62

Мнение

преди 1 месец

Под ръководството на Калин Стоянов мвр действа хаотично и няма адекватна организация! Калин няма нужните качества за лидер! Трябваше да бъде уволнен още при грешките в организацията от страна на министерството на вътрешните работи, които събраха на едно място враждуващите агитки при протестите срещу БФС! Тогава Борисов и Пеевски със зъби и нокти го спасиха от уволнение Калинчо!

61

Анонимен

преди 1 месец

ШАРЛАТАНСКИТЕ ПАК СИ ЛЪЖАТ ЛЪЖАТ ПО САЙТОВЕТЕ ВРАГЪТ ПОСОЧВАТ И ЗАПОЧВАТ БКП В ДЕЙСТВИЕ А ЗАДКУЛИСНО КРАДАТ ГРАБЯТ БЪРЗО БЕЗНАКАЗАНО

60

Парадокс Бг

преди 1 месец

Тоя е човек на двамата шишковци - Боко и Шиши, които не позволиха на Николай Денков да го уволни и го бетонираха в мвр! Та Калинчо си въобрази, че трябва да е вечно вътрешен министър! Всъщност Стоянов прави неадекватни оценки и никаква организация и при протеста срещу БФС, когато полицаи биеха и ритаха паднали граждани, и при пожара в Елин Пелин, когато цивилни граждани извозваха обгорени хора, а полицията не беше отцепила района. Вън от мвр!

59

Истината!!!

преди 1 месец

Този е много ***. Носи златен ланец, а не е свършил работа за 5 пари, иначе голям го вади. Говори на госпожа все едно е още 8 клас и герберастията удобно забравя 2 огромни провала с пожарите и когато гледа кино, докато подчинените му абдали млатиха клиентите на студио 54 я София!!!

58

666666666

преди 1 месец

*** пали кашоните посока Бургас Поморие или някъде там. Провинциален наколенкаджия.

57

Хрян

преди 1 месец

"Разговорът ни беше стегнат и професионален. Останах с усещането и опасението, че бъдещият служебен премиер е подложена на огромен и брутален политически натиск аз да не бъда в нейния кабинет." Калинка Стоянов повтаря дума по дума казаното от шефа му Пеевски! Едва ли има учудени!

56

Анонимен

преди 1 месец

Пуста сладка службица! Как да я напуснеш!

55

Рей

преди 1 месец

невероятно нагъл ***

54

OЛЕЛЕ

преди 1 месец

Путинските ПиПита не признават друг освен Рашков.

53

Една добра новина!

преди 1 месец

След разговор с новия служебен премиер Калин Стоянов не е сигурен, че ще е вътрешен министър". Една добра новина!

52

Размисли

преди 1 месец

Ако Горица го остави министър тоя Калинчо, значи самата тя е назначение на Пеевски.

51

Анонимен

преди 1 месец

да,да видяхме как се отбиват тировете в частния паркинг в Русе,това не може да е без чадър на КАТ и МВР.2 физически лица ще откланят тировете от пътя за такса в частния паркинг.това отвличане ли е в страна от ЕС?и МВР не знае,не вижда?

50

Мнение

преди 1 месец

Бойко Рашков е по-достоен за министър на вътрешните работи, преди 2 години им разпердушини брокерите за покупка на гласове за изборите на турчарята по селата!

49

Анонимен

преди 1 месец

Дори само от снимкта си личи какъв мишок е тоя...

48

Анонимен

преди 1 месец

Този го назначават, не се самоназначава. Ясно е ,че е дал обещания, които ще му е трудно да изпълни, ама ай по-споко. Всички министри от служебен кабинет са като него. Викат ги и ако е ок, взима заплата от данъкоплатеца. Ай малко по-сериозно, няква медийна звезда стана милиционера.

47

Този наглия

преди 1 месец

Добре де, тва типче толкова ли е незаменим? *** си почини малко, нещо Гърция, тва онова, махни се за малко. Пък, ако си такъв специалист, ще те извикаме пак. Малко полическа доблест, баси...

46

Анонимен

преди 1 месец

Този некомпетентния що не си подава оставката ???

45

Коки

преди 1 месец

Тоя защо си мисли, че трябва да е вечно вътрешен министър? Да го махат и да ходи да става част от охраната на шефа си - Шиши.

44

Реалист

преди 1 месец

Хареса му да е министър, да го показват по телевизии и да не върши работа.

43

Румен

преди 1 месец

Калинке, отлитай. Няма да липсваш на никого освен на ОПГ-то буци-шишко.