72

Анонимен

преди 1 месец

По добре комунист отколкото гнусен ***!!!

71

Бай Илийчо

преди 1 месец

Сопа,сопаа тряаа игра могу,инак управия няаа. Божеее до кво доживях а вида,меките китки да имат повече права от нормалните ора.Да умра ич да *** няаа. Фъргайтв атома бря Бааго извратенио свет.

70

Кръстю

преди 1 месец

Корни да станем да се разберем като мъже а?

69

До 70

преди 1 месец

Мести централата си от САЩ в САЩ. Това по какъв начин засяга останалия свят?

68

Леля Курнела

преди 1 месец

Иска да е в властта да падат пари да издържа сина си наркомана в Америка

67

Анонимен

преди 1 месец

Нинова, Израел се бори всеки ден и час, за да я има гръко римксата цивилизация, която е това дето й викаме християнска култура и европейка/западна цивилизация.Вашето са празнодумия.Важни са делата, а там Израел е силен.Един техен равин беше казал- по делата ще ги познаете.А ти Нинова беше в коалиция с такива хора от ППДБ.

66

до 53

преди 1 месец

Как да няма протести? Мъск протестира и напуска Калифорния, като за причината цитира нов закон на щата, който забранява изискванията за уведомяване на транссексуални в училище като причина за напускането му.Това е последната капка. Заради този закон и многото други, които го предшестваха, атакувайки както семейства, така и компании, SpaceX сега ще премести централата си от Хоторн, Калифорния, в Starbase, Тексас, публикуваха го вчера в сайта на Днес.

65

Заеко

преди 1 месец

Всички партийци на война с джендърите, областните комитети на партията да организират добрволни отряди на трудещите се в защита на нормалните хора от атакуващите ни ***, джендърки и джедаи. Само г-жа Корнелия може да ни спаси иначе всички ще се изпе....***

64

По добре

преди 1 месец

Отколкото комунистическата

63

Смешник

преди 1 месец

Кой е слуша вече другарката Нинова С тая жажда за власт опротивя на всички.

62

Анонимен

преди 1 месец

HПO-тaтa нa Copoc тuxoмълkoм зaвлageяxa MOH u бeзчuнcтвaт, a влacттa cu тpae зa ga нe paзcъpgu "нaчaлнuцuтe"...

61

до

преди 1 месец

Дават, но в определени банки.

60

Анонимен

преди 1 месец

Не им трябва тестостерон ! Тестостерона е мъжество , а когато има мъжество има не само протести , а линч .Затова , по малко тестостерон , по кротък *** , по голямо крадене .

59

Анонимен

преди 1 месец

Тази брошура може да е за учителите

58

Анонимен

преди 1 месец

Нинова , я кажи защо в цяла европа дават лихви по депозити , а в България не дават ? Нямате ли пръст в тези неща , за да няма народа от къде да вземе 5 лева допълнително ? Защо няма закона за личния фалит ? Защо подтиснахте бизнеса , до степен да фалира ? Защо косвените данъци са най високи в света ? Ей такива лесни въпроси , но да видим как ще отговориш .После пак плямпай за джендърите .....

57

Анонимен

преди 1 месец

Како, ми те твойте другари всичките са минали под дъгата ***! Ревеш, че няма кой да та изплющи ли?

56

Пфф

преди 1 месец

Нинова е представител на хората с много пари и власт. Второ, в български училища никога не се е пропагандирала тази тема. Който го говори това, значи няма деца. Трето, 80% от учителите са ни над 60 годишна възраст. Това са хора изцяло израстнали в пуритански семейства и до 40 годишна възраст дори не са имали интернет и не са излизали извън България, в повечето случаи никога не са излизали от родния си град.

55

Америка за България

преди 1 месец

Това е новто нормално, няма къде да ходите, ще играете според тоягата и педофилията ще легализирате

54

Анонимен

преди 1 месец

Срам ги е да кажат "лесбийка", но не ги е срам, че не са в състояние да спрат райския газ да се продава на деца. Не стават за нищо, ама устата им е ей такава. Поне да беше за оpален сеkc, а то...

53

Анонимен

преди 1 месец

Все още не разбирам какъв е проблема. За какво настояват, че абсолютно всички трябва да си сменяват пола ли, в това няма никаква логика. Всеки човек си е такъв какъвто си е. Това че някой иска да говори разглезено и да се държи префърцунено, това не е пол и се лекува лесно с прегазване от валяк от обществено порицание. Трябва да има воля за масирана атака и бойкот, което се вижда при олимпиадата.