53

Afuera

преди 1 месец

Законите не съществуват, за да пазят богатите да не бъдат изядени от бедните. Съществуват, за да пазят бедните да не бъдат поробени от богатите. Така че си помислете това дето го имате заслужавате ли го въобще предвид, колко ви е капацитета или ви пази невидимата сила на държавния апарат, защото му трябват гласоподаватели.

52

до 50

преди 1 месец

Що, бе Люксембург е 500 хиляди, държава - град (колкото Пловдив), и е най-богата в Европа.

51

Златното кюлче

преди 1 месец

Нямам връзки, нямам роднини или познати с власт, не съм расъл в изобилие, не съм учил в елитни чуждестранни университети и не кипя от ум. Не съм стресиран, не съм отчаян, нямам несигурност, перфектно финансово осигурен съм, имам желязно семейство. Разликата е, че не чакам някой да ми оправя каквото и да е и нямам за всичко виновен. А.. и осъзнавам че масата са абсолютни *** и е безсмислено да се сравнявам с тях/вас.

50

Анонимен

преди 1 месец

Все по-глупави коментари от едни и същи. Алоу, в статията се говори за уреденост, сигурност предвидимост , грижа на държавата в лицето на институциите за хората. У нас е точно обратното, марионетките на сащ водят война срещу българският народ. Ако някоя институция работи веднага ще бъде обвинена в "комунизъм" защото да се грижи за хората видиш ли било соц, а не основна функция и задължение на държавните органи.

49

до 51

преди 1 месец

Класика, бате за световния "заговор". Дай пет!

48

Анонимен

преди 1 месец

Аз не мога да си намеря работа

47

Анонимен

преди 1 месец

За съжаление българинът е нескопосник, но на всичкото отгоре иска да наложи своята нескопосия. Не може да си избере читави управляващи, а ако по някаква случайност ги избере, веднага бърза да ги охули, щото били "умно-красиви", "харвардци" и всевъзможни глупости, които умели манипулатори му набиват в балканската маломерна картуна. Няма как да стане така.

46

Анонимен

преди 1 месец

Когато в 21ви век не можеш да оцелееш нормално въпреки, че почти не е нужно да си даваш зор, защото си кух като плондер и посветиш за това целия си живот на такива, които да са ти виновни за всичко, е нормално да си депресиран. Тия от малцинствата с индийското потекло, които в тоя сайт цензурират, буквално доказват, че са по-годни да съществуват от нас. Какъв го очаквате да ви погали тогава? Дребни тарикати и пияндета затлъстели с акъл на петокласници...

45

Русия

преди 1 месец

35 години банани! Банани банани банани банани банани банани банани

44

Анонимен

преди 1 месец

По принцип тъпите са щастливи. Ние сме единствения случай на брутално *** и брутално нещастни. Но това е от световния заговор срещу българите. Поредния такъв.

43

Анонимен

преди 1 месец

Разбирам да сме градове като Лондон и Париж с по 15 милиона население, ама ни сме 5-6 милиона население, явно селяните са в повече :))

42

не

преди 1 месец

До АнонименНе води, спри да пиеш хлорирана вода, излизай по често от дупката в която живееш и ще разбереш що е живот, чекибойчо.

41

Анонимен

преди 1 месец

Българите сте един БОЛЕН ''НАРОД''!!! УМСТВЕНО, МОРАЛНО И ГЕНЕТИЧНО ПОВРЕДЕН ''НАРОД'' И ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ГНИЕТЕ В ТАЗИ *** КОЯТО НАРИЧАТЕ ДЪРЖАВА!!!

40

Анонимен

преди 1 месец

Тва е щото българите са много умни. Дай му на бг cкота само глупости да мисли - как да слага подвеждащи и грешни етикети в супермаркета, как да прецака някой. Селски тарикатченца.

39

Анонимен

преди 1 месец

Не стига че навсякъде бетонирано и асфалтирано, ами и бричките като се нагреят, после що било жега, а и са ги нацвъкали пред блоковете, все едно са природен резерват :)) Ние немаме пътища за толкова ламаринен ***, но селяните са си селяни :))

38

Анонимен

преди 1 месец

До Бонго Бонго - Бонго потърси доХтУр, обсебен си от Радев, а туй не е добре. Пречи ти на мисленето!

37

Анонимен

преди 1 месец

Това е щот българите сме умни и мислим с главите си. Мантрите "колко било Убаво сега" не Фащат дикиш, като гледаш действителността.

36

Анонимен

преди 1 месец

Може ли да не мога и 50 метра да извървя до магазина, без да няма редица от трошки, дето дори не знаят какво правят, щляйкат се като некакви зомбита, но това е в БГ :))

35

Българина и с 2

преди 1 месец

лева у джоба пак е щастлив....,просто ония по европата не знаят к'во е балканско сърце...друг е въпроса, че много от нас живеят в нищета и уцеляват ден за ден.

34

Анонимен

преди 1 месец

Просто това е народопсихологията на българина - вечно да е недоволен, да мрънка за щяло и нещяло и най-вече все да търси някой друг, който да му е виновен.