43

Анонимен

преди 1 месец

Най-големият виц. Тиядализнаят въобще къде сенамира тозиград, от който дори кореняците бягат, когато се пенсионират, стига да могат и да има къде. Въобще това Форбс е като Евровизия и Олимпиада с дGендъри - едно голямо нищо.

42

хахахахахахах

преди 1 месец

Така е градът е изключително чист и подреден, а хората са невероятно възпитани и отзивчиви.

41

Мда

преди 1 месец

Прав е бил Иванчо когато го питали какъв иска да стане-"Чужденец!"

40

Българинъ

преди 1 месец

Достатъчно е да се прочете оригиналната статия, за да се разбере, че англичаните бягат от социализма и исляма в родината си, докарали ги до прага на бедността и несигурността.

39

До Анонимен 32

преди 1 месец

Изрично е казано, че се имат предвид "пенсионери, които искат да разтеглят спестяванията си във времето". Тоест, ако си спестил към 150 000 евро, те ще ти стигнат за охолен и удобен пенсионерски живот в София. Българи, работили в чужбина имат такива спестявания. От тях зависи дали ще си ги харчат за добър пенсионерски живот или ще ги инвестират в апартамент за внучето, или в хедж фонд, който може да донесе печалба, но може и да им глътне паричките и да ги остави с празни ръце.

38

Анонимен

преди 1 месец

Форбс има хумористична секция? Не знаех.

37

123

преди 1 месец

София е прекрасен град. Коментиращите по долу сигурно не са излизали от Люлин 5.

36

Хаха

преди 1 месец

Разбира се, че е най-добрият, защото за крадците в ЕС най-добрият пенсионер е умрелия пенсионер, а къде ще имаш по-добър шанс да умреш от гадния въздух, пепеляка, дизеляка още на първата зима? А ако не успееш, просто ще те сгазят мутрите без книжка на втората...

35

До Митака

преди 1 месец

Защо? Зависи какъв квартал ще си избереш, каква улица и каква сграда. Има спокойни и приятни кътчета в София. Витоша е близо, има приятни заведения и културен живот. Пенсионерът, ако има достатъчно пари, не пътува с обществения транспорт и не се навира с автомобил в задръстените кръстовища в час пик, защото не е обвързан с работно време. С пари и добър лекар ще си осигуриш, и в супермаркетите няма да се блъскаш, защото има и такива онлайн, носят ти всичко до вратата на апартамента.

34

Русия

преди 1 месец

А казаха ли чий най-гнусната столица ф Европа?

33

Това като

преди 1 месец

на Световната Банка включването ни в Списъкът на Богатите Държава - Ей, Чудеса Стават, по ЮдеюСемитски, Библейски Чудеса, от как Броиме Милиарди за Продукт на Чертежи, на Хартия, точно как ЮдеюСемитЛихварите го Обичат - Продукт - няма, Хартия - Има!!

32

Анонимен

преди 1 месец

минималните необходими за комфортен живот са 148 590 евро И ПОВЕЧЕ НЯМА КВО ДА ГОВОРИМ

31

Анонимен

преди 1 месец

София си е супер, който я плюе дгд

30

Софиянец

преди 1 месец

Дрън-дрън, та пляс! Особено през зимата пенсионера може доволно да нагълта с фини прахови частици от отоплението с какво ли не, а през лятото с немитите улици и многобройните и безразборни строежи. Всички други предимства остават на заден план, защото човек диша ежеминутно и ежесекундно. Роден съм в столицата и все в нея съм живял. Имам още 3 г. до пенсия и след това се махам веднага. Мръсен и неуютен град, особено през зимата!Пенсионери, бягайте от София за да поживеет повечко годинки!

29

Като Гледам

преди 1 месец

Всички Американски Милиардери имат по 100 имота в София

28

пенсионер-ветеран

преди 1 месец

ЧестнаЕврейска от Форбс!

27

Анонимен

преди 1 месец

От "Форбс" дали знаят каква е средната пенсия на повечето български пенсионери? Иначе, за хора с пенсии, заработени в бяла държава, а също и за нашенските госпожи реститутки, както и за бивши големи шефове, София наистина е удобен град.

26

Анонимен

преди 1 месец

Моля? Хахахаха Звучи като виц.

25

Да..да

преди 1 месец

Ама всеки, който е ходил в Букурещ знае, че е по-добър за живеене от София.

24

Дзъ

преди 1 месец

След пенсия знаем какво следва и едва ли е живот... да не би да имате предвид за пенсионери? Само питам