113

анонимен

преди 1 месец

Каквото повикали, такова се обадило. И руснаците ще страдат, въпреки че на дребния не му пука. Убитите руски войници били герои, а убитите мюсюлмани са мъченици. Дай боже повече.

112

До 119

преди 1 месец

До Анонимен"Нека украинците усетят какво им беше на хората в Донбас поседните 10 години." Потърси и погледни в мрежата как е изглеждал Донбас през тези 10 години, колко общо хора са загинали там (в голяма степен благодарение на руските милиции). За 2020 и 2021г загиналите цифром и словом 12 (дванадесет) души по официалната статистика. И след като видиш всичко това сравни го с това, в което превърнат Донбас сега. Личен съвет - спирай руските новини!

111

Gorskio

преди 1 месец

И не е вярно, че не са подсигурили тиловете си - пари са отпуснати и на хартия всичко е просто перфектно!

110

Gorskio

преди 1 месец

А что случилось?!?

109

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Нека да усетят какво им е на украинците вече 2 години и половина." Нека украинците усетят какво им беше на хората в Донбас поседните 10 години. Техен ред е да висят в мазетата и бомбоубежищата.

108

Анонимен

преди 1 месец

Ами какъв е този рев? Нека да усетят какво им е на украинците вече 2 години и половина. И да не забравят да благодарят на Вовата за всичко това.

107

Анонимен

преди 1 месец

Аноминмико, кой осбтрелва мирно население. Това са вашите диваци, ченгета такива. Свикнали сте да обръщате всичко наобратно. Каквото излезне от устата на калинките на руския фашизъм, за да получите вярното съдържание по смисъл трябва да го обърнете противоположно. Нацисти.

106

Анонимен

преди 1 месец

Руските нацисти отново са бомбардирали обичайните за тях цивилни обекти - пазари, училища, детски болници, жилищни сгради. Докога светът ще търпи набезите на тази самозабравила се и кръвожадна империя? Докога светът ще позволява тази самонадеяност на империалисти, тази огромно и нечовешка наглост? Докога светът ще търпи?

105

Анонимен

преди 1 месец

Не разбира м защо укрите обстрелват мирно население, вероятно им е останало още от както обстрелваха Луганс и Донецк. Да идат да воюват срещу армията на руснаците.

104

DEPM

преди 1 месец

И какво да направим ? Каквото повикало, такова се обадило.. да се оправят ...

103

Малък Праз

преди 1 месец

Хохлите пак опукаха предоставената от сенилният дЕдо от щатите помощ за провокации. Сега пак ще слушаме дрезгавият наркомански глас да казва дай, дай, дай.:D :D :D

102

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

В резултат на успешната специална аперация, град Курск вече се преименува на Укрск, а местното население се учи да пее украинския химн.

101

Анонимен

преди 1 месец

Путлера се крие от бункер в бункер, ако изобщо е жив. Двойниците му се показват отвреме навреме при строг контрол. Това ако е живот. Затова е готов да унищожи света, без да мисли за никой, а най-малко за руснаците.

100

Анонимен

преди 1 месец

идват интересни времена полиция и poccгвардия -vs poccиски военни части ..

99

Анонимен

преди 1 месец

Ще подсигуриш,ако имаш с какво.Сега остава само "Свобода за Липецка областно хо хоо оааа

98

Анонимен

преди 1 месец

Време бе, не може да водят война и да очакват, че при тях ще е мирно и тихо.

97

Чоко

преди 1 месец

Пълен майтап са тези путинисти. Да не си подсигуриш тила. Това сигурно се учи в първи курс във военните училища. Ами ако сега украинците превземат Курск. какво правим ?

96

Анонимен

преди 1 месец

пробили са ги със Среайкари по между другото още едим шамар за русофилистика

95

Анонимен

преди 1 месец

то и ядреното на русия като армията им жалка работа

94

Азовск0и чикиджииийч

преди 1 месец

Леле как са се наточили на зеленски лизаченцата - като чекииийя на мокър пясък, хаха нищо за днес ще има да припечелите нещо, няма само майките и сестрите ви да се трудят все пак :D