69

предложение

преди 1 месец

я двама от мок да оженят синът си или внукът си за тези за да докажат че са жени

68

Анонимен

преди 1 месец

Има само два пола.

67

Анонимен

преди 1 месец

Тези продължават да дразнят хората и накрая ще се намери някой,който ще ги съблече на улицата и ще ги снимат. Насилието поражда насилие. А безсилието на хората, които търсят справедливостта, е възможно да ги направи агресивни. Когато агресират и снимат голи тези мъже, пак ще има ексцесии. Щом са жени, нека направят ДНК тест и всичко да приключи по живо, по здраво! Щом не съдействат и не си показват резултатите, хората с право протестират. Накрая ще падне пердето на някой и ще ги разобличи.

66

Анонимен

преди 1 месец

до 62 А бе още ли има такива като теб които не разбраха че двамата мъже не могат да се срещнат защото се боксират в различни категории??? Аман от вас бе! Вчера двама тъъъпанарина като теб пак казваха че мъжете щели да се срещнат на женски финал в бокса.

65

Анонимен

преди 1 месец

Мъжки момичета са, документи, закон, всичко е в тяхна полза. Преди, когато беше време всички мълчаха, даже ги подкрепяха, сега реват, но тепърва и други ще реват, е късно за другите. Мъжките момичета победиха.:))

64

Анонимен

преди 1 месец

Да си наравят ОИ за трансове.

63

Анонимен

преди 1 месец

до 58 Оня тайванец се смля да пада.... цели 3 пъти , като Светлана единия път даже го взе на ръце във въздуха като бебе.

62

Мусайбе

преди 1 месец

Голяма гюрлутия за две пехливанки които накрая ще се бият на финала и ще се обвинят взаимно че са от мъжки пол

61

Анонимен

преди 1 месец

до 53 И като не вземе златото какво? Животът продължава. Да не съм заложил пари за златото, че да ме притеснява? Казвам си мнението.

60

Анонимен

преди 1 месец

Хиляда участници за стотина печеливши. Олимпиада създава основно губещи и това са само преминалите квалификациите, а зад тях стоят милиони инвалиди със счупени крака и разбити глави и илюзии че ще спечелят. Това дали ще бъде мъж или не е все тая, само един ще спечели, за милион губещи. И как разбрахте че са мъже без доказателства, имат си камилска гърбица, само са малко плоски. Жените същото произвеждат тестостерон, а къде са им брадите, акъде му брадата на този бербер и как е още жив под исляма

59

Анонимен

преди 1 месец

Да стане велик халиф на Франция, ама да не бие жени Халиф.

58

Анонимен

преди 1 месец

Таванчето се хилеше на нашата, тя също усети по-голямата му сила, освен очевидния мъжки вид, но алжирчето направо избива рибата, не знам как са го вкарали в женския бокс :))

57

Абв

преди 1 месец

Между другото познавам лично Емили тротинетката. Тя също е сбъркана биологично (не е момче, което се прави на момиче, както се говори). Та Емили има истински женски гърди, има обаче и мъжки хромозоми. Само, че Емили е много силна, много по-силна е от мен. Не би било честно да се състезава като жена. Така е и в този случай според мен. В случая с Емили обаче техните са я записали с мъжко име и като мъж, ако беше обратното можеше в момента да бие жени на олимпиадата.

56

DO 52

преди 1 месец

Ха дано вземе злато, ама си е един обикновен фукльо като всички екскурзианти до момента.

55

Анонимен

преди 1 месец

Поне като сте се асрали не замазвайте.

54

Анонимен

преди 1 месец

Тези не само, че не се разкаяха за грешките си ми продължават да упорстват, луд умора няма.

53

до 52

преди 1 месец

Какво ще стане, ако Насар не вземе злато? Аз ти казвам, че няма да вземе :)

52

Анонимен

преди 1 месец

до 40 Аз гледам олимпиадата само заради тениса където най-великия тенисист за всички времена взе единствената титла която нямаше вчера и в петък ще гледам Карлос Насар как грабва златото.

51

Нане

преди 1 месец

Видяхте ли ква френска мизерия е в олимпийското село.... Дори Симон Байлс се оплака от мизерията... А жендърските хрантутници от мок тънат в разкож... ===)))

50

Анонимен

преди 1 месец

Хермафродитис с мъжки ДПК хромозоми нямат място в женския спорт. Не ги пускате в женския бокс, за да не тормозят и пребиват жените ни, които с травмите от тях, едва ли, ще живеят дълго!! Човешкият мозък не се регенерира, особено, след непозволени, мръсни удари на чудовище като Халил и Ли. За чудовищата трябва да има нова категория в спорта, за да се бият помежду си, а не да осакатяват нормалните жени. Спрете тормоза над нормалните жени в спорта!