495

Атомен Человек

преди 1 месец

Ми ся, кво шъ прайм? Медведев и Путин ще фърлят атома връз Мацква. Боже, каква нечувана трагедия са русожопите мyндapи. Смех отвсякъде! Остава им последното - да подпалят океаните чрез супер-дупер оружия като у Sci-Fi ченълите.

494

ПУТИН-ВОР!

преди 1 месец

ЩЕ СТИГНАТ АМА ДРУГ ПЪТ МИЗЕРНИЦИ!СПРЕТЕ ВОДКАТА И СМЕНЕТЕ ДИЛЪРА!ДВЕ ГОДИНИ НИЩО УКРАЙНЦИТЕ ВИ СКРИХА ТОПКАТА НАПРАВИХА ВИ СМЕШНИ БЕДНЯЦИ!КРАЯТ НА ТЕРОРИСТ НОМЕР ЕДНО В РУСИЯ И ЦЕЛИЯТ СВЯТ И ШАЙКАТА ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОКОЛО НЕГО Е БЛИЗО! ДА МУ МИСЛЯТ ПРЕДАТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ СЛЕД НЕГО!

493

Пророк Пригожин

преди 1 месец

Казах ли ви!? Който премине границата на Русия, никой не може да го спре по пътя към Москва.

492

До 516

преди 1 месец

Той пътува към Берлин и няма време да отговори за Крим.

491

Анонимен

преди 1 месец

Когато в панталоните имаш фамилията си а нямаш топки само заплашваш и се криеш в бункера Жалка работа

490

СеСеСеРейската бляд

преди 1 месец

се напъва с все сила. По-кротко, друзя! Мирише не само от джуджетното куфарче.

489

Запада иска да

преди 1 месец

Унищожи Руските Християнски ценности които пречат за ограбване на земните ресурси с които разполага.За това се опитват да направят вътрешни конфликти да се избият и после да се блажат като мазните данайци с Тракийската култура.

488

Анонимен

преди 1 месец

Абе стига с този запад бе. Русия се самоунищожи. Все търсите под вола теле. Другия път си сложете начело някой, който не е карал такси Лада.

487

Анонимен

преди 1 месец

А в Русия решиха ли къде ще е мавзолея на хипофизния Цезар ???

486

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Какво стана с онзи ручки ***, дето обясняваше за контранастъплението?

485

Запада иска да

преди 1 месец

Унищожи Руските Християнски ценности които пречат за ограбване на земните ресурси с които разполага.За това се опитват да направят вътрешни конфликти да се избият инппсле да се блажат като мазните данайци с Тракийската култура.

484

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Тези 300 войници, дето бяха изгорени, трябваше да отидат към Москва, да си потърсят сметката. Поредните жалки нещacтници, умрели за кефа на дърти джуджета.

483

До Българин

преди 1 месец

В момента вашият Пyтьo е на пангала

482

Анонимен

преди 1 месец

Друго си е да гледаш кадрите с горящата колона от руски военни камиони край Курск! Жалко за обречените от ид*ота Путин! А Райхстага има да чака руски танкове ...

481

Do Ifor

преди 1 месец

Руснята никой вече не я бръсне за слива. Ко стана? Спряхте ли "вероломното нападение" на Украйна, че вашата Масква е само на 350 км. Къде ви изчезнаха великите солдати?

480

дедо Груйо @ Поморие

преди 1 месец

За съжаление Русия много го закъса в момента. Сляп да си, виждаш положението е дроб. 80 км за 3 дни не е малко. По-добре да преговарят. Путин е чао.

479

Анонимен

преди 1 месец

А другарката Захарова няма ли да се изкаже по- въпроса или водка има в устата Наздраве другарко Захарова

478

Анонимен

преди 1 месец

Кой го *** какво иска Русия ве батко. Виж какво каза Шолц - "интересите не Русия не ни интересуват. Имаме готовност да влезем 800 хил пехота в Русия". Това е моето момче. *** ще се самоубива в бункер.

477

Българин

преди 1 месец

Колкото укро фашагите мърдат ,толкова по навътре си го вкарват,мобилизация в Русия ще означава край на самостоятелна Украйна

476

Курски руснак

преди 1 месец

Отивам да си харча заплатата от 3000 евро. Добре, че не съм руснак вече. Мадамите ми се лепят, русофилите ме плюят. Ставам красив като ме плюят.