40

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав 38. Доста си зле в мозъка наистина. Толкоз глупости изръси без нищо да кажеш. Безмислено дрънкало.

39

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 37. "Новите" са като "старите", а всичко останало е един голям цирк.

38

Радослав

преди 1 месец

До 35-тото, то и четене с разбиране ти е сложно явно, нормално е да си с мозъчния капацитет на амеба, на такива субпродукти на ромско кръвосмешение трябва да ви е забранено да гласувате. А какво те интересува? Кой ще даде повече кебапчета и по 50 лева за да те купи ли драги ромопитек? Така е, за теб е важно да има джагара-джугара, а какво ще прави тоя за който си гласувал е все тая.

37

Анонимен

преди 1 месец

Как къде са новите, мачкани са за да наглеят и крадат старите. Като чуха че Възраждане може да станат сила и изкараха от нафталина даже НДСВ. Соломон Паси в конфликт на интереси с НПО "атлантически съвет" отиде на избори като "лидер" на НДСВ. Да ЦИК го допусна, както пусна и чужди граждани да управляват, конституцията беше погазена хиляди пъти, прокуратура няма, МВР няма.

36

До 27

преди 1 месец

По Живково време бяхме 9 милиона.Всички работеха и нямаше държавен дълг.Като дойде перестройката,някои от по-високите етажи на властта,както и от по-ниските,разбраха,че времето им е свършило и разграбиха каквото можаха.За три години от 0 дългът стана 12 милиарда долара.И все пак в сравнение с днешните 40 милиарда евро си е направо нищо.

35

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав 34. Не ме интересува "Възраждане". Възприятията ти са си лично твой проблем.

34

Радослав

преди 1 месец

До 33-тото: а Възраждане какво е? Да не е продукт на Токио?

33

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав 32. Щом спомена "Кремъл" и показа че си неспасяем...

32

Радослав

преди 1 месец

След като партиите ще предложат същите пребоядисани комунистически *** или нови продукти на Кремъл, то и избирателната активност ще е същата! Гроб са младежкото БКП, ДПС са продукт на ДС, ПП-ДБ са метастаз на БКП, ИТН са продукт на ДПС, Възраждане са разсейка на тумора БКП, а останалите са отломки от БКП. С такива политически отпадъци провеждащи кампания като партизани криещи се от данъкоплатците и говорещи само пред подбрани лакей каква избирателна активност очаквате?

31

Анонимен

преди 1 месец

Така е,ама къде са новите лидери?

30

Анонимен

преди 1 месец

До Ахмед 29. Къф Ердоган та бий по глъвътъ бе ? Той дрът вече си е изпял песента...

29

Ахмед

преди 1 месец

Искате ли Ердоган за лидер?

28

Анонимен

преди 1 месец

Алоу, плямпалата, хората въобще не искат правителство с тези престъпници. Ако имаше полиция, прокуратура и съд, щяха да са в затвора.

27

Анонимен

преди 1 месец

Преди 15 години беше предложен нов модел на управление на страната но беше отхвърлен. Хората които държат властта просто отказват да правят каквито и да било реформи в държавното управление. Те искат запазване на корупционния модел и всички структурите наследени от Живково време които само им смениха имената.

26

Анонимен

преди 1 месец

Така и не сфанафте, че "евроатлантически" требе да е народонаселението, а не партиите за да се получи нещо евроатлантическо. Все я карате отзад-напред в мисълттъ.

25

Анонимен

преди 1 месец

На есента на изборите в България пак малко българи сте ходят да гласуват хората са отвратени от всички български политици без изключение в България и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български политици в България ги е хванала старческата деменция и затова не могат да го проумеят в *** си празни кратуни.

24

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 23. Те ени магисрали...

23

Анонимен

преди 1 месец

К'во не харесахте на 12 годишното управление на бойко ве, он направи 400 000 км магистрали по които да си нарате дъртите беемвета

22

Анонимен

преди 1 месец

Е друго си беше при Тиквата. Всичките медии ни го показваха от сутрин до вечер и по 200-300 пъти на ден.

21

Анонимен

преди 1 месец

До ДПС-София. Я кАжи кво евротлантическу има в ликтуратя на дъпъсъту ? Ония дето раждат по 5-8 деца, женят се по на 12-13 години и живеят само на помощи от държавата и нито работят нито учат ?