти от ИзСкраХел, в Резултат, на което Канада, Франция, Германия, Италия, Великобритания и разбира се Официалната Колонията на Юдея -САЩ - Съединени Ашкенаци Щати, пратиха Нота до Япония, че ако НЕ Поконят - ИзСраХел - Бойкотират Събитието - Ясен ли е Шефа!

218

Анонимен

преди 1 месец

С терор и подкупи! Който не се уплаши, ще го купим! Който не иска да го купим, ще го уплашим! А може и ноеичок!

217

Анонимен

преди 1 месец

Урина наруши Минските съглашения и изби хиляди руснаци (вкл. и деца) от 2014 до днес не само в Донбас. Против Русия подобни агресивни терор действия са недопустими и всеки ще си понесе наказанието, което е заслужил. Затвор или вечна командировка при бандера. Ясно е, че пропагандата проми главите на много хора, но победата е V правдата!!!

216

Анонимен

преди 1 месец

В диктатури като голташка Русия, Китай, КНДР, Венецуела, Куба и подобни бедни крепостници, властта винаги е имала подкрепа на 98% ахахахахахахахахаххаха