344

Анонимен

преди 1 месец

Най-добре щеше да е,пациент да му беше някое ***.И при представяне на сметката,да му го оставят в кабинета ,понеже "здравето е безценно",а Ние ще си направим друго ромче..

343

Анонимен

преди 1 месец

Физиономията на този лекар имаше излъчването на редови медицински рецидивист! Това е епистоларен пример за това,колко нагли и безочливи хора има в тази корумпирана гилдия , на които държавния бюджет никога не им стига!

342

Анонимен

преди 1 месец

Ето защо държавата е на този хал! Да вземеш за 1 ден,това което получаваш за половин месец като редовен лекар на заплата,е наглост ,за която е нужна съдебна реформа в медицината!

341

ПАЦИЕНТ

преди 1 месец

НЯМА ПО-ГОЛЯМА КОРУПЦИЯ ОТ МЕДИЦИНСКАТА! ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Е ЗАВЗЕТО ОТ ТЪРГОВЦИ НА ЗДРАВЕ!

340

баба мара

преди 1 месец

този заслужава един безценен бои такава наглост

339

ПроСоТо

преди 1 месец

е па то сичко у Бг стана "Бизнес,бизнес,ширпотреба"...Така че :-"Клиенти....Пациенти вече няма"..както пееха нло..С основание колегата долу вкарва и плочкаджиите..Никой не иска да работи,всеки иска да краде..Защото е по-лесно..А който все пак работи нещо иска с един замах да стане милионер...Миналото лято ми взеха 10000 лв за пренареждане на 100 кв.м. керемиди..10000 !.Работиха ДВА дни-по 5000 лв./ден !.На втория месец покрива пак протече..На кого да се сърдя,кого да виня?..

338

Баба Гица

преди 1 месец

Лекарюю, изяж си бялата мафиотска престилка с кетчуп. Колкото по-малко допирни точки има човек с такива комерсиализирани, овълчени и наглли субекти като теб, толкова по-здрави са и по- дълго живеят. Вие не помагате, а тъпчете с медикаменти доверчивите хора само от спешна помощ има истинска нужда

337

Анонимен

преди 1 месец

Наложи се да отидем до спешна помощ в Румъния, град Арад, преди няколко години заради падане на сина ми и кръвоизлив в носа. След прегледа ни насочиха към специалист уши, нос, гърло, беше към 11 ч. вечерта. Получихме прекрасно отношение от лекарите и не ни взеха никакви пари, тъй като той бил дете и нямало как да го таксуват.

336

Факт

преди 1 месец

Този е от матряла,и то от най кофтия.Лекар рекетьор,завършил хуманна медицина и положил хипократова клетва.Сигурно и с пари си е купил дипломата,ако се проучи.НАП да го разследва

335

Анонимен

преди 1 месец

Ама и тоя доктор не спря да пише тук и да оправдава безумията си. Поне да му направят една проверка здравните власти.

334

Анонимен

преди 1 месец

А някой знае ли името на хотела?

333

Експерти бол

преди 1 месец

Ами нека държавата да наеме място и отвори спешен център във всеки курорт да го оборудва с техника и специалисти, и поддържа пък вие ще плащате масрафа. Не се знае какво ще плати застрахователя повечето застраховки са за внезапни състояния и злополуки и хронични такива не се покриват

332

Анонимен

преди 1 месец

У БГ-то секо иска да е тарикат. Редът е такъв.

331

Анонимен

преди 1 месец

Ама ние и от бананово Мексико сме по- зле, бе. Там в резорта доктора ще те излекува за 10 кинта бакшиш.

330

Паницата на другия

преди 1 месец

Абе нека държавата върне първо 20 процента ддс от тази сума платена хаха нема да стане. Колко ви взимат плочкаджиите или пишман автомонтьорите и дават ли фактура ?

329

Анонимен

преди 1 месец

Да бе тиквата го снимаха със златни кюлчета, сега доктора е виновен

328

Анонимен

преди 1 месец

На море в България - НЕ!

327

Поручик Ржевски

преди 1 месец

Хотела също носи отговорност за това, че съзнателно настанява бандит на партера, който да обира гостите му по 1500лв преглед. Те може да сложат и една лелка пред тоалетната да събира по 50лв за тоалетна. Как този хотел се грижи за клиентите си и как очаква другата година да се пълни? С нови балъци?

326

Поручик Ржевски

преди 1 месец

До Лекар - много си се отплеснал от темата. Това е статия за обир, в Европа прегледа е около 100 евро, тука някакъв бандит взима 750 евро. Това е все едно да ти сменат еврото по 0.30лв за евро,или друг бандит да те вози за 12лв на километър. Та не става дума за лекари в тази статия, а за бандит. Може да го проумееш, ако те подстрижат за 140лв или платиш 350лв за шезлонг.

325

Анонимен

преди 1 месец

Налагало ми се е един-два пъти със здравна карта от една страна от ЕС в която живях, да се потърся медицинска помощ в друга държава от ЕС, където бяхме на почивка, беше напълно безплатно, никой не е искал нищо, те си го вземат от здравната каса на която плащаме! Имам чувството, че българомразци управляват България, даже не българомразци , а народомразци!