31

Капиталис

преди 1 месец

Капитализма е най-добрата система, но комунистическите внуци вече 35 години му пречат да влезев в България, пускат го само на хартия да влезе. За всичко се виновни комунистическите внуци и корупцията.

30

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименТИ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ОТ КАКВО СЕ НУЖДАЕ ЕВРОПА. ЕВРОПА СИ Е ДОБРЕ. ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ЧЕ ТИ СЕ НУЖДАЕШ ОТ ЛЕЧЕНИЕ. СЕРИОЗНО ТИ ГО КАЗВАМ. ЧАС ПО СКОРО ПОТЪРСИ ПСИХИАТЪР И СЕ ЛЕКУВАЙ. ТЯ ЕВРОПАТА И БЕЗ ТЕБ И МНЕНИЕТО ТИ ЩЕ СЕ ОПРАВИ.

29

винаги когато

преди 1 месец

мин. заплата се вдига и всичко останало се вдига - факт! После и хората с по-високи от мин. заплата също искат вдигане на заплатите си и всичко си остава същото за хората (в най-добрия случай)

28

Българин

преди 1 месец

Ох, добре че комунизмът си отиде, и дойде демокрацията и сега живеем добре в ЕС и НАТО. Ние българите живеем богато в два съюза, които в целия свят се наричат "клуб на богатите" и всички ни завиждат.

27

Кинг

преди 1 месец

Масово оглупяване има сред хората. Лошото е , че оглупелите са и агресивни и досаждат много. За съжаление това е навсякъде по света. Няма много нормални вече.

26

Анонимен

преди 1 месец

КАЦО НЕ ЛЪЖИ, БЪЛГАРИТЕ СА БОГАТИ КАТО КРЕЗ И НЕ БАЧКАТ ЗА ЖЪЛТИ ЕВРОЦЕНТОВЕ!!!...

25

а българите

преди 1 месец

и след 35 години още вярват, че са ги взели в ЕС и НАТО за да ги направят и тях богати, западняците да споделят с тях богатствата които столетия наред крадоха с кръв и убийства от целия свят и да ги сложат като равноправни на масата в клуба на богатите от единия милиард. И си вярват, че сега ще произвеждат снаряди да убиват руснаци, а после като победят Русия на българите ще им дадат лъвски дял от плячката като я разграбят, та българите да карат нови мъъсидиси и биемдаблю.

24

Майора

преди 1 месец

Нищо ново под слънцето , това е живата истина! Ако човек не се лишава нито може да си плаща сметките , нито да има за храна и облекло средства! Само за около 15% това не важи!

23

Анонимен

преди 1 месец

Секретарят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Сергей Шойгу се срещна с иранския президент.

22

Анонимен

преди 1 месец

НИЕ ТВА МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕМ И СТАТИСТИКАТА НЕ ХРАНИ ХОРАТА!!!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 1 месец

Перспективите пред руската икономика са мрачни; вътрешните репресии и емиграцията напрегнаха икономическата и социалната тъкан.

20

Анонимен

преди 1 месец

Руските въоръжени сили показаха на света своята слабост и Русия вече не може да се счита за суперсила и основна заплаха за Съединените щати и техните съюзници.

19

Анонимен

преди 1 месец

Ако Европа иска да завърши енергийния преход и да спасиме планетата от карбан имишаните и да постигнеме зиро сиоту, тя се нуждае от собствени находища на литий. А най-големите находища на литий в Европа се намират в Донецка и Луганска области. Затова требе да сапортваме Юкрейн форлонг ез ит тейкс докато победи Русия каквито и жертви да ни струва това, ако искаме да спасим планетата от карбан имишаните и да постигнем зиро сиоту.

18

Световната банка

преди 1 месец

Много моля червените комсомолци от КТ Подкрепа за Русия да си припомнят какво е таз годишното становище на Световната банка относно България и колко по-напред се намираме от тяхната стара но ръждива любов PyZия. :))))))))))))))))))))))))))

17

Анонимен

преди 1 месец

Аз вярвам в победата на Украйна над Русия, Украйна може да победи Русия, нали? Нали и вие вярвате, че Украйна може да победи Русия, хайде приятели, хайде споделете тук във форума?

16

Българин

преди 1 месец

Най-важното за нас българите сега е да да сапортваме Юкрейн фор ез лонг ез ит тейкс докато победи Русия и спечели войната, на всяка цена, каквито и жертви да ни струва това.

15

Анонимен

преди 1 месец

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

14

Анонимен

преди 1 месец

До до 3НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ. ТУК ИМА ЕДИН ЛУД КОЙТО ДЕНОНОЩНО ПИШЕ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ И УКРАЙНА И ЛИЖЕ УМРЕЛИЯЗАДНИК НА ПУТИН И РУСИЯ. КАКВО ДА СЕ ПРАВИ ЛУДИ ХОРА. НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ. ТОЙ ДОРИ НЕ РАБОТИ НАЙ ВЕРОЯТНО.......

13

нещо реално от мен:

преди 1 месец

НЯКОЙ НИ НАКАРА да затворим 1-4 блокове на АЕЦ-а и сега защо българската "производителност на труда" била много по-ниска? С високи цени на енергията бизнеса ни винаги ще е по-назад, а гражданите ще са с ниска покупателна способност и ще ги залъгват с "всигане на мин. заплата", което само топи доходите на тези, които имат малко по-високи доходи и които логично ще искат също вдигане на заплатите си..... и така до безкрайност.

12

Анонимен

преди 1 месец

Нормално. Масовият профил на българина е функционално неграмотен бачкатор и е нормално да живее в лишения. Пари се правят с акъл.